Genwa Mesaj tarihi: Ekim 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2014 İş publisherlara kalırsa gg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ekim 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2014 almayin haci o zaman o firmalarin oyunlarini, valve'in derdi degil ki asdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Allure- Mesaj tarihi: Ekim 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2014 moralfaglik gibi olmasın ama gidi bağışlayın o parayı ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wisp Mesaj tarihi: Ekim 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2014 bir çok oyunun fiyatı düşük yine, özellikle benim ilgimi çekenler istek listeme eklediklerimin hepsi düşük. sadece popüler olan oyun ve firmalarda olmuş. ben memnunum hala. mesela bu 35tl idi 24 şu an. http://steamcommunity.com/app/248390#scrollTop=0 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ekim 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2014 dün öyle ubisoft'la sınırlı kalacak sandık ama ses çıkarmazsak bu olay yayılır. 5dk harcayıp ticket açın ve başlığa yazın steam discussions'daki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oce4n Mesaj tarihi: Ekim 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2014 abi tamam bazı firmalar fiyat aynı kalsın filan falan bişi dediğimiz yok da, $ fiyatından daha pahalı şu an lan..... normalde 110TL olacak oyun 170 TL mi olurmuş.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ekim 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2014 normalde zaten 170 tl degil miydi o oyunlar trde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Ekim 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2014 hadi beyler piratebay.org a 2000 tl bağış yapıyoruz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Glatheros Mesaj tarihi: Ekim 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2014 bakmak lazim aslinda, arala tuketici mahkemesinde dava acilabilir mi diye, rekabet hukuku price fixing cart curt. Da cok is ugrasilmasi gerek ince konu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
totemic Mesaj tarihi: Ekim 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2014 harbiden ya toplanan parayı Türk Oyun Sektörünü kan emicilerden kurtarmak için hukuksal mücadelede harcayalım. asdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oce4n Mesaj tarihi: Ekim 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2014 ticket attım steam e. neden fiyat artışları olduğu bilgisi gelirse kime küfretmemiz gerekirse ona yönelelim zaten. dava mava gerekiyorsa uğraşırım ben açıkçası... tam bir üçkağıtçılık bu ya... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Ekim 23, 2014 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2014 Dün iyi bugün kötü :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
liberal Mesaj tarihi: Ekim 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2014 totemic said: harbiden ya toplanan parayı Türk Oyun Sektörünü kan emicilerden kurtarmak için hukuksal mücadelede harcayalım. asdf gaben'a bakvala > gaben'a kılıc > gaben'a sihay çelenk > aral'a siyah çelenk > aral'a dava HAHAHAHAHA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alfheim Mesaj tarihi: Ekim 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2014 170 lira ne lan dolarken daha ucuza geliyodu WTF? -toplanan parayla şarbon gönderin lavuğa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mahoolmez Mesaj tarihi: Ekim 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2014 zamundaya baklava yolluyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Biyik Mesaj tarihi: Ekim 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2014 Mal said: hadi beyler piratebay.org a 2000 tl bağış yapıyoruz bu olursa ben de para yollarım :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Komutan Mesaj tarihi: Ekim 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2014 Steam'e değil direk yayıncı firmalara söylemek lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Ekim 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2014 5 kuruş kaptırmadım ahah http://www.youtube.com/watch?v=dSHQPD-t1qc Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ekim 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2014 gaben'a siyah çelenk başlığı 40 mesaj steam community türkiye fiyatları başlığı 13 mesaj işte benim ülkem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Ekim 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2014 bundan bahsediyorum diger tarafta :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Ekim 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2014 peki 70 liradan preorder yapanlar nolucak? bu arada ZAAAAAAAAAAAA iyi oldu ben fazla veriyosam siz de vericeksiniz! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Namessar Mesaj tarihi: Ekim 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2014 hayir bir de steam de KDV yok. KDV li Aral fiyatlarina varmayi nasil basarmislar? yayincilarin serefsizligi bu direk. yerel distributor korumaya calisiyorlar. almam arkadasim. yerel kutuyu da almam, steam den de almam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Ekim 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2014 totemic said: harbiden ya toplanan parayı Türk Oyun Sektörünü kan emicilerden kurtarmak için hukuksal mücadelede harcayalım. asdf Yani yapılacak şey belli, çok yüklü miktarda para toplayıp distribütörlük anlaşmaları yapacağız ve Aral'a rakip firma olacağız. Zevk için fiyat kıracağız, ibnelik puştluk yapacağız. Kârsız çalışacağız. Aral batınca da düşük kâr marjı ile zaten tekel olacağımız için ortamı patlatacağız. Sonra yeni Aral olacağız. Zengin falan olacağız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Ekim 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2014 parayı deamon tools a gömün Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ekim 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2014 (td) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar