dana22 Mesaj tarihi: Ekim 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2014 bu daha yakin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Ekim 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2014 HellHound said: LathspeLL said: elin amerikalısına elin amerikalisi degil GabeN ayrıca, adam bu kadar fanıysa bu işlerin, çer çöp gönderip adamı soğutmayın iyi mal çok az tr anca polonyada falan var e abd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Ekim 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2014 Feamer said: arkadaşlar, paranız ve fıstıklı baklava varsa baklava yenir, ev baklavası, sütlü nuriye cevizli baklava yenmez, yapmayın etmeyin bi ortalığı karıştırma zevksiz şişko ya, 30 sayfadır baklava nasıl olur diye alttan alttan. belki adma sütlü nuriye sevecek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Ekim 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2014 @goldbären sevebilir, çiğ yufkaya salçada sürüp yiye bilir ama güneş balçıkla sıvanmaz... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Ekim 23, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2014 Arkadaslar zaman yok okuyamıyorum. Biri özet geçebilir mi? Cevap geldi mı herhangi bir contactan? Gidiyor mu baklavalar? Gaben doyacak mı baklavaya? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phillamon Mesaj tarihi: Ekim 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2014 DareJedi said: http://www.yelp.com/biz/turkish-delight-seattle?osq=Best+Baklava Burasi Valve'e gayet yakin mesafe kopruyu gecmesi yetiyor http://www.yelp.com/map/turkish-delight-seattle?start=10900%20ne%204th%20street harita İkinci köprüden gitsin, birincide kaza var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Ekim 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2014 1k $ olur bu yarına, baklavacı soğutuculu kamyonetiyle götürsün bari öyle ayarlayın, yoksa kargoda falan yazık olur bunca şeye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Ekim 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2014 BonePART said: tulumba.com diye bi site var benim amerikadaki arkadaşlar cok kullanırdı her turlu turk urununu internetten amerikada bulmak adına http://www.tulumba.com/storeItems.asp?tag=120.30.90 baklava felan var adamlarda Halal Beef Soujouk – 1lb (Yörük Kangal Sucuk – 450g) by Yörük Bu ne lol var mı böyle bir karşılık? Hani yogurt gibi diyecem de bunu ilk defa görüyorum cahil kalmışım :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Ekim 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2014 şu parayla ekran kartı alıp, üstüne karıya gidip, kalan paraylada bi sürü probis almayacak kadar dürüst bir arkadaşınız olduğu için çok şanslısınız yaaa iş birikti. saat başları mesajlara ve hesaba bakacağım haberiniz olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Ekim 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2014 BlackRose said: BonePART said: tulumba.com diye bi site var benim amerikadaki arkadaşlar cok kullanırdı her turlu turk urununu internetten amerikada bulmak adına http://www.tulumba.com/storeItems.asp?tag=120.30.90 baklava felan var adamlarda Halal Beef Soujouk – 1lb (Yörük Kangal Sucuk – 450g) by Yörük Bu ne lol var mı böyle bir karşılık? Hani yogurt gibi diyecem de bunu ilk defa görüyorum cahil kalmışım :p ya sucuk türklere özel bir şey değil macarlarda felan var değişik değişik yazılışları var http://en.wikipedia.org/wiki/Sujuk Bulgarian: суджук, sudzhuk; Russian: суджук, sudzhuk; Albanian: suxhuk; Romanian: sugiuc; Serbian/Croatian/Bosnian sudžuk /cyџyk; Macedonian: суџук, sudžuk; Armenian: սուջուխ, suǰux; Arabic: سجق, sujuq; Greek: σουτζούκι, soutzouki. And, of course it is well-known among Turkic peoples: Kyrgyz: чучук, chuchuk; Kazakh: шұжық, shujiq. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ekim 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2014 Abi dün facebook da "birileri kamyonla baklava yollayacakmış" diye bir yorum okudum. hype da son durum nedir? 50 sayfa okumayayım şimdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eldar Mesaj tarihi: Ekim 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2014 az biraz daha toplarsanız uçak bileti parası da çıkacak o zaman ben alır götürürm buradan baklavayı :D. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kek Mesaj tarihi: Ekim 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2014 burda baklava var gönderelim diye tosunuma dandik baklava göndermeyin... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ekim 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2014 dana22 said: hl3 e gönderme mi bu? ben öyle anladım ve ona göre güldüm başka bir şey varsa ona göre de güleyim, hangisine daha çok gülmüşsem bi dahakine öyle gülerim mindlardan bir fuck gönderdim bugün Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Ekim 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2014 BonePART said: ... ya sucuk türklere özel bir şey değil macarlarda felan var değişik değişik yazılışları var http://en.wikipedia.org/wiki/Sujuk ... Abi eyvallah da soujouk diye görmedim hiç zaten wikide de farkındaysan yok öyle bir yazım :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eldar Mesaj tarihi: Ekim 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2014 sucuk yazarsa suck sanarlar diye öyle yazmıştır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ekim 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2014 OHA :| 1.7k mı topladınız. lan olm ne manyak bi forum burası cidden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Ekim 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2014 dworgian bi sen eksiktin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ekim 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2014 hayda ne dedim şimdi ama ben :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Ekim 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2014 oha lan 20 tl atmıştım ben naptınız asdad Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scorch Mesaj tarihi: Ekim 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2014 elimizin ayarı yok sdfs. yıllardır aral'a yedirmediğim almadığım o kazık oyunların parası cebime kalacağına, gaben'in midesine girsin daha iyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Ekim 23, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2014 barbu said: Arkadaslar zaman yok okuyamıyorum. Biri özet geçebilir mi? Cevap geldi mı herhangi bir contactan? Gidiyor mu baklavalar? Gaben doyacak mı baklavaya? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Remus Mesaj tarihi: Ekim 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2014 Baklava ile gönderceğiniz mektupta steam nicklerinizide koyun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Ekim 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2014 alıntı yapacağın yere kadar mesajı yazdığın sayfayı okuyaydın daha bişi yapamadığımızı görürdün barbu sdfjsdkf dworgian, kambersiz düğün olur mu, sensiz olmaz tabi hadi ateşle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ekim 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2014 haaa onu diosun. imamın ibanı yollasanıza bana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar