telorgu Mesaj tarihi: Ekim 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2014 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Ekim 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2014 olay bankalara yaradı anasını satim, şubeler arası transfer ayağına cukkaladılar :/ üstteki posta katılıyorum. foruma yapılmasa bile biyere falan bağışlansın nabalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
liberal Mesaj tarihi: Ekim 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2014 vivavale said: kavurma said: imam geri gönderiyor şimdi paraları =( abi şuna gerçekten gerek yok. foruma bişiler yapılsın hazır toplanmışken bişiler. gerçi o tutarada bişi olur mu bilmem de şuna katılıyorum. sen mi demiştin başkası mı demişti bilmiyorum da lösemi hastalarına yarım yapılabilir ya da başka bi yere. paypal'dan alıyorsanız ben hala atmak isterim bir kaç kuruş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Ekim 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2014 ormanı açma vakti geldi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
µh Mesaj tarihi: Ekim 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2014 ben baklavanın hâlâ gönderilmesi taraftarıyım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Ekim 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2014 ya da herkese bir canvas tablo yaptırıp yollayalım tek tek evine Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
telorgu Mesaj tarihi: Ekim 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2014 Remus said: https://docs.google.com/spreadsheets/d/1lNfG7YG2hf79gl7y2Y44gOPcR1_fQpMXgLzHyUGpRGY/edit#gid=0 Utanç listesi :) Paraları SOMA'ya gönderin. afrikalı ac cocuklar varken hala ne soması? milyarlarca para toplandı zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Ekim 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2014 bence o paraya paticik tshortu bastıralım eskiden yaptığımız gibi dağıtalım rıdvan basmasın ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eldar Mesaj tarihi: Ekim 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2014 bence gazeteye aral'ı kınayan ilan verin :D, böyle böyle internette alternatif varken sizden almıcaz deyin de bilmeyenler de öğrensin. Gerçekten merak ediyorum bu aral kutulu pc oyunları o fiyattan kime satabiliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Biyik Mesaj tarihi: Ekim 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2014 bu işi bilmeyenlere satıyor, kime satacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kavurma Mesaj tarihi: Ekim 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2014 bence amaçtan sapmamalıyız çünkü baklava dendi, mailler atıldı how nicelar yapıldı. organizasyon şahane işledi. buraya kadar gelmişken hedef değiştirmek mantıksız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Ekim 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2014 akla ilk gelen her zaman en mantıklısıdır. go go no rmk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Ekim 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2014 How nice bizim icin what a mass sorry diye bir mail ile sonuclanacak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calimero Mesaj tarihi: Ekim 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2014 Asıl baklava gittikten sonra artsaydı fiyatlar kötü olurdu. Sonrasında Gabe baklavalı foto koyardı Thanks to paticik falan diye, sonra tüm forum dünyasının sazanları, timsaha yatanları olurduk :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KidLazer Mesaj tarihi: Ekim 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2014 usandım artık sorcam. nedir la bu baklava muhabbeti? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Ekim 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2014 jacabo said: Theridone said: NOLDU LAN geri ödemeyi hangi para biriminde istiyorsun ? 500 kürdistan peso'su istiyorum yine Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kavurma Mesaj tarihi: Ekim 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2014 bence sazanlık bir durum yok, güçlü bir irade koyuyoruz ortaya bu açıdan bakmak lazım. bırak sosyal yaşamı, sanal alemde bile bu şekilde organize olmak herkesin yapabileceği bir iş değil. adam bu jestimiz karşısında bize güzel bir kıyak yapar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Ekim 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2014 Baklavayı gönderirseniz adamların dikkatini çekerseniz(araya da fiyatlar hakkında ufak bir eleştri notu eklenebilinir),fiyatların eski haline gelme/yaklaşma olasılığı artar.Hani sözleşme vs yüzünden ellerinden hiçbirşey gelmese bile,publisherlara belki ufak bir baskı yaparlar fiyatlar konusunda. Klasik Türk insanı gibi aniden bir anlık sinirle tepki vermek yerine,oturup adam akıllı düşünmek lazım.Halen çoğu oyunun fiyatı eski fiyatlara göre baya avantajlı.Belliki bu saçma sapan fiyatları publisherlar ayarladı Aral'ın gazıyla.Henüz Ubi,2k vs fiyatlarının son halinden, steam çalışanlarının çoğunun haberi bile olmadığını düşünüyorum. Hele ki toplanan parayı geri göndermek yapılacak en saçma şey.En kötü avukat tutup Aral'ı hukuki yönden biraz tırmalamak bile faydalı olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ekim 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2014 Dworgian said: oha oha. lan dün alaymışım. tam "alayım da indireyim" dedim içimde patladı resmen. abv hahahaha yuh ya bende bi eft cekiyodum, hesabı acmısken bide alıyım su oyunu dedim işteydim gittim steam actım aldım falan cat 1 saat sonra patladı mevzu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
supremeallah Mesaj tarihi: Ekim 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2014 5 saat falan olmasina ragmen hic bir steam official dan cevap yok di mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ekim 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2014 bingildak said: aaa ahahahah winter sale'da retail price alırız artıkın lel belli olmaz. bu kafayla winter sale'da aral izin vermezse bize indirim olmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
µh Mesaj tarihi: Ekim 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2014 Dark_Soul said: Baklavayı gönderirseniz adamların dikkatini çekerseniz(araya da fiyatlar hakkında ufak bir eleştri notu eklenebilinir),fiyatların eski haline gelme/yaklaşma olasılığı artar.Hani sözleşme vs yüzünden ellerinden hiçbirşey gelmese bile,publisherlara belki ufak bir baskı yaparlar fiyatlar konusunda. Klasik Türk insanı gibi aniden bir anlık sinirle tepki vermek yerine,oturup adam akıllı düşünmek lazım.Halen çoğu oyunun fiyatı eski fiyatlara göre baya avantajlı.Belliki bu saçma sapan fiyatları publisherlar ayarladı Aral'ın gazıyla.Henüz Ubi,2k vs fiyatlarının son halinden, steam çalışanlarının çoğunun haberi bile olmadığını düşünüyorum. Hele ki toplanan parayı geri göndermek yapılacak en saçma şey.En kötü avukat tutup Aral'ı hukuki yönden biraz tırmalamak bile faydalı olabilir. şunun her cümlesine +1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Ekim 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2014 Ne Aral'i abi , 60x2.8 = 168 ~ 170 YTL. AAA title'larda $ yerine Euro'dan hesapladilar fiyatlar cok dusmessin diye. Tamamen Valve. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apis Mesaj tarihi: Ekim 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2014 Ulan şu forumda ilk kez bi para toplandı, onda da 2 günde 2.000 TL'yi gördük. Onda da olana bak sen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SpiderS_DangeR Mesaj tarihi: Ekim 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2014 Abi bence amerikadaki bi gazeteye falan ilan verin bu ne sacma is diye, belki dikkat ceker. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar