Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Aral Ithalat

Laurelin

Öne çıkan mesajlar

Sanane adminiydim o zamanlar, unuttum olayları neredeyse.

Nemessar'ın anlattıkları oldu aynen. Esen elektronik yani sandwaves SNN'yi durdurmak için resmen gitti distrubitor oldu Sierra'ya. HLDS olayını çıkardı falan.

Sandwaves, nitrogamer falan diye gittiler onlar.
Sanane'de oynasana ve ardından Avaturk ile devam etti. SNN kapandıktan sonra toparlanamadılar ama.

Aralarında ki bu anlamsız çekişmeyi hiçbir zaman anlayamadım. Ama çok büyümüştü olaylar. CPL, WCG turnuvalarına sıçradı, paraları alıp kaçmalar, turnuvaları iptal etmeler, chat'lerde asayiş şube komiserinin açık edilmesi falan filan.
Sosyal ağlarda paylaş

eskiye kıyasla daha çok rakibi var key satan, steam'in sektördeki payı artmak yerine azaldı bu yüzden. kaldı ki adamlar fiyat yükseltmek yerine düşük fiyatla sürümden kazanma olayını ilk uygulamaya geçiren şirket oldu endüstride, herkes fahiş fiyatla nasılsa alacaklar demeye devam ediyorken.

adamın kendi açıklaması var zaten %75 indirimle %400 satış artıyor diye, bu oyunlar yıllandıkça kıymetlenmiyor zaten 2-3 yıl boyunca satıldı satıldı, sonra değeri yok. o sürede maksimum insana ulaştırıyor.

herkes gamersgate'den filan alır zaten aynı oyunlar mevcut.
Sosyal ağlarda paylaş

maxigenous said:

Gençler seviniyorsunuz da...

Baklavalar yolluyorsunuz da...

Gabe Aral Maral hepsini indirdikten sonra Fiyatlara %500 geçirirse gidecek yeriniz kalmayacak...

He kısa vadede tadını çıkarmak güzel tabi.

İmkanı yok. Sırf key satan dükkanlar olmasa bile, amazon ve gmg gibi yerler steam'in sahipleri delirsede yerini alsak diye bekliyorlar.

Leş aralı indirmek zor bir iş de değil. Seneler önce daha ucuza geliyor diye Saints Row 3'ü onlardan almıştım. Dükkanın ambalajından önce Aral'ın kutusu kopmuştu. Ben bile tek başıma yurtdışından oyun alıp tr'de satmaya başlasam aral'ı fiyat ve kalite açısından katlarım. Steam'in zaten açıldığından beri fiyat ve kalite olarak Aral'ı geçiyor. Yeni bir şey yok.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...