applev0dka Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2017 bu sezon adam gibi oynayamadım ya. işler güçler, diablo'ya sardık falan. zaten doğru düzgün oyun bile oynamadım pek, leş gibi rank olacak önümüzdeki sezon :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2017 zaten oynasanda beceremiyosundur B) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2017 smiley'i bile çirkin prada gözlük takıyor adamın :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
darkageman Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2017 Aman çıkarsın dert ettiğin şeye bak. 2500'e çıkıp onun üstüne bir türlü geçemedim arkadaş ya. Sinir bozucu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2017 Dps carry diamonda cikarken zor, tank veya supportla carrylemen lazim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
µh Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2017 soldierla 3000e cikip biraktim gene hic kasmayin soldier oynayin abi, hem range'i var hem heali var hem hizli. orta ayar bir aimle aldiriyor maclari gayet. onun disinda da anna oynayabilirsiniz, sleep dart ve jar combati tek basina degistiriyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2017 oyun karakter dengesi olarak güzel. Gerçekten iyi becerebildiğin her karakter oyunu değiştirebiliyor soloq de. ama takım combatı biraz daha pratik istiyor. Mesela defanstaki bastionu orisa ve rein koruyorsa arkaya sızan tracer/reaper olmadan alamıyorsun. bastion-orisa-rein oynarkende tankların bastiona görüş alanı bırakmaları çok önemli. yoksa boş boş duruyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
darkageman Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2017 Ya ben bizim gold arkadaşlarla girdiğim için 2400-2350 arasında duruyorum paso bir maç yenip 4 maç yeniliyoruz vs. Sonuçta arkadaşlarım her nasıl olsa da. Dediğin gibi iyi bir oyuncu maçı çok rahat değiştirebilir. Ama ben 3-4 kere gördüm hanzo vardı adam paso hanzo oynamış smurf büyük ihtimalle. Diamond arkadaşlarım var arada giriyorum onlarla diamond-gold arasında büyük fark olduğunu da görmedim onunla oynarken 30-35 kere girdik beraber en azından. Ben olayı şöyle görüyorum eğer bir hero oynuyorsan o hero nun işi ney ise onu yapamadığın sürece benim gözümde -1 sin otomatik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2017 junkertown is coming... Çok eğlenceli video olmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2017 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
µh Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2017 darkageman said: Diamond arkadaşlarım var arada giriyorum onlarla diamond-gold arasında büyük fark olduğunu da görmedim onunla oynarken 30-35 kere girdik beraber en azından. Ben olayı şöyle görüyorum eğer bir hero oynuyorsan o hero nun işi ney ise onu yapamadığın sürece benim gözümde -1 sin otomatik. abi ilk 2-3 sezon diamond iyiydi ama sonrasinda dedigin gibi golddan farksiz oldu. diamona olup da taktik falan hicbir sey bilmeyen, oynadigi karakteri de yarim oynayan yiginla adam var ki bunun sebeplerinden biri oyunun elo sisteminin ve party ile maca girme sisteminin 12,5 iq ile tasarlanmis olmasi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
darkageman Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2017 Ya şu mantaliteyi anlayamıyorum. Alıyorsun mcree vs veya soldier la vur pharahı kardeşim ya. Adam gidip reine saldırıyor pharah yukarda alayımızı öpüyor söyleyince de ben ne yapayıma getiriyor olayı gıcık oluyorum. Hele şu mcree oynayıp da bir halt yapamayanlara ne demeli. Şaka gibi ya. Dediğim gibi diamond olsan da olmasan da bir farkı yok gold-diamond ara sıra gm accountu olanlar geliyor taşıyayım vs ayağına da yok yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tim Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2017 Esh sana diyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2017 applev0dka said: bu sezon adam gibi oynayamadım ya. işler güçler, diablo'ya sardık falan. zaten doğru düzgün oyun bile oynamadım pek, leş gibi rank olacak önümüzdeki sezon :/ ya sen adam gibi oynasan ne oluuuur oynamasan ne olur tirrek osman. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2017 Abi önceki 2 sezonda yoktum ben, ne olmus ladder'a anlamadım bi oyun geliyo master'da herkes plat tier bi oyun geliyor takım full eski GM. Kaç sezondur söylüyoruz, ödüller en yüksek ulastıgın yere değil sezonu kapattıgın yere göre olmalı diye ama yok. Allahtan tırmanması asırı kolaylaşmış, kimse Doomfist counterlayamıyor, Tracer öldüremiyorlar baya komik şu an master. Mercy+Pharah+shield faggots+torb'u dive'sız kıramayacagını faşan farketmiyorlar. Hani 3 tank metası o kadar kolaydı ki kötü adamla iyiyi ayırt edemiyordun simdi ak kara meydana cıkmıs adeta. Tracer/Zen main oldugum için bayram gibi win yagıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2017 https://www.youtube.com/watch?v=n50-NFpa79E Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
darkageman Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2017 Valla dediğim gibi böyle taşırım ben ayakları yapıp ondan sonra sıçış moda geçen arkadaşlarım olunca insanın hevesi felan kalmıyor. Sezon 6 da bakalım neler yapacağız zaten sezon bitti bitecek şurada bir şey kalmadı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2017 yakın mı lan sezon sonu? Of en azından gm'le kapamak lazım ya ayak üstü tadım kaçtı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2017 4gün kaldı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
darkageman Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2017 En son 1 hafta mı ne kalmıştı diye hatırlıyorum. İşler yoğun olduğundan bakamıyorum valla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Miraul Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2017 xunn said: yakın mı lan sezon sonu? Of en azından gm'le kapamak lazım ya ayak üstü tadım kaçtı. cumartesi sabah 9 da hazir ol sezon bitene kadar olalim 4k Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2017 geçerken beni de 2500+ da bıraksanız olmaz mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
darkageman Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2017 Ben hep 2560 lara kadar çıkıyorum ondan ötesine yok yani. Direk düşüş 2350 lere düştüm gene takılıyorum öyle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2017 Miraul said: xunn said: yakın mı lan sezon sonu? Of en azından gm'le kapamak lazım ya ayak üstü tadım kaçtı. cumartesi sabah 9 da hazir ol sezon bitene kadar olalim 4k Cumartesi evleniyorum abi ben. dfg. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2017 Lopeth said: geçerken beni de 2500+ da bıraksanız olmaz mı? Beraber queuelayabilsek seve seve tasırım da izin vermiyor artık en azından 500 SR menzilimde olman lazım, su an 3700'üm ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar