DareJedi Mesaj tarihi: Ekim 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2014 Bencede sade ve oz birsey yazmak yeterli cok lazimsa bir QR code koyariz taratinca orada uzun mesaji okurlar site icinde lock olmus bir baslikolarak regardslarimizi iletiriz olur biter. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kavurma Mesaj tarihi: Ekim 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2014 yanlış sordum pardon abi, gaben'e neden böyle bir şey yapılıyor, paticik çok yaşa falan mı dedi onu soruyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Ekim 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2014 Kojiroh said: Hakikaten ya, sütlü nuriye varsa cevizlinin yerine sütlü nuriye çakalım fakir işi onlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grego Mesaj tarihi: Ekim 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2014 solunda kermit yazan mesajları okumayınca engelleniyormuş bu ya kurba ya. deneyin bak. not today kermit. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ekim 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2014 çok ucuzladı steam tl'e geçtikten sonra Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revangelis Mesaj tarihi: Ekim 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2014 DareJedi said: Bencede sade ve oz birsey yazmak yeterli cok lazimsa bir QR code koyariz taratinca orada uzun mesaji okurlar site icinde lock olmus bir baslikolarak regardslarimizi iletiriz olur biter. bu güzel fikir bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ekim 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2014 steame tl getirdi çünkü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Ekim 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2014 baklava iyi fikir abi yollanabiliyorsa bozmayın yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calvaria Mesaj tarihi: Ekim 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2014 bence baklava en mantıklısı, şişko tatlı babacan bir insan daha ne gönderilebilir ki, ellemeyin yesin tosunum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Ekim 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2014 Grego said: evet, baklavaya odaklandık da, hakkaten başka birşey daha iyi olabilir. yollaması daha kolay birşeyler misal. türkiye yi temsil edecek. illa yemese de olur adam gerçi bahsi geçen mail atıldı mı? gereksiz olur, baklava adettir, bizde adet yerini bulsun diye gönderelim, başka şeylere gerek yok, saçma olur, espirisi olmaz, ucuz kaçar 1k lık baklava ile 1 kalık altın aynı tutmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Ekim 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2014 önden bi tantuni gitse nası olur asfsaf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kavurma Mesaj tarihi: Ekim 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2014 kim topluyor parayı ben de ateşleyeyim bir şeyler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Ekim 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2014 Yalnız hakikaten ha, baklavanın yanına Türk kahvesi olmazsa olmaz şimdi sdkljfnşakls Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cacodemon Mesaj tarihi: Ekim 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2014 Seyidoğlu'ndan fiyat istendi said: Hasan Bey Merhaba, Washington'da yer alan Valve Corp. firmasına nezaket amacıyla 300-350 adet baklava göndermeyi planlıyoruz. 4 farklı çeşitte (Fıstıklı, Cevizli, Saray ve Sütlü Nuriye) eşit adette (toplam 8 veya 12 tepsi olabilir) bir siparişin maliyetini ve süresini öğrenebilir miyim? Saygılarımla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Ekim 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2014 cacodemon said: Seyidoğlu NY'daki distribütorünü buldum. 350 adet 4 farklı çeşitte baklava için, Washington'da bir adrese gönderi fiyatı alacağım. seyidoğlu güzel değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
suBzer0 Mesaj tarihi: Ekim 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2014 tamam baklava olsun güzel , ama yanına bişeyler de ekleyebiliriz para çok çünkü.. işte isime özel nargile , bir görselin tasarlandığı kilim dokuması , milli takım formasının arkasına Gaben yazdırma filan (ahsheuae).. yani böyle hediye paketi gibi bişi olsun demiştim ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grego Mesaj tarihi: Ekim 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2014 o zaman baklavayadan devam ya. yavaş yavaş türk işi organizasyona kayıyoruz yalnız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grego Mesaj tarihi: Ekim 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2014 suBzer0 said: tamam baklava olsun güzel , ama yanına bişeyler de ekleyebiliriz para çok çünkü.. işte isime özel nargile , bir görselin tasarlandığı kilim dokuması , milli takım formasının arkasına Gaben yazdırma filan (ahsheuae).. yani böyle hediye paketi gibi bişi olsun demiştim ben. gaben in girebileceği forma var mı jksfögb Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Ekim 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2014 bu işi kotarırsak güzel baya çıkar orda burda yalnız bence sitenin adını hemen değiştirelim şimdi hadi pepelek yapın yine çabuk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ekim 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2014 baklama olsun. hedef sasırmayın. baklama ritueldir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Ekim 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2014 adam şimdi appreciate* olup video çeker ve de videoda patisik falan derse şahane olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Todesengel Mesaj tarihi: Ekim 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2014 paticik yerine beygirgucu.com yazın olmadı, domain fistanın buraya yönlendirmiş galiba :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Ekim 22, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2014 Liebe said: adam şimdi appreciate* olup video çeker ve de videoda patisik falan derse şahane olur adam büyük ihtimalle şekerden filan yiyemicek sdfs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Warhero Mesaj tarihi: Ekim 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2014 3 Kasım doğum günü, doğum gününü de kutlayalım bir paketle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Ekim 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2014 1 dal malbuş parası attım,baklavaların üstüne içer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar