Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Overwatch

Cuce

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
benim kill cam normal oyunda da kapalı :D competitive de var yok bilemedim bak şimdi.

Dün akşam biraz oynadım da çok sıkı geçti maçlar hep. Bizim takımda mercy vardı pistolle geziyordu o biraz can yaktı mesela :D
Mesaj tarihi:
applev0dka said:

sacma değil mi biraz. benim hoşuma gitmez öyle bir oyuna girmek mesela

Gitmiyorsa 10 saniye içinde çıkarsan sana penaltı vermez yerine biri gelir. Şahsen ben oynarım 2x xp fena değil 3-5 dakka için. Sonuçta mantıklı bir çözüm bulmak çok zor değil. Direk eksik oynayıp yenilmekten mantıklı çözümler var.
Mesaj tarihi:
samaella said:

benim kill cam normal oyunda da kapalı :D competitive de var yok bilemedim bak şimdi.

Dün akşam biraz oynadım da çok sıkı geçti maçlar hep. Bizim takımda mercy vardı pistolle geziyordu o biraz can yaktı mesela :D

/minifacepalm

Kill cam'i izlemeyi skiplemek değil dediğim, seni öldürüyor adam, sonra kill camde bir bakıyorsun 2 adım arkasında teleport varmış, öbür turda gidip yıkıyorsun.

Play of The Game: Kill cam as Traitor.

Ha bir de herkes ölürken karşı tarafın ultisinin falan yüzde kaç olduğunu da görüyor, element of supriseı da ekarte etmen kolaylaşıyor ;) Baya güzel rule set, much kompitifitifiti.
Mesaj tarihi:
Luriel said:

applev0dka said:

sacma değil mi biraz. benim hoşuma gitmez öyle bir oyuna girmek mesela

Gitmiyorsa 10 saniye içinde çıkarsan sana penaltı vermez yerine biri gelir. Şahsen ben oynarım 2x xp fena değil 3-5 dakka için. Sonuçta mantıklı bir çözüm bulmak çok zor değil. Direk eksik oynayıp yenilmekten mantıklı çözümler var.

dotada csde falan bu sistemler olduğu için bu oyunda olmamasi cok buyuk eksiklik.
Blizzard yıkılmali.

kimse yarım bir competitive oyuna girmek zorunda değil
Mesaj tarihi:
Bu sabah karşı takımda sırayla 5 kişi çıktı adam tek kaldı ve lose yazdırdı hanesine, bu herifin günahı takım arkadaşlarının beyin özürlü rage quiterlar olması mı? Neyi ödüllendiriyor oyun, neyi cezalandırıyor yapan dahil kimsenin fikri yok.
Mesaj tarihi:
Multi oyunlarda olmayan bir sistem için oyuna sallamak fazla popülist bir yaklaşım değil mi ?
ayrıca sürekli çıkan açısından düşünüyorsunuz giren açısından da düşünün.
1oyun atip çıkacak adam neden az olan zamanini da böyle bir oyunda harcasin ?

sonucunda rank düşmesin diosun. kazanma kaybetme durumu olmayan bir adamın tryhard oynamasıni mi bekliyorsun ?

cs go da beyinsiz Ruslar gelmiyor mu ? kicklenmiyorlar mi ? takımı eksik oynatmiyorlar mi
ha leave atmış ha afk kalmis moba oyunlarda takımı eksik bırakan olmuyor mu ?

bunlardan şikayetçi isen cikmayacak 5 adam bulup onlarla oynamak yerine saçma sapan bir sistem önermek gereksiz değil mi.
Mesaj tarihi:
Abi ben sana argumanın argumanla karşılık verdim başkasının yerine girdiğinde çıkabilirsin 10 saniyede dedim. Sana zorla oyunu oynattırmadım. ama sen hala az zamanım var başkasının yerine oyuna girmek istemiyorum diyorsun. Eksik oynamaktansa çok kasmadan da oynayacak olsa bile eksik kişiyle oynamaktan iyidir. Dotada bile adam çıkınca ötekiler cart diye çıkamıyor belki 4v5 tutabiliyorsunuz tuttugunuzu gören diğer elemanlarda çıkmaktan vazgeçiyor. Burada ise teşvik var neredeyse çıkan biri olunca 1 kişi daha çıkıyor zaten 4v6 mümkün değil çevirmesi. Başka oyunlarda yok diye sistemi eleştirmemek diye bir şey söz konusu değil. Ben gördüğüm ve saçma olan bir şeyi işaret ediyorum sadece.
Mesaj tarihi:
Ayrıca dotada falan bu kadar quit olmuyor. Dün ranking almak için 10 oyun attıgımda 6 lossumun 3 ünde adam çıktı. 4 winimin 2sidne karşıdan adam çıktı yani totalde 10 oyunun 5inde 1 taraf eksik oynadı. Burada anormal birşey var.
Mesaj tarihi:
Şuan o kadar çok kişinin çıkmasının sebebi milletin daha yaptırımla terbiye edilmemiş olması. zamanla insanlar ceza aldıkça çıkmalar azalacaktır, aynı şekilde şuan neymiş la bu competitive deyip de köylü gibi giren çok adam var. Yaklaşık 1-2 haftaya çok daha oturmuş ve düzgün bir yapı olacaktır.
Mesaj tarihi:
aynen sebebi o
bir de casual moda zırt pirt girip cikan insanların olayın ciddiyetini ilk günden kavrayamamis olmaları.

yoksa season boyu ban yediklerinde 2.sezon elektrik kesilir falan diye ups alırlar .d
Mesaj tarihi:
apaçi gibi oynadık çünkü, iki saniyede point a alıp 8 dakika b'de kanser olmanın sonucu o şarkı.

yoksa şeklimizi biliyosun sercan karşim. rockoff'da buluşalım.
Mesaj tarihi:
Ben bırakıyorum bu arada artık ciddi vakit ayırmaya oyuna. Oyunun kibrit kutusu kadar aklı olmayanlar tarafından dizayn edilmiş pek çok özelliği değişene kadar comp falan kasmayacağım rank vs hiçbir şey ifade etmiyor. Scrim dışında bir şey oynamayacağım muhtemelen girmek istersem oyuna. Tatilden sonra girmeyeceğim elzem ciddi maçlar haricinde falan. Gerçekten FPS yapmak Blizz'in harcı değil bu çok belli.
Mesaj tarihi:
competitive solo tam kanser zaten, oynanırsa arkadas grubuyla oynanır, 6 kişilik grupta çıkaramıyoruz biz zaten.

koth winler buglı idi daha bugun duzeltildi, kazanınca cay kasıgıyla puan verip kaybedınce kepceyle gidiyordu, leaverları onleyecek adam akıllı bir sistem dusunmemısler. ee o zaman ne .kime ptr yaptın.

ee neyse artık starcrafta doner bu da en fazla.
Mesaj tarihi:
Bi firma hem en iyi competetive oyunu yapmış olup hem nasıl bu kadar saçma salak bir patch çıkarır akıl sır erdiremyorum.

Kimse mi çıkıp abi bu biraz saçma? demiyor.

Resmen healersan geri kalıyorsun skill rating olarak, sanki yeterince zor değilmiş gibi aldırmak. Hala kill cam var, hitboxlar bozuk, 20 tickrate going stronk.
  • Yeni Oluştur...