Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Gaben'a siyah çelenk filan gondermece. ABV

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
bir çok oyunun fiyatı düşük yine, özellikle benim ilgimi çekenler istek listeme eklediklerimin hepsi düşük.

sadece popüler olan oyun ve firmalarda olmuş.

ben memnunum hala.

mesela bu 35tl idi 24 şu an.

http://steamcommunity.com/app/248390#scrollTop=0
Mesaj tarihi:
dün öyle ubisoft'la sınırlı kalacak sandık ama ses çıkarmazsak bu olay yayılır. 5dk harcayıp ticket açın ve başlığa yazın steam discussions'daki.
Mesaj tarihi:
abi tamam bazı firmalar fiyat aynı kalsın filan falan bişi dediğimiz yok da,
$ fiyatından daha pahalı şu an lan..... normalde 110TL olacak oyun 170 TL mi olurmuş....
Mesaj tarihi:
ticket attım steam e. neden fiyat artışları olduğu bilgisi gelirse kime küfretmemiz gerekirse ona yönelelim zaten. dava mava gerekiyorsa uğraşırım ben açıkçası...

tam bir üçkağıtçılık bu ya...
Mesaj tarihi:
totemic said:

harbiden ya toplanan parayı Türk Oyun Sektörünü kan emicilerden kurtarmak için hukuksal mücadelede harcayalım. asdf

gaben'a bakvala > gaben'a kılıc > gaben'a sihay çelenk > aral'a siyah çelenk > aral'a dava

HAHAHAHAHA
Mesaj tarihi:
hayir bir de steam de KDV yok. KDV li Aral fiyatlarina varmayi nasil basarmislar? yayincilarin serefsizligi bu direk. yerel distributor korumaya calisiyorlar.

almam arkadasim. yerel kutuyu da almam, steam den de almam.
Mesaj tarihi:
totemic said:

harbiden ya toplanan parayı Türk Oyun Sektörünü kan emicilerden kurtarmak için hukuksal mücadelede harcayalım. asdf

Yani yapılacak şey belli, çok yüklü miktarda para toplayıp distribütörlük anlaşmaları yapacağız ve Aral'a rakip firma olacağız.

Zevk için fiyat kıracağız, ibnelik puştluk yapacağız. Kârsız çalışacağız. Aral batınca da düşük kâr marjı ile zaten tekel olacağımız için ortamı patlatacağız.

Sonra yeni Aral olacağız. Zengin falan olacağız.
  • Yeni Oluştur...