dana22 Mesaj tarihi: Kasım 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2014 iyi de soyle az geriye cekildim baktim..ben de esimin mesajlarini facebookunu vs okumuyorum ki..zerre kadar da merak etmiyorum ..ha benimkinde de ole super hiper birsey yok..sinsel seks bile yok.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Kasım 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2014 µh said: skype'tan yazdığınız her şeyin sevgiliniz tarafından gizlice ne düşünürdünüz? Gizlediğim bişey yoksa (ki benim olmuo işte mesela) hiç de umrumda olmaz. Ha "gizlice niye okuyosun iste göstereyim ben aha bu da şifre" fln derim o yani. Ya pardon ben hep evlilik kafasına gidiyorum elbette klsadja Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Kasım 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2014 reasonable doubt yoksa ayrılmaya kadar gider bir şey gizlediğimden değil karaktersiz bir davranış olduğu için karaktersiz insanlarla birlikte olmanın kimseye uzun vadeli yararı olmuyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Kasım 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2014 Gerçi evet ya, bana sormuş ve ben saklamışsam "gizlice" kısmı mantıklı olur da, durduk yere gizli takılıosa ayıp tabii. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Kasım 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2014 benimki diyor kurcalayabilir miyim diye takıl kafana göre diyorum 2-3 kurcaladı bir bok bulamayınca sıkıldı bıraktı artık ellemiyor das Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Kasım 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2014 yakın bir arkadaşımız erkek arkadaşında kalırken erkek arkadaşının laptoptan* facebook'a giriyor, hesap logged in kalmış, en son chat açık hahahaha, chatte fena şeyler görüyor, meraklanıyor, bakıyor HERİF FACEBOOK ÜZERİNDE SİLKMİŞ KIZI aynı evde kalıyorlar ulan öküz oğlu öküz madem böyle bir güdümün var, en azından log out olaydın sonra riptide bize de vuruyor ister istemez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Kasım 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2014 bingildak said: reasonable doubt yoksa ayrılmaya kadar gider bir şey gizlediğimden değil karaktersiz bir davranış olduğu için karaktersiz insanlarla birlikte olmanın kimseye uzun vadeli yararı olmuyor yatakta iyiyse idare edilebilir bi sure. ya da mekanlarda yem yaparsin dolu gelip baskasina yazarsin. ordan uzun vadeli fayda saglarsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ren Mesaj tarihi: Kasım 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2014 ben memesini çimdiklerim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Kasım 7, 2014 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2014 Saklayacak bişi yoksa sorun olmazdı :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Kasım 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2014 dana22 said: iyi de soyle az geriye cekildim baktim..ben de esimin mesajlarini facebookunu vs okumuyorum ki..zerre kadar da merak etmiyorum ..ha benimkinde de ole super hiper birsey yok..sinsel seks bile yok.. sinsel seks ne be Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Kasım 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2014 PrudenT said: sinsel seks ne be bekarken yapilana cinsel evliyken baskasiyla yapilana sinsel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Kasım 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2014 cyber mı demeye çalıştın anlamadım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Kasım 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2014 Bugün de yeni bişey öğrendik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Kasım 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2014 Jaegerjaquez said: cyber mı demeye çalıştın anlamadım oha..20 kusur sene once de ona ole derdik..pek cyber denmez ama bbs lerde bile o isi yapmisligim var..bu vesile ile cekirge bbs e de saygilarimi sunarim.gianluca naaber.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Kasım 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2014 aquila said: no sevgili, no problem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Kasım 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2014 Akhlaur said: Bugün de yeni bişey öğrendik. jargon boyle zenginlesiyor..ben *icimdan uyduruyorum insanlar kullanmaya baslarsa yayginlasiyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Kasım 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2014 Cümle içinde kullanmaya başladım bile ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rerore Mesaj tarihi: Kasım 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2014 http://www.youtube.com/watch?v=_aY6TxC1ojA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rotweiler Mesaj tarihi: Kasım 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2014 di said: Valla garip geliyo bana okumak okutmak. Biraz da karsindakinin sende yarattigi hissiyatla alakali sanirim. Hic oyle aldatilirim ederim diye korkmuyorum mesela ya da arkamdan is cevriliyomus gibi hissetmiyorum, haliyle merak bile etmiyorum. ^^şu direk. Ama şurası hariç: Bende maalesef aldatılacak korkusu mevcut. Kendime güvensizliğimden değil, ortamın or****luğundan. Güvenecek insan zor artık. Burdaki "aldatılmak" fiili karşı cins değil sadece. Genel olarak yalan. Ama kimse mesajlarımı vs özellikle okuyamaz yani. Ben de kimseninkini okumam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Kasım 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2014 Okununca zor duruma düşeceğim şeyler yazmıyorum/yapmıyorum. Kız arkadaşımın da o kadar zeki olduğunu varsayıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Kasım 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2014 Eşimin feysibe gülmek için giriyorum bazı zamanlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar