imamizer Mesaj tarihi: Kasım 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2014 dreagloth said: ver paramı geri pislik hangi para? sen para vermemişsin ki. listede dreaglorth var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
totemic Mesaj tarihi: Kasım 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2014 yalnız bundan sonra herhangi bir para toplama organizasyonunda paraların kimde toplanacağı kesinleşti. İmamizer bu iş için biçilmiş kaftan. hem kamuda müdürmüş benim gibi.. asdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Kasım 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2014 yazık lan adamı uğraştırdınız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Kasım 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2014 Abi yapılırdı gene de fiyatlar Aral seviyesine çıkınca çok bir incentive kalmadı baklava göndermeye, güzel şeettiniz bizi, şunu yiyin de enerjisiz kalmayın demenin çok lüzumu yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Kasım 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2014 imamizer said: 1 hafta içinde geri dönmeyenlerin, parasını iade almayaların parasını uygun gördüğüm bi yere bağışlayacağım. (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rerore Mesaj tarihi: Kasım 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2014 totemic said: yalnız bundan sonra herhangi bir para toplama organizasyonunda paraların kimde toplanacağı kesinleşti. İmamizer bu iş için biçilmiş kaftan. hem kamuda müdürmüş benim gibi.. asdf http://i.ensonhaber.com/resimler/diger/fadil_8634.jpg bir fadıl kolay yetişmiyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Kasım 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2014 500 Kürdistan Peso'mu hemen geri istiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Kasım 3, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2014 cidden yazık oldu patlaması, o kadar gaben'ın ağzının suyu akıtılmışken adam daha da zam yapsa hakkıdır. ben başkasına steam gift yollayıp o şekilde para yollatmıştım, gene steam gift olarak alırım ama indirimler geçti malum. zahmet olmayacaksa indirimde birşey bulunca istediğim seninle temas ederim imam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Kasım 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2014 sequo burdaysa benim 20 lirayı ona yollayalım, sevinsin görgüsüz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Kasım 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2014 imamizer said: şimdilik burdan yazıyorum. görenler parasını alsın önce. sonra kalanlara tek tek pm atıcam. 1 hafta içinde geri dönmeyenlerin, parasını iade almayaların parasını uygun gördüğüm bi yere bağışlayacağım. iade ettikçe güncelliyorum. https://docs.google.com/spreadsheets/d/1lNfG7YG2hf79gl7y2Y44gOPcR1_fQpMXgLzHyUGpRGY/edit?usp=sharing yolla paramı terbiyesiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scorch Mesaj tarihi: Kasım 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2014 baoısjh öm diye mesaj attım :P bukadar "fill the blanks" bir ülkenin hiç bir kurumuna bağışta bulunmam arkadaş. gider mozambikte ağaç dikerim daha iyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pattisliborek Mesaj tarihi: Kasım 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2014 Dedik gitmez diye baklava. Yazık oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
2 Mesaj tarihi: Kasım 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2014 30 ve 30un altındakileri yollama geri ya yazıktır günahtır ücrete... Charity water a bağış yap olsun bitsin uğraşma Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Kasım 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2014 2 said: 30 ve 30un altındakileri yollama geri ya yazıktır günahtır ücrete... Charity water a bağış yap olsun bitsin uğraşma ona ben karar veremem. herkes kendi parası adına talepte bulunsun işte. senin 2.9 liranı bağışlayım bi yere istersen? Sam said: ben başkasına steam gift yollayıp o şekilde para yollatmıştım, gene steam gift olarak alırım ama indirimler geçti malum. zahmet olmayacaksa indirimde birşey bulunca istediğim seninle temas ederim imam. tamam başgan senin paran bende. benim vallet da sürekli para olur yada senin paranı da vallet'a atıp orada bekletirim. bi şeye harcayacağın zaman ses edersin. CthuLhu said: yolla paramı terbiyesiz. iban at pis adam Theridone said: 500 Kürdistan Peso'mu hemen geri istiyorum. az bekle 1 pesoluk tahta banknotlar halinde kargoya vercem. totemic said: yalnız bundan sonra herhangi bir para toplama organizasyonunda paraların kimde toplanacağı kesinleşti. İmamizer bu iş için biçilmiş kaftan. hem kamuda müdürmüş benim gibi.. asdf http://www.reactiongifs.com/wp-content/uploads/2013/04/thankyou.gif Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Kasım 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2014 hay ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
suBzer0 Mesaj tarihi: Kasım 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2014 O kadar laf ettiniz kilime halıya bakın ne oldu şimdi :p fakat benim para listeden kalkmış abi bu nasıl iş lan sdfsdf liste Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kek Mesaj tarihi: Kasım 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2014 indiregandi... dönüş yapmayanların parası "imamizer'in cebi" derneğine bağış yapılacakmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Kasım 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2014 imam bana da ordan bi 50lik çıksana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cagrus Mesaj tarihi: Kasım 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2014 paralar imamda toplanacak şekilde ponzi scheme yapalım forum olarak baya karlı olur ahahsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
µh Mesaj tarihi: Kasım 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2014 imam dekontu falan da yolladı 10/10 wud send again Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Kasım 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2014 ben de paramı geri istiyorum. böyle olacak gibi değil. göndermeyecekseniz başta boşuna uğraştırmasaydınız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Kasım 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2014 bende geri istiyom Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Kasım 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2014 Valla bu fiyatlar ile sittin sene baklava fln yollanmaz zaten sonucta steam aral gibi bir firmaya boyun egecek kadar kuculebiliyor ise zaten baklava fazla atariz yine de bir sadaka parasi olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kavurma Mesaj tarihi: Kasım 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2014 imam haytapa bağışlar mısın benim payımı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Kasım 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2014 mail adresini mesaj at bana dekontları yollayım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar