totemic Mesaj tarihi: Kasım 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2014 adamın evlenme teklif topiğini ne hale getirdiniz ya? gidip kostok'la izdivaç diye topak açın... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Kasım 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2014 RamsesII said: Greenpeace a falan mı katılayım onu mu diyorsunuz, aktivist mi olayım lan? ya birak, sokakta brosur dagittiricak. deymez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Kasım 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2014 aman salla o olmaz bu uymaz ..soyle annene akraba makraba sana kiz baksin anacim.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GenjuroXXX Mesaj tarihi: Kasım 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2014 Şatafatlı bişey yapma yoksa doğum günleri , sevgililer günü evlilik yıldönümü vs gibi şeylerde beklenti yükseliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Kasım 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2014 Yok abi o son çare, can simidi o... Allah kimseyi o topa sokmasın çok sıkıntılı ya.Ter bastı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Kasım 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2014 simit mimit saril abi sen..gitcen antin kuntin ortamlardan kiz bulucan..yemek yapmasini bilmeyecek..ben senin kirli donunu yikamam diyecek.. 40 yilda bir ecis bucus bir cupcake yapacak onu da yeme arkadaslarimla caya giderken goturecegim diyecek.. anne faktoru..butun bunlari bertaraf edip sana olasi zengin bir ailenin olasi mirasinin da habercisi olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Kasım 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2014 Zengin ve mirascı...O zaman işler değişti abi. Zengin kız bakındım zaten de pek bulamıyoruz tabi, para parayı çeker faktöründen dolayı.Ama senin dediğin gibi olursa bulunur sanki... Rahat bir hayat oh... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kostok Mesaj tarihi: Kasım 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2014 boş hayallerle kandırıyorlar olm seni, kendin gibi beyaz yaka bir kız bulup hayat boyu ev araba okul taksitleriyle boğuşacaksın işte, o zamana kadar hayatını yaşa, keyfine bak, evleneceğin kız "benden önce başkası oldu mu" diye sorarsa da, üniversitede kız arkadaşım vardı, diye cevap verirsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Kasım 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2014 Kostok said: türkiyede operasyonu bulunan uluslararası ngolara gidip hatun bulcan kendine o zaman. keklik gibi düşüyorlar. çok efor veya para sarfına ihtiyaç olmuyor. HANGİ NGOLAR LİNK VER İSİM VER NEREYE KAYDOLUYORUM İMZAYI NEREYE ATAYIM? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Kasım 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2014 oradan gelecek olani tutup da sislide 20 daireli sosyetik citir bekleme.. anne kontenjanindan ordu da 20 donum findik tarlasi olan yada ispartadan 10 donum elmaligi olan cikar ki senede oralardan gelen para size primin otesi olur..normal hayat yasarsiniz senede de 20 30 milyar havadan para gelir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Kasım 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2014 Kostok said: boş hayallerle kandırıyorlar olm seni, kendin gibi beyaz yaka bir kız bulup hayat boyu ev araba okul taksitleriyle boğuşacaksın işte, o zamana kadar hayatını yaşa, keyfine bak, evleneceğin kız "benden önce başkası oldu mu" diye sorarsa da, üniversitede kız arkadaşım vardı, diye cevap verirsin Üniversitede kız arkadaşım vardı hakikaten. Yalnız potansiyel geleceği yüzüme bu kadar net vuran yoktu bu aralar, soğuk duş etkisi yaratmadı değil.Hafif ümitsizliğe de kapıldım. Çıkış yolu arayacam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Kasım 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2014 DRaGoN_SLaYeR said: Bence kaçıralım, 2 hummer ayarlayım biri bait olur diğerinde biz kaçarız? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
blackhavvk Mesaj tarihi: Kasım 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2014 http://www.youtube.com/watch?v=i-uy6nrd3C0 şuna dikkat et ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Kasım 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2014 axedice said: Kostok said: türkiyede operasyonu bulunan uluslararası ngolara gidip hatun bulcan kendine o zaman. keklik gibi düşüyorlar. çok efor veya para sarfına ihtiyaç olmuyor. HANGİ NGOLAR LİNK VER İSİM VER NEREYE KAYDOLUYORUM İMZAYI NEREYE ATAYIM? sen önce istanbula yerleş de, aslında izmir de olur sana, bak sana kıyak geçiyorum başkasına yapmam en son mersin olur ne dersin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Kasım 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2014 şu arabalı olanı her gördüğümde utanıyorum ya adam evlenme teklifi ederken arabanın üzerine her yere evet yazmış lan hahahahha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kostok Mesaj tarihi: Kasım 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2014 axedice said: Kostok said: türkiyede operasyonu bulunan uluslararası ngolara gidip hatun bulcan kendine o zaman. keklik gibi düşüyorlar. çok efor veya para sarfına ihtiyaç olmuyor. HANGİ NGOLAR LİNK VER İSİM VER NEREYE KAYDOLUYORUM İMZAYI NEREYE ATAYIM? ONU DA SEN BUL Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Kasım 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2014 BabacumMostors said: axedice said: Kostok said: türkiyede operasyonu bulunan uluslararası ngolara gidip hatun bulcan kendine o zaman. keklik gibi düşüyorlar. çok efor veya para sarfına ihtiyaç olmuyor. HANGİ NGOLAR LİNK VER İSİM VER NEREYE KAYDOLUYORUM İMZAYI NEREYE ATAYIM? sen önce istanbula yerleş de, aslında izmir de olur sana, bak sana kıyak geçiyorum başkasına yapmam en son mersin olur ne dersin? a4 kağıda yatay kırmızı fontta hemde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Kasım 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2014 bingildak said: şu arabalı olanı her gördüğümde utanıyorum ya adam evlenme teklifi ederken arabanın üzerine her yere evet yazmış lan hahahahha olm aynen ya içimi sıkıntı kapladı gene thumbnaili görünce Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Kasım 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2014 blackhavvk said: http://www.youtube.com/watch?v=i-uy6nrd3C0 şuna dikkat et ama Bu karı bu vitaminsiz elemanı döverdi zaten, kurtulmuş farkında değil dsfdsf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Kasım 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2014 ne kurtulması ya. iliğini kemiği sömürmüştür elemanın. evlenmiştir elemanla zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Kasım 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2014 karı çirkin ama elemanda tipsiz, aslında uyumlular lan sdfg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Kasım 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2014 elemanın tipsiz olması bi şey ifade eder mi abi? burada kadının tipsizliği tartışmaya açılmalı. evlenme teklifine 0 bmw hediyesiyle geliyo. çoğu kız için o arabaya kendi binip buluşmaya gitse bile yeter. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Kasım 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2014 oha bmwyi karıya mı almış??? vay keriz vayyy annesi kılıklı karıya aaahahhaha ulan insan giyinmeyi öğrenir önce madem o kadar paran var keko Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Kasım 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2014 hep derler ya adam kapilardan gecerken dikkat etsin..kesin ya ustune bir de boynuz yemistir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Kasım 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2014 temsili resim.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar