totemic Mesaj tarihi: Ekim 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2014 CUMA mesai bitimine kadar toplanan paralarla pazartesi harakete geçelim artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Remus Mesaj tarihi: Ekim 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2014 Baklava olayı olmazsa SOMA'ya yardım olarak gönderin derim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ekim 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2014 Abi microsoft ta çalışan bir arkadaşla konuşuyorum da, valve ın binası dibimde benim valla ama yiyecek kabul etmeyebilirler cidden dedi. Ben de "parayı sana yollasak sen götürsen kabul ederler mi?" diye sordum. hani alternatif olsun diye. edit; "valve da çalışan tanıdık yok. olsa girerdim ama şu durumda anca kapıya bırakırım onlar da çöpe atarlar. burada yiyecek tanımadığından gelince genelde öyle yapıyorlar zehirlenme şüphesiyle" dedi arkadaş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Ekim 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2014 DareJedi said: Biz zaten niye imam'a parayi yolladik ki adam Seatle da bile degil :) http://im.ezgif.com/tmp/gif_400x234_f29b7e.gif gerçekten niye bana yolluyoruz lan asgfh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Ekim 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2014 Dworgian said: Abi microsoft ta çalışan bir arkadaşla konuşuyorum da, valve ın binası dibimde benim valla ama yiyecek kabul etmeyebilirler cidden dedi. Ben de "parayı sana yollasak sen götürsen kabul ederler mi?" diye sordum. hani alternatif olsun diye. evet mikrosoft ta calisan arkadas benim..hesap numarasini veriyorum..bakin size kolaylik olsun diye tr den hesap actirdim.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ekim 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2014 dur dur ben şimdi gaben i cc ye koyup front desk e mail atıcam. arkadaşım ms redmond da çalışıyor gelip size baklva bırakıp resim çektirecek die ne cevap gelecek acep Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ekim 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2014 dana22 said: Dworgian said: Abi microsoft ta çalışan bir arkadaşla konuşuyorum da, valve ın binası dibimde benim valla ama yiyecek kabul etmeyebilirler cidden dedi. Ben de "parayı sana yollasak sen götürsen kabul ederler mi?" diye sordum. hani alternatif olsun diye. evet mikrosoft ta calisan arkadas benim..hesap numarasini veriyorum..bakin size kolaylik olsun diye tr den hesap actirdim.. yav hehe. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
icphedia Mesaj tarihi: Ekim 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2014 gaben nerden girdik bu TL işine demeye başlar yakında.. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Ekim 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2014 imamizer said: Dworgian said: peki soru: diyelim yollayamadık. hype patladı. paralarla ne yapılıyor? bari buluşma olsun da içkinin dibine vurup hail gabe diye bağıralım öyle bir durumda geri yollucam hepsini. ama şu an işler biraz sıkışık, ödeme bekliyorum bi yerden. oradan para gelince geri yollucam. Yalnız finansbankta durum nedir bilmiyorum ama iş bankası benden eft için 3 tl aldığına göre bayağı bir sıkıntı olabilir senin için geri yollamak :) En iyisi eft masrafını da yollanan paraların içinden düşerek yollaman, zarar etmemek için... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithat Mesaj tarihi: Ekim 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2014 Hayranlıkla takip ediyorum. Paticik kickstarter projesi gibi bişi oldu :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Ekim 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2014 o adam geri yollamaz. yollarken her türlü paranın elden çıktığına inanarak yollayın. beklentiye girmeyin.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Ekim 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2014 yok ya ne geri yollucan, dynamicke falan yollada servera ram alsınlar heheh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sufi Mesaj tarihi: Ekim 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2014 patlarsa geri yollama bence. dworgian'ın dediği gibi bişey yapılır en kötü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Ekim 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2014 BlackRose said: imamizer said: Dworgian said: peki soru: diyelim yollayamadık. hype patladı. paralarla ne yapılıyor? bari buluşma olsun da içkinin dibine vurup hail gabe diye bağıralım öyle bir durumda geri yollucam hepsini. ama şu an işler biraz sıkışık, ödeme bekliyorum bi yerden. oradan para gelince geri yollucam. Yalnız finansbankta durum nedir bilmiyorum ama iş bankası benden eft için 3 tl aldığına göre bayağı bir sıkıntı olabilir senin için geri yollamak :) En iyisi eft masrafını da yollanan paraların içinden düşerek yollaman, zarar etmemek için... eft masrafı yok hesapta. başta onu da belirtmiştim de aralara kaynadı gitti. sıkıntı olmaz yani iade kısmı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Ekim 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2014 BlackRose said: imamizer said: Dworgian said: peki soru: diyelim yollayamadık. hype patladı. paralarla ne yapılıyor? bari buluşma olsun da içkinin dibine vurup hail gabe diye bağıralım öyle bir durumda geri yollucam hepsini. ama şu an işler biraz sıkışık, ödeme bekliyorum bi yerden. oradan para gelince geri yollucam. Yalnız finansbankta durum nedir bilmiyorum ama iş bankası benden eft için 3 tl aldığına göre bayağı bir sıkıntı olabilir senin için geri yollamak :) En iyisi eft masrafını da yollanan paraların içinden düşerek yollaman, zarar etmemek için... enparanın olayı o abi, almıyorlar işlemlerden para. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Ekim 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2014 Rasmon said: imamizer said: Dworgian said: peki soru: diyelim yollayamadık. hype patladı. paralarla ne yapılıyor? bari buluşma olsun da içkinin dibine vurup hail gabe diye bağıralım öyle bir durumda geri yollucam hepsini. ama şu an işler biraz sıkışık, ödeme bekliyorum bi yerden. oradan para gelince geri yollucam. 100.000 itirazları bitirin hadi ev alcam ordan gelcek parayı bekliyorum. 16 sında askıdan indi. tutanklarla itirazları yollamıyorum hala üst yazıyı yazmadım. memurum olm ben. bi gelip tatlı getireniniz yok, bi yemek yiyelim diyeniniz yok anasını satayım. bekleyin işte böyle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Ekim 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2014 yalan olursa baklava fln işi bol bol oyun alın para gönderenlere steamgift grubu açın olsun bitsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Ekim 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2014 enpara gr@l Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cacodemon Mesaj tarihi: Ekim 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2014 imam'ın banka hesapları kontrolümüz altında. telaşa mahal yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Ekim 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2014 goldbären said: o adam geri yollamaz. yollarken her türlü paranın elden çıktığına inanarak yollayın. beklentiye girmeyin.... sırf senin paranın üstüne yatıcam adfggdf onunla da brokoli, yulaf ezmesi ve tuzsuz light peynirle yerkenki resimleri gönderip böğrüne hançeri saplayacağım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Ekim 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2014 Ooo iyiymiş yaw bu masraf işi, bence de geri yollamanın bir anlamı yok. Onun yerine bir yere bağışlanabilir veya dediğiniz gibi steamde bir gurup kurulup çekilişle dağıtılabilir kendi aramızda misal. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ekim 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2014 Maili attım frontdesk ve gaben a. dedim işte böyle böyle, ama size ulaşmayabilir, bizim arkadaş microsoft ta, ismi şu, o alıp getirse bir de foto çektirse fln diye. bakalım inş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithat Mesaj tarihi: Ekim 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2014 Gaben ormanı fikri baya kralmış , ben hala afrikaya su falan gönderelim derim o tarz gabendan uzaklaşan daha yardımsever kıvamlara gelirse seve seve bitcoinimi bağışlarım :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Ekim 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2014 turkish baklava extremists demesinler de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Ekim 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2014 goldbären said: ya adam kıytırık bi diploma almış mailin her yerine engineer yazmış ya. ulan dört sene gidip gelip batak oynadınız ya. bir de böyle admalar kolpa medeni cesaretiyle öne atlayıp böyle mailler atmıyor mu lol. long story short phrase'ini de bu hafta öğrenmiş belli, üç kere yazmış sdfslan burger burnuma kacti okurken Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar