Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Overwatch

Cuce

Öne çıkan mesajlar

şu ranked sistemi düzeltsinler ben geri gelicem abi, başlığı takip ediyorum. bayramda ailem ziyarete geldi sonrasında evlilik ıvırı zıvırı derken bir türlü giremedim. akşam haşat bir şekilde geliyorum takıma girip de sizinde enerjinizi düşürmek istemiyorum. enerjim düşükken kötü oynuyorum çünkü.
Sosyal ağlarda paylaş

bingildak said:

şu ranked sistemi düzeltsinler ben geri gelicem abi, başlığı takip ediyorum. bayramda ailem ziyarete geldi sonrasında evlilik ıvırı zıvırı derken bir türlü giremedim. akşam haşat bir şekilde geliyorum takıma girip de sizinde enerjinizi düşürmek istemiyorum. enerjim düşükken kötü oynuyorum çünkü.

Çabuk gel abi Mortis Zarya oynuyor üstünde genji çöküyor öldürmesini izliyorum tam bi diskotek, saga sola 3 dakika savrulan bir lazer ve full canlı genji dans ediyor.

"AĞĞĞBİ GENJI'Yİ ALSANIZA YAAAA"

Das.
Sosyal ağlarda paylaş

xunn said:

Genji ve tracer da bundan muzdarip, takımının pressure'ı yoksa tracer healera girdigi anda 5 kişi sana dönüp sıkacak lükse sahipse oynayamazsın tracer.

oynamazmazsın değil. oynamazsın.

takımın pressureı olmamasını sebebeı takımdan tracer olmasıda oluyo bir yandan.
Bazı durumlarda takım sana uygun sana fırsat yaratıcak sekilde oynıyabiliyo, bazende oynıyamıyo. Normal bişey bu, deiştiricen tabiki ortadan abanmaya katkı sağlıycan, veya sende geri gelicen kendi healerın üzerindeki flankerı kovalıycan.
Sosyal ağlarda paylaş

Widow gerekli, ben artık haritanın section'larına göre pick'liyorum. Mesela Hollywood'da attack sırasında payload'u açıp geçtiğimiz Wild West plato bölümünde Widow alıyorum. Ama aynı bölgeyi defans'tayken soldier veya junkrat ile tutuyorum.

Ama mesela 2 gündür artık "no widow pls..." diyenlerden ötürü bunalıma girip Mercy falan alıyorum ve takımın hezimetini izliyorum. Çünkü görüyorum ki yine oynayanın skill'ine bakıyor herşey. Pharah doğru yere zıplamıyorsa ölüyor, Reaper doğru duvarın arkasından ani çıkış yapmıyorsa siliniyor falan filan. Mercy'de olsan, Reinhardt'da olsan boş bu durumda.

Widow ile çok rahat temizliyorum eğer takım görevini yapıyor ise. Ama takım anında iniyor ve ben frontline haline geliyorsam Marvel Universe'den Hulk alsak yine iş yapmaz.
Sosyal ağlarda paylaş

Competitive moda hero limit geliyor. Yapılan turnuvalarda zaten başından beri hero limit kullanılıyor çoğunlukla. Hani o yönden bakarsak iyi gibi ancak nasıl bir etkisi olacak oyuna gerçek anlamda merak ediyorum şahsen.

http://www.gamespot.com/articles/overwatch-to-limit-teams-to-one-of-each-character-/1100-6441726/

Edit: Yok ya bence gayet iyi bi karar. 5 winston 1 lucio rush teamleri falan hatırlayınca bi ürperdim. Hero limit iyi olacak.
Sosyal ağlarda paylaş

Competitivede limit şart. Oyun başlamadan karşı takımın aldığı heroları göremiyorsun ve buna göre başlangıçta ne gibi bir taktik yapman gerektiğini veya karşı takımı nasıl counterlaman gerektiğini kestiremiyorsun. Bunun yanında oyun içinde karşı takım ani bir hero swap ile taktik değiştirince cevap vermekte gecikiyorsun. Bu yüzden 5 winston 1 lucio tarzı rush taktikleri çok büyük avantajlar sağlayabiliyor.
Bu tarz 5 winston, 5 zarya, 5 mei gibi sıradışı team compositionlar bir pointi göz açıp kapayıncaya kadar kaybedebilmen gibi sonuçlara neden olabiliyor. Zaten neredeyse bütün turnuva maçları şu ana kadar hero limit ile yapıldı. Ki gayette başarılı olduğu bariz ortada.
Bunun yanında competitive playde bile quick play oynuyormuşçasına benim mainim hayır benim mainim diye tartışıp 2 mccree vs. alan saçma sapan insanlarında önüne geçecektir bu sistem.
Dediğiniz gibi belki 2 heroda tutulabilirdi limit. Nasıl olurdu bilmiyorum gerçi ama denenebilirdi.

bonuSimo abi biraz daha yırtınırsan Blizzard oyunu kapatacakmış söz verdi. Az daha uğraş başarabilirsin.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...