Harvey Mesaj tarihi: Kasım 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2014 telefon sahnesi güzeldi birtek :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Kasım 21, 2014 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2014 Ben basindan kapattim, vakit ayiramam buna. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darklight1903 Mesaj tarihi: Kasım 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2014 gerge izlemiyor diye izledim. cogu bolumden komikti. recap oldugu icin yeni bir seyler fazla olmadi tabii ama amon main villain, bolin main hero olsa olurmus yani ahahahah. best. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Smoke Mesaj tarihi: Kasım 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2014 Korra kendini feda ederek ölecek legend olacak... Yeni Avatar doğacak ve seri bitecek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Kasım 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2014 ben de izlemedim bok gibiydi ileri aldım hala narrator vardı gg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Remus Mesaj tarihi: Kasım 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2014 Bolin'li olan kısmı izleyin baya iyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Kasım 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2014 Zaheerin falan gelmesi lazim ya final boss olarak yada başka birşeyler olacak. Kuvira çok tirt son boss olarak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Harvey Mesaj tarihi: Kasım 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2014 Kuvira tek avatar state ile tırt oldu bence gerçek düşman o değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Kasım 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2014 Komik recapti, varrick devreye girince özellikle telefon kısmı filan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Kasım 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2014 Isyan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Kasım 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2014 burda recap yazdığınızı görünce izlemedim bile o kadar da indirmiştim bandwidth yandı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Kasım 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2014 Sparkcaster said: Ember islanddaki tiyatrolu bölüme de crmkirmis miydiniz ilk avatarda ? Su sezondaki aaa dur tamam sorunlarimi cozdum hiçbir karakter gelişimi yaşanmadan bolumunu sirf içinde toph var diye beğendiniz. Son oncesi recap yapmislar tlok çerçevesinde de güzel bolum bence çünkü birebir aynıydı iki bölümün kalitesi, verilen emek? yapan adam anlatmış senin iki mesaj üstünde lol toph bölümünde tenzin'in veletlerinin bile karakter gelişimi var. amma sallıyorsun yahu. neyse ki kitabı yok da biliyoruz senin kadar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Harvey Mesaj tarihi: Kasım 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2014 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Harvey Mesaj tarihi: Kasım 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2014 buralar eskiden çok canlıydı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Claiborne Mesaj tarihi: Kasım 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2014 son 3 bölüm geldi artık biraz canlanır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Harvey Mesaj tarihi: Kasım 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2014 9-10-11-12-13-14 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Claiborne Mesaj tarihi: Kasım 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2014 ha 12 sanıyordum. o zaman bu 2 bölümde de bütçeden kesebilirler. hadi yine iyisin nickelodeon. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Warhero Mesaj tarihi: Kasım 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2014 9-10 da saçma sapan filler olacak demek ki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
inyormaynd Mesaj tarihi: Kasım 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2014 Bu son bölüm neydi böyle ya, nefret ediyorum şöyle geçiştirmelik bölümlerden... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Kasım 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2014 bence son villain toph Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ayfon Mesaj tarihi: Kasım 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2014 Yapamazlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Kasım 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2014 kuvirayı aslında o kontrol ediyor, zaten bu bolumde gorucez onu master dicek ona. Kötülüğün savaşarak azalmadığını değişen hiçbir şey olmadığını gordu. Bu yüzden düzeni sağlamak adına, kötülük yaparakta olsa, bütün dünyayı kontrol etmek ıstıyor. Zaten bunun melon lord olduğunda gostermıstı http://simviation.com/yabbuploads/darth_sidious_smile.jpg http://vignette4.wikia.nocookie.net/avatar/images/8/8e/Elderly_Toph.png Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darklight1903 Mesaj tarihi: Kasım 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2014 http://www.nerdist.com/2014/11/the-legend-of-korra-will-return-to-tv-for-final-episodes/ tv'ye geri geliyormus. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
inyormaynd Mesaj tarihi: Kasım 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2014 Bitime 4 kala gelse ne olur gelmese ne olur... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Kasım 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2014 tv geri gelmesi bütçenin arttığını gösterir. Kalite artabilir çizimlerde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar