Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Pic Thread #2

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
BabacumMostors said:

şimdi sonucunda lezbiyenler de kadınlardan hoşalnıyor e biz de hoşlanıyoruz demek ki olur bu iş, çok ortak yanımız var lezbiyenlerle

İşte olm rekabet yaratıyorlar bi de, zaten az olan dişilerimizi ayartıyorlar, üstüne dişi nüfusunu azaltıyorlar kendileri de bizim tarafa geçerek!! Gayler falan sorun değil onlar artabilir ama lez olayı sakıncalı, acil çözüm aranmalı bu ilaçlı olur terapili olur bilinmez ama karanlık tarafa geçmemeleri sağlanmalı! eved!
Mesaj tarihi:
Damlatma değil, dikdörtgen şeklinde bir sürü iğne uçlu bir nesne var, onu batırıyorlar. Zaten kan çıkmasının da sebebi o. Böyle test nesnelerinden türlü şeyler için var, mite, yiyecek vs. gibi.

p.s. 4 sene allerji tedavisi için aşı oldum her hafta :P. İlk bu testi bana da yaptılar.
Mesaj tarihi:
Lectre said:

Esh said:

O nasil bir alerji lan, alumunyum levhadan shoulder mail armor takmis da alerji yapmis gibi

L2Yavercik.

Ne oldu bizim cs serverı :<

Millet comp kasiyo, kimse sunucuya girmiyo bi sure sonra.

O yuzden almadim
Mesaj tarihi:
Ya yok işte bu ülkede yaşamıyorduk bir 10 yıl önce. Meğer ne çomarlık birikmiş, neyse aksın bakalım iyi gelir. Ama sıkıntı işte hükümette, akanın yerine düzgün bir şey koymak yerine daha arttırma yönelimli dolayısıyla gelecek sıkıntılı.
Mesaj tarihi:
yettim gayri!

buymuş aslı

https://www.google.com/search?q=sydney+muslim+protest&tbm=isch&imgil=sfYW_FgQt1FJSM%253A%253BhENmLH1LCQ6XKM%253Bhttp%25253A%25252F%25252Fwww.sociallyengineered.com.au%25252F2012%25252F09%25252F16%25252Fsydney-muslims-join-worldwide-anti-us-protests%25252F&source=iu&pf=m&tbs=simg:CAESlAEakQELEKjU2AQaAggBDAsQsIynCBo8CjoIAhIUyiDbIP4kyyDGJsggmSOKHMsmvyYaIPrHvAXOJMP8sUl3Kn9puGoe6NOHKCLENnBLzpIun4ISDAsQjq7-CBoKCggIARIErkH3VQwLEJ3twQkaJQoLCgljb21tdW5pdHkKCwoJZWR1Y2F0aW9uCgkKB3Byb3Rlc3QM&fir=sfYW_FgQt1FJSM%253A%252ChENmLH1LCQ6XKM%252C_&usg=__gadjGhoV7Jw0-BupcA-Y8KZsxFQ%3D&biw=1280&bih=875
Mesaj tarihi:
fenn said:

Edit: fotoşopmuş.

O yazıyı yazan adamın yaşadığı ülkede yaşamaktan da utanıyorum. Provokatör kaynıyor memleket. Şimdi de askerliği itibarsızlaştırmaya çalışıyorlar. Bir rahat bırakmadılar bizi.
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...