Namessar Mesaj tarihi: Ekim 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2014 dolayisi ile aral in kapanma ile bir alakasi yoktur. o gunleri yasadik, oyle biliyoruz :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Namessar Mesaj tarihi: Ekim 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2014 sandwaves tayfasina ne oldu derseniz, once nitrogaming mi ne oyle bir yapilanmaya donmeye calistilar, sonra da bir dergi cikarmaya kalktilar, sonra silindiler gittiler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Ekim 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2014 iyi olmuş o zaman. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Crawler Mesaj tarihi: Ekim 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2014 http://i.imgur.com/JHhtKwI.gif Şunu hatırlayan vardır ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ekim 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2014 snn kim kapattırdıysa eline sağlık ya, en rezil en leş kadroydu, dahası gelmedi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Namessar Mesaj tarihi: Ekim 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2014 heh kumpasi kuran sandwaves kadrosunun bir kismi da eski sanane kadrosuydu zaten. bilemiyorum kimi ovmus oldun bu durumda :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Ekim 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2014 Sanane adminiydim o zamanlar, unuttum olayları neredeyse. Nemessar'ın anlattıkları oldu aynen. Esen elektronik yani sandwaves SNN'yi durdurmak için resmen gitti distrubitor oldu Sierra'ya. HLDS olayını çıkardı falan. Sandwaves, nitrogamer falan diye gittiler onlar. Sanane'de oynasana ve ardından Avaturk ile devam etti. SNN kapandıktan sonra toparlanamadılar ama. Aralarında ki bu anlamsız çekişmeyi hiçbir zaman anlayamadım. Ama çok büyümüştü olaylar. CPL, WCG turnuvalarına sıçradı, paraları alıp kaçmalar, turnuvaları iptal etmeler, chat'lerde asayiş şube komiserinin açık edilmesi falan filan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bliksem Mesaj tarihi: Ekim 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2014 aral inşallah batar. bunu demeye geldim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Komutan Mesaj tarihi: Ekim 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2014 Bir sürü kavgalar olmuştu o dönemde. Ben Starcraft tayfası olarak topluca Sanane'yi terkedip Medic'e geçtiğimizi hatırlıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
maxigenous Mesaj tarihi: Ekim 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2014 Gençler seviniyorsunuz da... Baklavalar yolluyorsunuz da... Gabe Aral Maral hepsini indirdikten sonra Fiyatlara %500 geçirirse gidecek yeriniz kalmayacak... He kısa vadede tadını çıkarmak güzel tabi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ekim 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2014 bunu hangi ülkede yapmış ki biz korkalım? aral bitse tonla online satıcı var gene steam'e gerçek rakip. gayet yersiz bir endişe. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
maxigenous Mesaj tarihi: Ekim 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2014 Kısa vadede değil ama en nihayetinde steamin son bir kaç senedeki büyümesine / evrilmesine bakınca sonuç buna doğru gidebilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Biyik Mesaj tarihi: Ekim 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2014 steam tröst şeklinde bütün oyunların üretilmesini sağlayan yegane sermayedar olsa dediğin doğru olurdu ama steam kaba tabiri ile dağıtımcı. o yüzden öyle bir şey hiçbir zaman olmaz. mümkün değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ekim 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2014 eskiye kıyasla daha çok rakibi var key satan, steam'in sektördeki payı artmak yerine azaldı bu yüzden. kaldı ki adamlar fiyat yükseltmek yerine düşük fiyatla sürümden kazanma olayını ilk uygulamaya geçiren şirket oldu endüstride, herkes fahiş fiyatla nasılsa alacaklar demeye devam ediyorken. adamın kendi açıklaması var zaten %75 indirimle %400 satış artıyor diye, bu oyunlar yıllandıkça kıymetlenmiyor zaten 2-3 yıl boyunca satıldı satıldı, sonra değeri yok. o sürede maksimum insana ulaştırıyor. herkes gamersgate'den filan alır zaten aynı oyunlar mevcut. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
maxigenous Mesaj tarihi: Ekim 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2014 tamam tatmin oldum ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Ekim 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2014 maxigenous said: Gençler seviniyorsunuz da... Baklavalar yolluyorsunuz da... Gabe Aral Maral hepsini indirdikten sonra Fiyatlara %500 geçirirse gidecek yeriniz kalmayacak... He kısa vadede tadını çıkarmak güzel tabi. İmkanı yok. Sırf key satan dükkanlar olmasa bile, amazon ve gmg gibi yerler steam'in sahipleri delirsede yerini alsak diye bekliyorlar. Leş aralı indirmek zor bir iş de değil. Seneler önce daha ucuza geliyor diye Saints Row 3'ü onlardan almıştım. Dükkanın ambalajından önce Aral'ın kutusu kopmuştu. Ben bile tek başıma yurtdışından oyun alıp tr'de satmaya başlasam aral'ı fiyat ve kalite açısından katlarım. Steam'in zaten açıldığından beri fiyat ve kalite olarak Aral'ı geçiyor. Yeni bir şey yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Ekim 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2014 o zaman eskiden nasıl oluyorsa öyle olur, sonra onlar düşünsün bana mı dert Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Certhas Mesaj tarihi: Ekim 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2014 maxigenous said: Gabe Aral Maral hepsini indirdikten sonra Fiyatlara %500 geçirirse gidecek yeriniz kalmayacak... tosun öyle birşey yapmaz bir kere! ( ▰˘◡˘▰ ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OsManiaC Mesaj tarihi: Ekim 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2014 SNN - SWGC muhabbeti dönmüş kaçırmışım :zıhzıh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Ekim 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2014 meanwhile at aral http://cdn.head-fi.org/1/1c/1cd234e6_half-trollface.jpeg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ekim 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2014 çok sövdünüz, intikamları acı oldu. :p steam'e ticket zamanı haydi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
totemic Mesaj tarihi: Ekim 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2014 ARAL temsili.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HellHound Mesaj tarihi: Ekim 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2014 HellHound said: aral'in hangi publisherlarla resmi anlasmasi var? biz gencken EA falandi da yarin baslarlar "price parity please" diye mail trafigine Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Komutan Mesaj tarihi: Ekim 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2014 Aral Fethullah bağlantılı diye bir iddia yaysak işe yarar mı? Paralel devlet oyun sektörünü ele geçirmeye çalışıyor falan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Ekim 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2014 aral götüyle gülüyor şu an buraya lan = Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar