neutrino Mesaj tarihi: Ekim 30, 2014 Mesaj tarihi: Ekim 30, 2014 blackhavvk said: insan dışı ruh aleminin varlığını kabul edip, uzaylı dan bahsetmek ilginç. bir ırk olduğuna inanmam.ama 3 haflilerin suret değiştirmesi olarak yorumlayabilirim. cahiller dışında ruh alemini kabul eden mi vardı? lel
Masticore Mesaj tarihi: Ekim 30, 2014 Mesaj tarihi: Ekim 30, 2014 Ya ne deseydi? Ekmegini ufo'dan cikariyor.
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Ekim 30, 2014 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 30, 2014 aboooovvvv!!! ya olm adamı harcamışsınız ya la :) yapmayın ağalar, beyler, paşalar. adam daha ne ünlü olacam diye uğraşsın, paranın dinini 72 sefer gevşetmiş zaten. çalışmadığı, danışmanlık yapmadığı Amerikan kurumu kalmamış. zaten uzay-havacılık çevresinde bayağı tanınan bir adam. bir de uzaylıya inanmıyor musunuz? inanmıyorsanız eyvallah da şurada adamı yerden yere vuran adamlar arasında uzaylıya inanan adamların çoğunlukta olduğuna eminim he.
sanssizsansli Mesaj tarihi: Ekim 30, 2014 Mesaj tarihi: Ekim 30, 2014 çünkü internetteki her şey gerçek.
stimpak Mesaj tarihi: Ekim 30, 2014 Mesaj tarihi: Ekim 30, 2014 KuddusiMavra said: aboooovvvv!!! ya olm adamı harcamışsınız ya la :) yapmayın ağalar, beyler, paşalar. adam daha ne ünlü olacam diye uğraşsın, paranın dinini 72 sefer gevşetmiş zaten. çalışmadığı, danışmanlık yapmadığı Amerikan kurumu kalmamış. zaten uzay-havacılık çevresinde bayağı tanınan bir adam. bir de uzaylıya inanmıyor musunuz? inanmıyorsanız eyvallah da şurada adamı yerden yere vuran adamlar arasında uzaylıya inanan adamların çoğunlukta olduğuna eminim he. Arthur C. Clarke'ın sözü var "İki ihtimal var; ya evrende yalnızız ya da değiliz. İkisi de eşit derecede korkunç" uzayda bizden başka zeki canlılar olacağına dair umudum var, ama gelip ışık saçıp gittiklerine ya da insanların popolarına sonda attıklarına inanmıyorum. adam yaşlılıktan helvaya dönmüş, k-mart'tan alınma oyuncak fotolarıyla uzaylı var daha dün gördüm diye bıdırdanıyor, siz de atlıyorsunuz.
mep Mesaj tarihi: Ekim 30, 2014 Mesaj tarihi: Ekim 30, 2014 iki nobeli olan linus pauling bile yaşlanınca saçmalıyorsa, herkes saçmalayabilir. Yok NASA'da mühendismiş meh. i am disappointed paticik.
Cuce Mesaj tarihi: Ekim 30, 2014 Mesaj tarihi: Ekim 30, 2014 nasa'dan adam cıksa türkiye cok tırı vırı dese inanmazsınız, uzaylı dıyınce ınanıyosunuz
dana22 Mesaj tarihi: Ekim 30, 2014 Mesaj tarihi: Ekim 30, 2014 hepimiz uzayliyiz esasinda..sasilacak birsey yok..
XLegolas Mesaj tarihi: Ekim 31, 2014 Mesaj tarihi: Ekim 31, 2014 Bu yaştaki bilim adamlarının kafa gidiyo ya çok güvenmemek lazım sdf
Rasmon Mesaj tarihi: Ekim 31, 2014 Mesaj tarihi: Ekim 31, 2014 ahmedinejad said: Adamın eline 15-20k vermişlerdir o da Vegas'ta son bir tatil yapmıştır. Bu işten deli para kazanan tipler var sonuçta. Ha uzayda hayat kesinlikle var da öyle bize gelecek kadar teknolojisi olan adamlar ebemizi silkmeden gitmezdi. töbe de lan nerde hayat var uzayda.
dana22 Mesaj tarihi: Ekim 31, 2014 Mesaj tarihi: Ekim 31, 2014 Rasmon said: töbe de lan nerde hayat var uzayda. dunya ?
calvaria Mesaj tarihi: Ekim 31, 2014 Mesaj tarihi: Ekim 31, 2014 dünya dışı canlıların bizimle iletişime geçmek gibi bir kaygısı olamaz, neden derseniz eğer; siz hiç bir hamam böceğiyle iletişime geçmeye çalıştınız mı ?
Chastor Mesaj tarihi: Kasım 1, 2014 Mesaj tarihi: Kasım 1, 2014 Ben çalıştım ama cevap vermeyince sinirlenip üzerine böcek öldürücü ilaç sıktım. Umarım bizim başımızada gelmez.
SenariouS Mesaj tarihi: Kasım 1, 2014 Mesaj tarihi: Kasım 1, 2014 Rasmon said: töbe de lan nerde hayat var uzayda. tovbe de lan ne ya ahhahahaah iyi guldurdun aksam aksam
denalir Mesaj tarihi: Kasım 1, 2014 Mesaj tarihi: Kasım 1, 2014 “Two possibilities exist: either we are alone in the Universe or we are not. Both are equally terrifying.” ― Arthur C. Clarke Ufkunuzu açın liseli cahiller.
WoodsOfYpres Mesaj tarihi: Kasım 1, 2014 Mesaj tarihi: Kasım 1, 2014 Kuddusi çok haklı bu konuda. Birisi de çıkmış 15k vermişlerdir tatile yollamışlardır diyor ahahah. Beyler tuzruhunu kısın biraz
ahmedinejad Mesaj tarihi: Kasım 1, 2014 Mesaj tarihi: Kasım 1, 2014 Oyuncak uzaylının gerçek olma ihtimali daha cok tabi. İspirtoyu kıs sen asıl.
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Kasım 1, 2014 Genel Yönetici Mesaj tarihi: Kasım 1, 2014 Uzayda yaşam olduğu bir gerçek, bakteri fosilleri bulmadılar mı? Garip olan uzaylılar gemiyle geliyor hep, biz de bazen yakalıyıp üzerlerinde deney yapıyoruz demek.
scorch Mesaj tarihi: Kasım 1, 2014 Mesaj tarihi: Kasım 1, 2014 Işıktan hızlı yol alıp başka bir sistemden gelip dünyamızı ziyaret edecek canlıların insan gibi skindirik bir varlığın çeyreği kadar zevk,güzellik,stil anlayışı olmadığına inanmıyorum. Öyle dünyaya gelecek teknoloji varsa bu adamların ya elfler gibi şekilli cool olmasını beklerim ya da a'dal falan gibi akıl almasını. Bu ne lan yolda görsem sopayla döver gemisini çalar hergece başka ülkenin ortamlarına akarım.
Civcivhead Mesaj tarihi: Kasım 1, 2014 Mesaj tarihi: Kasım 1, 2014 hahah hakkaten bi a'dal falan geliverse
Cuce Mesaj tarihi: Kasım 1, 2014 Mesaj tarihi: Kasım 1, 2014 scorch said: Işıktan hızlı yol alıp başka bir sistemden gelip dünyamızı ziyaret edecek canlıların insan gibi skindirik bir varlığın çeyreği kadar zevk,güzellik,stil anlayışı olmadığına inanmıyorum. Öyle dünyaya gelecek teknoloji varsa bu adamların ya elfler gibi şekilli cool olmasını beklerim ya da a'dal falan gibi akıl almasını. Bu ne lan yolda görsem sopayla döver gemisini çalar hergece başka ülkenin ortamlarına akarım. neden abi, belki endüstriel ve utilitarian dır adamlar.
Feamer Mesaj tarihi: Kasım 1, 2014 Mesaj tarihi: Kasım 1, 2014 bende scorch a katılıyorum, tabii bunlar insanlara özgü tamahkarlıkları göze alarak düşünüyoruz ama hep daha iyisini istemeyen bir akıllı yaşam formu, niye uzayı aşacak bir teknoloji geliştirsin?
Kojiroh Mesaj tarihi: Kasım 1, 2014 Mesaj tarihi: Kasım 1, 2014 Hayır bi de bu kadar yol geldikten sonra niye etkileşime geçmeye çalışmasın abi
dana22 Mesaj tarihi: Kasım 1, 2014 Mesaj tarihi: Kasım 1, 2014 insanca dusunursek..bu dunyada yakin zamanda kesfedilen neredeyse hemen hersey savas amacli yapilan arasirmalar sonucunda gerceklesmistir.internet bile esasinda arpa darpa denilen savunma savas agindan filizlendi. hal boyleyken savas harcamalari da savas ganimetlerinin yada hayatta kalmanin yuzusuyu hurmetine yapilir muhtemelen bizim de uzaya cikma gayemiz yada teknolojik atilimlarimiz bu iki sebepten biri nedeniyle olacaktir.
Öne çıkan mesajlar