imamizer Mesaj tarihi: Ekim 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2014 gönderecek olan 90 kuruş küsüratla yollasın ya. cokomantisin yolladığı 1 kuruşa sinir oldum asddffgh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Ekim 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2014 LathspeLL said: cake is a lie but baklava isn't... haha bu çok iyi lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Ekim 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2014 para yollasana sen. günlük tavuk paranı atsan da çocuk amerikada baklava yese. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Ekim 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2014 ben ne atcam la o bana atsın para Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ekim 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2014 benim attığım maillere dönüş olmadı daha gençler yarın bizim sitede büyük indirim var, garaj satışına çıkacaz, belam silkindi promosyondur üründür uğraşmaktan. akşama fişeklerim ben de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ekim 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2014 Jaegerjaquez said: LathspeLL said: cake is a lie but baklava isn't... haha bu çok iyi lan net en iyi bu ahaha yalniz the gelicek basina. veya kasti koymayacaksin turkiyeden oldugu anlasilacak sdfsdfsdf abi bi de saga sola yaymayin gozunuzu seveyim bize ait birsey olsun. obur siteler gotumu yesin tyvm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
2 Mesaj tarihi: Ekim 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2014 Bi çalışan sayısı ve baklava miktarı fiyatını çıkartında ona göre para yollayalim tamamlayalim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Ekim 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2014 post per minute azaldı yalnız beyler olmuyor böyle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ekim 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2014 zaman bekleme zamanı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Ekim 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2014 yaymayın, zaten ne kadar olcak lan baklava, kaç kilo alıcaz yani. 10 kilo baklava kaç papel? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Ekim 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2014 yollanan paralarda tutar düşmeye başladı ama.... cık cık olmaz böyle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
2 Mesaj tarihi: Ekim 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2014 10kilo 170 $ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kek Mesaj tarihi: Ekim 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2014 gabene baklavayı göndercez. gaben baklavayı yiycek. resimleri internete düşcek gavurları türk lirasındaki ucuzluktan haberi olacak tl fiyatlı satın almalar başlayacak. valve tr ye region lock koyacak :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Ekim 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2014 Ne zaman para toplama işine tamam denecek? Belli bir tahmini toplam/limit var mı kafanızda? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apis Mesaj tarihi: Ekim 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2014 Cuma mesela? Pazartesi de göndeririz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Ekim 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2014 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
2 Mesaj tarihi: Ekim 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2014 Bilmiom farkındamısınız ama Fİyatlara Fix leme geldi bugün bence yollamayak baklavayı ARALdan pahalı oldulan fiyatlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Ekim 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2014 hangi oyunlara geldi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ekim 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2014 gaben'ın baklava yemesinin haber niteliği olsa internet gaben'ın bir şeyler yeme haberlerinden geçilmezdi yiğidim sürekli yiyor maşallah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
totemic Mesaj tarihi: Ekim 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2014 editor 2.9 ne lan? o kadar atıp tutuyon asdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
2 Mesaj tarihi: Ekim 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2014 Feamer said: hangi oyunlara geldi? araldaki oyunların çoğu pre orderlar filan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Ekim 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2014 5 oyuna baktım hala aynılar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ekim 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2014 editörü ciddiye mi alıyorsunuz abi hala alemsiniz ha belli dağıtıcıların ürünlerinde fiyatlandırma farklıydı başından beri, değişen bir şey yok, başladığından beri öyle o fiyatlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Ekim 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2014 Yanlış bilgiye aldanıp GABENımıza şirk koşan olmasın quixef said: >_> Ubisoft oyunlarının fiyatı hiç düşmedi zaten Editör Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Ekim 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2014 Hoş bu arada, bana hiç bir fiyat hiç düşmedi, para da verdik baklavaya ama benim fiyatlar pound. QQ. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar