Cthulhu Mesaj tarihi: Ekim 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2014 Bu arada exceldeki toplam yanlış galiba. 630 lira gibi bişey yapıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ekim 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2014 siz donanım haberi aşağıladığınız sürece, onlar hep sizin bir adım önünüzde olacak... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ekim 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2014 CthuLhu said: Bu arada exceldeki toplam yanlış galiba. 630 lira gibi bişey yapıyor ADAM SİKİYOLAR AYNEN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ajmet Mesaj tarihi: Ekim 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2014 gonderdim bende bir seyler ama eft oldu 15 dakkaya felan geçer hesaba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Ekim 22, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2014 kermit said: CthuLhu said: Bu arada exceldeki toplam yanlış galiba. 630 lira gibi bişey yapıyor ADAM SİKİYOLAR AYNEN şikayet ettim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
clownbaby Mesaj tarihi: Ekim 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2014 şunu bastırın işte a4'e 1-2 tane yeter, daha iyi anlar adamlar neyle ilgili olduğunu. pc master racee falan girmeyin hiç komik değil, orjinal değil, duruma uygun değil. hatta 200'ün 2'sini karalayıp 3 yapın, elle yapıldığı belli olsun öyle gönderin. açıkçası ne yaparsanız yapın umurumda değil ve artık oyun falan pek oynadığım yok. sadece size bi tavsiye vereyim dedim, belki turkish fans sent valve this falan diye gösterirler falan sevinirsiniz ve oyunlara, saçma jargonlara, gerizekalı havai bi yaşayış şekline sefil hayatınızda yer ayırmanız ve daha uzun süre bu kafada gitmekte bir sakınca görmüyor olmanız konuları hakkında içinizdeki tedirginlikleri giderir, içten içe iyi hissetmenize neden olur, belki bundan sonraki bir yıl sizin için daha hızlı geçer ve ölüme biraz daha yaklaşırsınız. ps: ölümün ardından hesap vereceksiniz, allah kitabında öyle söylüyor. selam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ekim 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2014 clownbaby said: şunu bastırın işte a4'e 1-2 tane yeter, daha iyi anlar adamlar neyle ilgili olduğunu. pc master racee falan girmeyin hiç komik değil, orjinal değil, duruma uygun değil. hatta 200'ün 2'sini karalayıp 3 yapın, elle yapıldığı belli olsun öyle gönderin. açıkçası ne yaparsanız yapın umurumda değil ve artık oyun falan pek oynadığım yok. sadece size bi tavsiye vereyim dedim, belki turkish fans sent valve this falan diye gösterirler falan sevinirsiniz ve oyunlara, saçma jargonlara, gerizekalı havai bi yaşayış şekline sefil hayatınızda yer ayırmanız ve daha uzun süre bu kafada gitmekte bir sakınca görmüyor olmanız konuları hakkında içinizdeki tedirginlikleri giderir, içten içe iyi hissetmenize neden olur, belki bundan sonraki bir yıl sizin için daha hızlı geçer ve ölüme biraz daha yaklaşırsınız. ps: ölümün ardından hesap vereceksiniz, allah kitabında öyle söylüyor. selam bu kim lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grego Mesaj tarihi: Ekim 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2014 jhkvsdljfkhjaeoıurgsgb Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revangelis Mesaj tarihi: Ekim 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2014 ahaha abi neler olmuş ne ara bu kadar organize oldunuz daha yeni uyandım ben dfg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Ekim 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2014 ahah o ne. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ekim 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2014 komik olmaya çalışmış galiba. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Ekim 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2014 Black-ice said: lan hakkaten hayırlı bi iş olsa bu kadar toplayamazdık ucuza oyun alcaktık farkı burdan çıktı dsd yo toplanırdı ama organize olmak mesele işte, birde misal o kızın ne adresi ve ne bilgisi, gerçek mi yalan mı o bile belli değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
totemic Mesaj tarihi: Ekim 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2014 646TL OLmus super.. antep fıstıklarından gabe'nin resmini yapsınlar oyle gonderelım.. pr çalışması olur.. asdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ekim 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2014 şu adama mail attınız mı önceden yanıt veren vardı ya bana adresini verirseniz bende atarım, metin hazır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Ekim 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2014 Excel'de tamam da Gaben'a da benim nicki Cuthulu diye yazıp gönderirsen kömür madeninde boğarım seni imam!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rasmon Mesaj tarihi: Ekim 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2014 Feamer said: Black-ice said: lan hakkaten hayırlı bi iş olsa bu kadar toplayamazdık ucuza oyun alcaktık farkı burdan çıktı dsd yo toplanırdı ama organize olmak mesele işte, birde misal o kızın ne adresi ve ne bilgisi, gerçek mi yalan mı o bile belli değil kız ağlamıyo bile kendisini tutuyo o kadar gerçek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Ekim 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2014 nick userid falan yazmayin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Ekim 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2014 clownbaby said: şunu bastırın işte a4'e 1-2 tane yeter, daha iyi anlar adamlar neyle ilgili olduğunu. pc master racee falan girmeyin hiç komik değil, orjinal değil, duruma uygun değil. hatta 200'ün 2'sini karalayıp 3 yapın, elle yapıldığı belli olsun öyle gönderin. açıkçası ne yaparsanız yapın umurumda değil ve artık oyun falan pek oynadığım yok. sadece size bi tavsiye vereyim dedim, belki turkish fans sent valve this falan diye gösterirler falan sevinirsiniz ve oyunlara, saçma jargonlara, gerizekalı havai bi yaşayış şekline sefil hayatınızda yer ayırmanız ve daha uzun süre bu kafada gitmekte bir sakınca görmüyor olmanız konuları hakkında içinizdeki tedirginlikleri giderir, içten içe iyi hissetmenize neden olur, belki bundan sonraki bir yıl sizin için daha hızlı geçer ve ölüme biraz daha yaklaşırsınız. ps: ölümün ardından hesap vereceksiniz, allah kitabında öyle söylüyor. selam dkfhsfg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grego Mesaj tarihi: Ekim 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2014 bencede anonymous olsun. paticik dışında birşey eklemek yersiz. hediye bu amk. türk olduğumuzu hemen belli etmeyelim skjfgfhn Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Ekim 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2014 ferit fakiri bile yolladıysa ben de yollarım yollayın iban Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Ekim 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2014 paticikten olduğunu belli etsin bide teşekkür desin yeter ya öyle harbi çok fazla şey koymaya gerek yok bence de üstüne. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karag8z Mesaj tarihi: Ekim 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2014 "bu dinci tayfası gelip bize doğru yolu, kürt tayfasıda haklıyız biz beyaaaa" muhabbetini yapmasa olmuyor mu acaba? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Ekim 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2014 Arcane ve Lath ın 50sinden sonra bakalım quixef 5 lira daha gönderecek miydi? GABEN BAKLAVA RUN'da azzz sonra... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
totemic Mesaj tarihi: Ekim 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2014 imam kusuratlardan götürüyor parsayı. asdfdfdaf doc Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ekim 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2014 650 yeter heralde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar