Warhero Mesaj tarihi: Ekim 22, 2014 Mesaj tarihi: Ekim 22, 2014 Steam'de 30 dolara satılan oyunu Aral 120 liraya satabiliyordu, artık aynı oyunu Steam'den 45 liraya alacağımız için Aral bunun acısını çıkartmasını bilecektir (kampanyalarımızı bekleyin).
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Ekim 22, 2014 Mesaj tarihi: Ekim 22, 2014 cagrus said: lel forum dışında satılmıştır :)
Rerore Mesaj tarihi: Ekim 22, 2014 Mesaj tarihi: Ekim 22, 2014 türkiyenin oyun satış cirosu ne kadar ki
eldar Mesaj tarihi: Ekim 22, 2014 Mesaj tarihi: Ekim 22, 2014 düşündüğünden çok daha fazla çünkü mobil plaformlarda dahil oldu, yıllık 200 milyon dolar civarında olması lazım.
Rerore Mesaj tarihi: Ekim 22, 2014 Mesaj tarihi: Ekim 22, 2014 bi şey düşünmedim aslında genç nufus çok fazla aileler zamanında bilgisayarla tanışsa, milletin emeğini çalmayın derdi çocuğuna, kopya oyunu önlerdi oynayan çoktur da ciroya yansımıyor
Frostbite Mesaj tarihi: Ekim 22, 2014 Mesaj tarihi: Ekim 22, 2014 en sevmediğim şirketler listesine ilk 3 den girer bunlar tiberian sun almıştım vakti zamanında staj paramla analarının nikahını istemişlerdi ühü..
Dark_Soul Mesaj tarihi: Ekim 22, 2014 Mesaj tarihi: Ekim 22, 2014 Aralı kimse sallamazda playstore ağlarsa kötü olur,arkasında TTnet var.Bakana bir telefona bakar, ardından KDV + ÖTV bilmemne sokmaya çalışırlar.
Fransuxa Mesaj tarihi: Ekim 22, 2014 Mesaj tarihi: Ekim 22, 2014 gaben'de onlara gözlüğü sokar hayırdır lan size ne diye
Namessar Mesaj tarihi: Ekim 22, 2014 Mesaj tarihi: Ekim 22, 2014 konsolcular dusunsun, bize ne. 180 tl su anda ps4 oyunlari en ucuz. 260 tl ye kadar cikiyor. o kafa ile hala konsol aliyor herifler.
vivavale Mesaj tarihi: Ekim 22, 2014 Mesaj tarihi: Ekim 22, 2014 abi bi de lisans ürün no kullanılmış oyun satıyo herifler ya. kaç defa oyun aldım steam de uyarı verdi bu ürün anahtarı daha önce girilmiştir diye. kanka oldum aral daki temsicilerle
sabonis Mesaj tarihi: Ekim 22, 2014 Mesaj tarihi: Ekim 22, 2014 bu arada amma çok aral hater varmış lan abbooo ahsdfuhau -Crawler- said: Batmazlar niye batsınlar ya. Fiyat farkı diye birşey var. Oyunları getirtmiş olsalar bile fiyatlar güncellenince aradaki fark firmaya geri ödenir. Bir de bu durumdan aral'ın aylar önceden haberi mutlaka olmuştur. O yüzden batmazlar merak etmeyin. En kötü aynı fiyata çekerler fiyatları. Steam'de de aynı fiyat olunca kimse tercih etmez orayı o başka tabi. kutu ile software arasında maliyet farkı var... aynı fiyata çekemeyebilirler.
Namessar Mesaj tarihi: Ekim 22, 2014 Mesaj tarihi: Ekim 22, 2014 cd yi ve kutuyu burada uretirsen ithalat maliyetin olmamasi lazim. cdkey i disaridan satin alacaksin bulk olarak.bandrol maliyetin var sadece muhtemelen. proseduru bilen biri anlatsin ne vergisi var bu isin.
Namessar Mesaj tarihi: Ekim 22, 2014 Mesaj tarihi: Ekim 22, 2014 bunlarin bana bir sc2 kazigi vardir. hala cikmadi icimden. arada kutuyu gorunce sinirlenip sonra derin derin nefes alip sakinlesiyorum.
imamizer Mesaj tarihi: Ekim 22, 2014 Mesaj tarihi: Ekim 22, 2014 Dark_Soul said: Aralı kimse sallamazda playstore ağlarsa kötü olur,arkasında TTnet var.Bakana bir telefona bakar, ardından KDV + ÖTV bilmemne sokmaya çalışırlar. abi şu hakkaten sakata getirebilir. ttnet yani. adamlar internetin patronu ülkede. steame erişimi aksatabilir yavaşlatabilir kesebilir türlü pislik yapabilirler yani.
Komutan Mesaj tarihi: Ekim 22, 2014 Mesaj tarihi: Ekim 22, 2014 Standart bir oyun kutusu ve cdsinin firmaya beş lira bile maliyeti olduğunu sanmıyorum.
sabonis Mesaj tarihi: Ekim 22, 2014 Mesaj tarihi: Ekim 22, 2014 cd, kutu maliyeti, kargo maliyeti, stok tutma maliyet.. rakam veremem bilgim yok ama emin ol software'a göre net olarak maliyet çıkarır bunlar fazladan.
paparnoz Mesaj tarihi: Ekim 22, 2014 Mesaj tarihi: Ekim 22, 2014 Aral nefretinin kaynağı sanane'yi zamanında kapatmış olmaları. O zamanlar tek online gaming sananeydi o kapanınca millet sövdükçe sövdü. O dönemlerde zaten fahiş fiyatla orjinal oyun satıyorlardı. 2014'te değişen bir şey hala yok.
Crawler Mesaj tarihi: Ekim 22, 2014 Mesaj tarihi: Ekim 22, 2014 Sanane.com mu? Sanane'yi biri valve'a mı ne şikayet etmişti öyle hatırlıyorum. Aral mıydı orasını bilmiyordum bak. Aral mı gerçekten?
Namessar Mesaj tarihi: Ekim 22, 2014 Mesaj tarihi: Ekim 22, 2014 Hayir. esen oyun yapti o isi. sandwaves tayfasi ile isbirligi yaparak.
kermit Mesaj tarihi: Ekim 22, 2014 Mesaj tarihi: Ekim 22, 2014 en son araldan bf4 alayım dedim. parasını ödedim. 1 saat sonra ben ne yapıyorum dedim ve iptal ettirdim lel
imamizer Mesaj tarihi: Ekim 22, 2014 Mesaj tarihi: Ekim 22, 2014 paparnoz said: Aral nefretinin kaynağı sanane'yi zamanında kapatmış olmaları. oha aral mı kapatmış sananeyi!?? http://www.reactiongifs.com/wp-content/uploads/2013/03/dduckrage.gif beter olsunlar o zaman
dana22 Mesaj tarihi: Ekim 22, 2014 Mesaj tarihi: Ekim 22, 2014 bak yaa bilmiyordum bunu..oo casus belli bu
Namessar Mesaj tarihi: Ekim 22, 2014 Mesaj tarihi: Ekim 22, 2014 imamizer said: paparnoz said: Aral nefretinin kaynağı sanane'yi zamanında kapatmış olmaları. oha aral mı kapatmış sananeyi!?? http://www.reactiongifs.com/wp-content/uploads/2013/03/dduckrage.gif beter olsunlar o zaman esen oyun o zamanlar vivendi nin turkiye distributoruydu. (sierra) dolayisi ile half life o onlar satiyordu kutulu olarak. ancak hlds ve mod olarak cs valve in maliydi. sanane.com u kopya cd ye izin veren server calistirmaktan dava ettiler. bilirkisi olarak da sandwaves in adamlari ifade verdi. esen oyunun bir calisani ayni zamanda sandwaves admini idi. sonra esen ile sandwaves isbirligi yapti, esen oyun hatta biraz ucusa gecerek kendisinin izni olmadan crack kullanmasa bile kimsenin hlds serveri acamayacagini iddia edince valve a email yagdirdi millet. esen oyun bu arada bildiginiz unkapani plakciligindan gunumuz film vs dagitimciligina uzanan esen in bir alt markasi idi. noldu sonra bu isler bilmiyorum. tedbir karari aldirinca bunlar sanane.com tirsti ve oynasana olarak geri donene kadar kapandi.
Öne çıkan mesajlar