Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

GabeN-Lava: Episode 2

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
yalnız bundan sonra herhangi bir para toplama organizasyonunda paraların kimde toplanacağı kesinleşti. İmamizer bu iş için biçilmiş kaftan. hem kamuda müdürmüş benim gibi.. asdf
Mesaj tarihi:
Abi yapılırdı gene de fiyatlar Aral seviyesine çıkınca çok bir incentive kalmadı baklava göndermeye, güzel şeettiniz bizi, şunu yiyin de enerjisiz kalmayın demenin çok lüzumu yok.
Mesaj tarihi:
totemic said:

yalnız bundan sonra herhangi bir para toplama organizasyonunda paraların kimde toplanacağı kesinleşti. İmamizer bu iş için biçilmiş kaftan. hem kamuda müdürmüş benim gibi.. asdf

http://i.ensonhaber.com/resimler/diger/fadil_8634.jpg
bir fadıl kolay yetişmiyor
Mesaj tarihi:
cidden yazık oldu patlaması, o kadar gaben'ın ağzının suyu akıtılmışken adam daha da zam yapsa hakkıdır.

ben başkasına steam gift yollayıp o şekilde para yollatmıştım, gene steam gift olarak alırım ama indirimler geçti malum. zahmet olmayacaksa indirimde birşey bulunca istediğim seninle temas ederim imam.
Mesaj tarihi:
imamizer said:

şimdilik burdan yazıyorum. görenler parasını alsın önce. sonra kalanlara tek tek pm atıcam.

1 hafta içinde geri dönmeyenlerin, parasını iade almayaların parasını uygun gördüğüm bi yere bağışlayacağım.

iade ettikçe güncelliyorum.

https://docs.google.com/spreadsheets/d/1lNfG7YG2hf79gl7y2Y44gOPcR1_fQpMXgLzHyUGpRGY/edit?usp=sharing

yolla paramı terbiyesiz.
Mesaj tarihi:
baoısjh

öm diye mesaj attım :P

bukadar "fill the blanks" bir ülkenin hiç bir kurumuna bağışta bulunmam arkadaş. gider mozambikte ağaç dikerim daha iyi.
Mesaj tarihi:
30 ve 30un altındakileri yollama geri ya yazıktır günahtır ücrete...

Charity water a bağış yap olsun bitsin uğraşma
Mesaj tarihi:
2 said:

30 ve 30un altındakileri yollama geri ya yazıktır günahtır ücrete...
Charity water a bağış yap olsun bitsin uğraşma

ona ben karar veremem. herkes kendi parası adına talepte bulunsun işte. senin 2.9 liranı bağışlayım bi yere istersen?

Sam said:

ben başkasına steam gift yollayıp o şekilde para yollatmıştım, gene steam gift olarak alırım ama indirimler geçti malum. zahmet olmayacaksa indirimde birşey bulunca istediğim seninle temas ederim imam.

tamam başgan senin paran bende. benim vallet da sürekli para olur yada senin paranı da vallet'a atıp orada bekletirim. bi şeye harcayacağın zaman ses edersin.

CthuLhu said:

yolla paramı terbiyesiz.

iban at pis adam

Theridone said:

500 Kürdistan Peso'mu hemen geri istiyorum.

az bekle 1 pesoluk tahta banknotlar halinde kargoya vercem.

totemic said:

http://www.reactiongifs.com/wp-content/uploads/2013/04/thankyou.gif
Mesaj tarihi:
Valla bu fiyatlar ile sittin sene baklava fln yollanmaz zaten sonucta steam aral gibi bir firmaya boyun egecek kadar kuculebiliyor ise zaten baklava fazla atariz yine de bir sadaka parasi olur.
  • Yeni Oluştur...