Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Gaben reyize baklava göndermece

barbu

Öne çıkan mesajlar

vivavale said:

kavurma said:

imam geri gönderiyor şimdi paraları =(

abi şuna gerçekten gerek yok. foruma bişiler yapılsın hazır toplanmışken bişiler. gerçi o tutarada bişi olur mu bilmem de

şuna katılıyorum. sen mi demiştin başkası mı demişti bilmiyorum da lösemi hastalarına yarım yapılabilir ya da başka bi yere.

paypal'dan alıyorsanız ben hala atmak isterim bir kaç kuruş.
Sosyal ağlarda paylaş

Baklavayı gönderirseniz adamların dikkatini çekerseniz(araya da fiyatlar hakkında ufak bir eleştri notu eklenebilinir),fiyatların eski haline gelme/yaklaşma olasılığı artar.Hani sözleşme vs yüzünden ellerinden hiçbirşey gelmese bile,publisherlara belki ufak bir baskı yaparlar fiyatlar konusunda.

Klasik Türk insanı gibi aniden bir anlık sinirle tepki vermek yerine,oturup adam akıllı düşünmek lazım.Halen çoğu oyunun fiyatı eski fiyatlara göre baya avantajlı.Belliki bu saçma sapan fiyatları publisherlar ayarladı Aral'ın gazıyla.Henüz Ubi,2k vs fiyatlarının son halinden, steam çalışanlarının çoğunun haberi bile olmadığını düşünüyorum.

Hele ki toplanan parayı geri göndermek yapılacak en saçma şey.En kötü avukat tutup Aral'ı hukuki yönden biraz tırmalamak bile faydalı olabilir.
Sosyal ağlarda paylaş

Dworgian said:

oha oha. lan dün alaymışım. tam "alayım da indireyim" dedim içimde patladı resmen.

abv hahahaha yuh ya

bende bi eft cekiyodum, hesabı acmısken bide alıyım su oyunu dedim işteydim gittim steam actım aldım falan cat 1 saat sonra patladı mevzu
Sosyal ağlarda paylaş

Dark_Soul said:

Baklavayı gönderirseniz adamların dikkatini çekerseniz(araya da fiyatlar hakkında ufak bir eleştri notu eklenebilinir),fiyatların eski haline gelme/yaklaşma olasılığı artar.Hani sözleşme vs yüzünden ellerinden hiçbirşey gelmese bile,publisherlara belki ufak bir baskı yaparlar fiyatlar konusunda.

Klasik Türk insanı gibi aniden bir anlık sinirle tepki vermek yerine,oturup adam akıllı düşünmek lazım.Halen çoğu oyunun fiyatı eski fiyatlara göre baya avantajlı.Belliki bu saçma sapan fiyatları publisherlar ayarladı Aral'ın gazıyla.Henüz Ubi,2k vs fiyatlarının son halinden, steam çalışanlarının çoğunun haberi bile olmadığını düşünüyorum.

Hele ki toplanan parayı geri göndermek yapılacak en saçma şey.En kötü avukat tutup Aral'ı hukuki yönden biraz tırmalamak bile faydalı olabilir.

şunun her cümlesine +1
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...