Sorieno Mesaj tarihi: Ekim 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2014 Arkadaş organizasyon hızına bak. Şuraya topic açsam, ölüyorum su lazım herkes 1 kuruş eft yapsın desem umrunuzda olmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Ekim 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2014 Hem de gıdım umrumuzda olmaz. 220 TL toplandı bile, ateşlemeye devam genşler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
totemic Mesaj tarihi: Ekim 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2014 kurban'da 7 kişi danaya girelim desek kimse yanaşmaz. asdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gallant Mesaj tarihi: Ekim 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2014 guncel topiklerde top sirada steam ve gaben var. Gulmekten calismaz hale geldim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Glatheros Mesaj tarihi: Ekim 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2014 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Ekim 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2014 Ne kadar para lazım? Fakirim şu an. Kağıt para basacaksanız falan ancak 10 TL falan gömebilirim ya =/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pattisliborek Mesaj tarihi: Ekim 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2014 Kesinlikle Koçaktan alalım abi. Güllüoğlu yedirmeyin tosuna baklava diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Ekim 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2014 spread shit'te axedice'in yanında kodu çocuğu yerine kodumun çocuğu yazan kimdi lan az önce ahahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lord_gorthaur Mesaj tarihi: Ekim 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2014 birde valve'in adresi şu galiba Valve Corporation 10900 NE 4th St #500 Bellevue, WA 98004 (425) 889-9642 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karag8z Mesaj tarihi: Ekim 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2014 Bu arada güllüoğlu baklava newyork şubesi var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Ekim 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2014 Redeagle said: Ne kadar para lazım? Fakirim şu an. Kağıt para basacaksanız falan ancak 10 TL falan gömebilirim ya =/ at abi 3-5 gönlünden ne geçiyorsa. paran yoksa gönderme. jest yapıyoruz yani adama ameliyat parası toplamıyoruz nasılsa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ekim 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2014 2 kişiye yazdım valve'dan birinden biri döner diye umuyorum ya adamlar bize tam olarak adres artı kime gönderileceğinin bilgisini versinler ona göre organize ederiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Ekim 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2014 Madcat said: spread shit'te axedice'in yanında kodu çocuğu yerine kodumun çocuğu yazan kimdi lan az önce ahahaha oha siz editleyebiliyor musunuz? benden başka kimse editleyemez abi. kim yazdı onu? ben saksı mıyım ben editlerim gerekirse. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lord_gorthaur Mesaj tarihi: Ekim 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2014 Attn to:Gabe Newell diye çakılır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ekim 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2014 valve contact olana da yazdım paylaştığınız 3 is the charm yanıt gelirse gelir artıkın gelmezse gelmez en son mail gelen adamı deneyim bir de bakalım belki oradan yürünür Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ekim 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2014 Fransuxa said: avea mobil ödeme gelmediği sürece f u gaben yok artık. şımarıklığın sonu herhal askdjaslkdj Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Ekim 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2014 MADCAT kutu dolu. enpara o hesap. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kek Mesaj tarihi: Ekim 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2014 imam şu ibanını yazsana uğraştırma öm filan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Ekim 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2014 öm attım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ekim 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2014 Sorieno said: Arkadaş organizasyon hızına bak. Şuraya topic açsam, ölüyorum su lazım herkes 1 kuruş eft yapsın desem umrunuzda olmaz. önce bi portal aç, oyun satmaya başla, aral dan ucuza sat. sonra koşarız elimizde damacanayla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Ekim 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2014 imamizer said: Madcat said: spread shit'te axedice'in yanında kodu çocuğu yerine kodumun çocuğu yazan kimdi lan az önce ahahaha oha siz editleyebiliyor musunuz? benden başka kimse editleyemez abi. kim yazdı onu? ben saksı mıyım ben editlerim gerekirse. Ahahaahah BAAAAAK ayrıca denedim ben editleyemiyorum. KAN ÇIKAR BEYLER Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Ekim 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2014 baklavanın üstünde de half life 3 yazsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Biyik Mesaj tarihi: Ekim 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2014 şimdi insanlar neden akp'ye oy veriyor anladınız mı???????????????? chp'yi aral, akp'yi steam gibi düşünün. HALKA HİZMET HAKK'A HİZMETTİR. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Ekim 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2014 ya abi bi yürü git ya. bari burda tadını kaçırma insanların. yavaş. -sam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ekim 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2014 not hazır mı ne yazcaz baklavanın yanında Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar