xunn Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2016 Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2016 knoxville said: tam top 500 yolum açıldı derken yine bir fuck you geldi blizzden attackta symmetra oynayanlar, hanzoyu bırakmayanlar vs avoid neden kaldırdılar ki? Abi dün top 500'e girmiş ikili premade geldi yanımıza, sevindik. Mei ve Hanzo aldılar. Adamlar bariz biz girdik artık koy götüne moduna girmişler. Artık her oyun bi tehlike bi kumar. 3 tane de coinflip kaybettim geceyi sadece tek level yükselerek kapattım. 4 saat oynayıp tek level yükselince bi delleniyorum.
Fin Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2016 Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2016 şu leaver olayı çok can sıkıcı. lucio ball'da afk adamı atmıyor falan sdfsdf
elesso Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2016 Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2016 3 level dustum bi gecede..tatminsizligin doruklarona cktim
toggie Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2016 Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2016 solo girince 5 mactan 4'ü kayıp net.
Fin Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2016 Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2016 rank 55ten 20ye düştüm full solo oyunun her ranki beyinkanserli velet dolu sdf ciddiye almadna takılıyorum öyle zaten solo que oyunu değil bireysel taşıma olayı yok sdfsdf allah gibi genji tracer oynamak lazım onun içinde
toggie Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2016 Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2016 abi 2 kisi bile olsak farkeder aslında gel senle girelim haftasonu discord'dan.
Sinowhatrecup Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2016 Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2016 Xenus said: http://investor.activision.com/releasedetail.cfm?ReleaseID=983126 The press release cites Overwatch’s launch — it’s up to 15 million boxes sold now. Blizzard had its biggest segment revenue quarter and first half year, ever. Blizzard’s quarterly segment operating income nearly tripled vs. the second quarter last year. Additionally, Blizzard had record second quarter GAAP revenues and record quarterly non-GAAP revenues (as previously defined) in China. Activision’s quarter on the whole was its second-best in its history. Activision’s net revenues clocked in at a record $1.57B for the quarter, 50% higher than the same quarter last year. Activision Blizzard GAAP revenues from in-game content reached a record of over $900 million this quarter. Activision Blizzard non-GAAP (as previously defined) revenues from in-game content reached a record of over $1 billion this quarter. In-game content continues to be a rapidly growing part of the business. sadece cash shop geliri şu. Salakça gibi gelecek söylediğim şey (mazlum edebiyatı) ama oyunlara verilen bu paralar bazen benim çok canımı sıkıyor. Bayağı sokağa atılan para, ne için? Kutu için. gg
Fin Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2016 Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2016 @toggie sezon bitsin yapalım 18inde reset geliyo zaten ben geyiğine giriyorum şu an 35 rank alsam bile season high falan denk geliyor ehuehe
toggie Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2016 Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2016 olur. competitive points ya da golden weapon hic umrumda degil bu arada, sadece beyni olan insanlarla oynamak istiyorum.
knoxville Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2016 Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2016 genji bıktırdı kaldırsalar oyundan da rahatlasak
Dragonfire Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2016 Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2016 genji antisi mei. rank falan önemli değil ama konuşan organize takım lazım. Ben çoğu zaman konuşmuyorum da olmuyor.
Laorx Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2016 Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2016 1 hafta once basladim, genji ve dva'dan nefret ettim arkadas. nerflenen hero oldu mu simdiye kadar?
Xenocide Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2016 Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2016 mcree'nin flashbangi nerf yedi. bi de right click spami az bişey törpü yedi
Fin Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2016 Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2016 mcree hala it gibi ya. az aimi olan kanırtıyo
Cokomantis Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2016 Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2016 mei'yle genji yavaşlatılıp indirilebiliyor, en kötüsü sheltox sıkılmış böcek gibi kaçırılıyor yahu? iyi counter bence.
Cokomantis Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2016 Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2016 Cokomantis said: abi lusyo'yla oyun almak kadar eğlenceli bişey yok şu oyunda ya. o wallride'lar, o sağ tıkla araya girip ipten almalar mahvediyor beni <3 team fight'ta son anda ulti basıp wipe'tan kurtarmayı saymıyorum bile lel demin lucio'yla karambolden kaçmış bi elemanı arkadan dolaşıp zarya'nın ultisi içine ittim. bizimkiler random sıkıyordu zaten, takımın geri kalanıyla birlikte eridi. tam 12 yaşında çocuk gibi eğleniyorum lucio'yla oynarken dsfsdas bi de nası bi lane sustain var abi 3 kişiye karşı payload tuttum tek başıma. seviyorum lan seni lucy <3
applev0dka Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2016 Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2016 toggie said: olur. competitive points ya da golden weapon hic umrumda degil bu arada, sadece beyni olan insanlarla oynamak istiyorum. Sen eklimisin bende ? Kardesimin hesabinda 70 küsür lvla kadar kastim simdi kendi hesabimi aldim season bitmeden 25 olup icon falan almak için. Ikinci sezon full oynariz
xunn Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2016 Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2016 Mei genji counter'ı falan değil hangi oyunu oynuyosunuz siz?
Yabgu Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2016 Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2016 Bu arada beyler 60 avro değil beleş ama bir şart var :) faaliyet
xunn Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2016 Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2016 Dün 68'e düştüm 73'ten, bugün 77'ye çıktım. Sonra tek lossta tam level düştüm 76'ı. Tam bir zar oyunu ya.
toggie Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2016 Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2016 oyun icindeki becerine baglı olarak tam dusuyor ya da dusmuyor herhalde. 3 tane gold medal alıp kaybettiysen cok bisi dusmuyo olması lazım. ama support class'a zırnık yok hala.
Dragonfire Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2016 Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2016 şu paylaşıldımı? 23 ünde summer games bitiminde sombramı geliyor yoksa?
Öne çıkan mesajlar