Kojiroh Mesaj tarihi: Kasım 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2014 Direk Toph etkisi ya, TLA'dan bi şey getirdiğin an gelir yükseliyo sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darklight1903 Mesaj tarihi: Kasım 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2014 yav he fsdhkjfjdks Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
inyormaynd Mesaj tarihi: Kasım 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2014 Adamlar sezonu çoktan bitirdi ki? Daha ne çizecekler? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Kasım 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2014 yeni bölümün başındayım tahminen ruhlardan yardım alcak kuvirayı veya daha güçlü bir end boss u yenmek için sezon sonuna doğru Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Kasım 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2014 şirketteyim yeni bölümü izleyemiyom biri spoiler versin lan meraktan ölücem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Kasım 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2014 İyiydi baya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Warhero Mesaj tarihi: Kasım 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2014 >Kuvira süpersilah üretme peşinde, ayrıca bu Republic City'nin dengesini de bozuyor. >Hayır ben savaşa karşıyım saldırmayacağım. Eeh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
inyormaynd Mesaj tarihi: Kasım 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2014 RamsesII said: şirketteyim yeni bölümü izleyemiyom biri spoiler versin lan meraktan ölücem. Fire nation saldırmayacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Kasım 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2014 Zahyr hepsini alt edecek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Kasım 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2014 zaheerın gelısı guzel, eksik kalmıstı zaten. Ben hala kuvirayı endboss olarak gormuyorum dızının adı legend of korra ve sezonun adı balance burdan bısı cıkması lazım artık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ayfon Mesaj tarihi: Kasım 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2014 tahmini sezon sonu Kuvira'nin ugrastigi sarmasiklar basina büyük dert acacak. Korra hem kuvirayi hem de 4 ulusu kurtararak tekrar kahraman olacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Kasım 28, 2014 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2014 Toph bekliyoruz iki haftadir, olmadi. PTSD gecti en azindan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Kasım 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2014 Warhero said: >Kuvira süpersilah üretme peşinde, ayrıca bu Republic City'nin dengesini de bozuyor. >Hayır ben savaşa karşıyım saldırmayacağım. Eeh. şu yalnız en mantıklı karar ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Kasım 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2014 ha yani tum olay gecen sezon seni gebertmeye calisan adamin BIRAZ DAHA IKIN KORRA SICABILIRSIN HADI BEN KACTIM BYE demesiydi ptsdnin bokunu cikardik, kesmemiz lazim dediginizde bir insan evladi da cikip haci otuz saniyede koca subplotu kesip atmasak he demedi ? yazacaginiz senaryoya tukureyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Claiborne Mesaj tarihi: Kasım 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2014 her şey ne kadar zorlama oldu bu dizide ya. diyaloglar, senaryo pff. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Warhero Mesaj tarihi: Kasım 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2014 Fin said: şu yalnız en mantıklı karar ? Nesi mantıklı karar yahu? Böylesi güce sahip bir grubun süper silah üretmesi demek, bunu diğer ülkelere kullanacak anlamına gelir. İş işten geçtikten sonra müdahele etmektense bu duruma önceden karışmaları lazım. Ayrıca Republic City'e zarar veren davranışları bulunuyor, bu onun çoktan düşmanca tavırlar içine girdiğini gösteriyor. "Vay efendim biz Fire Nation olarak saçma sapan savaşlar yapmışız, bunu devam ettirmek istemiyoruz, o yüzden bırakıyorum naparlarsa yapsınlar" denmesi cidden mantıksız. Çünkü zamanında Fire Nation'ın yaptığı işi şimdi Kuvira gerçekleştirecek, özellikle Fire Nation'ın bunun karşısında yer alması gerekiyordu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Kasım 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2014 kuvira dünyayı ele geçirmek istemiyo ki. earth kingdom ı adam edicem diyor. uzak durun , karışmayın gibi tehditler savurdu sadece. dünyanın geri kalanıyla işi yok fire nation'ın da motivi burdan çıkıyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Kasım 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2014 avatarlık duruşu bütün barış yollarını tüketmeyi gerektirir. atarlı giderli kyoshi bile önce ihtar çekiyor sonra bilet kesiyor. aang bundan da beterdi üzerine bir de air monktu. bu arada earth kingdom avatar dünyasının 80%'i. karadan ele geçirebileceğin her yer earth kingdom. raylı sistem kuriva lojistiğinin kilit parçası. eski seriden hatırlarsanız fire nation donanma şovu yapardı. http://fc05.deviantart.net/fs71/f/2012/120/4/d/avatar_map_by_cobi4-d4y49oh.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Harvey Mesaj tarihi: Kasım 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2014 sonunda toph sahnede. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Kasım 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2014 bu tarz mesajlara spoiler tagi yakışır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Kasım 29, 2014 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2014 SPOILERRRRRR!!!!!! BANNNNN!!!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Harvey Mesaj tarihi: Kasım 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2014 HarveyQuinn said: sonunda toph sahnede. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gizli Mesaj tarihi: Kasım 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2014 bir de post kasıyor ya cık cık cık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Harvey Mesaj tarihi: Kasım 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2014 post kasmıyorum o mesajı editleyemedim bari yeni sayfada spo içinde dursun dedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Kasım 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2014 bu bide bunun ilki the last airbender sinemadaki avatar filmiyle alakalı mı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar