arcane Mesaj tarihi: Ekim 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2014 Bunun üzerinden epey bir debate olacak hele hele gamergate tazeyken dört koldan tartışılır. Ama benim için daha önemli yanları var: - Senelerdir ilk kez bu kamera açısıyla real time firearm combat görüyorum. En son Crusader, Meat Puppet falan vardı cilalı taş dönemi civarı. Zombili, alyenli oynanmaz tier oyunları saymıyorum tabii. Düzgün çıkarsa resmen bucket listimden bir satır eksilecek. - Oyun acayip bir şekilde ilk Postal oyununu hatırlattı. Spiritual successor diyorlar hani, o hesap. http://www.youtube.com/watch?v=RrX7G-1xPLs http://static.strategyinformer.com/r/screenshots/160351090.jpg http://static.strategyinformer.com/r/screenshots/160351089.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
liberal Mesaj tarihi: Ekim 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2014 abi sıçtık ki ne sıçtık şu oyuna destek çıkan, alan, beğenen herkes potansiyel katil olarak görülecek abov Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Ekim 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2014 aşık oldum sanırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Ekim 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2014 Guzelmis. DLC olarak da negro extermination veya latino massacre falan bisiler cikarsa super olur jk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Ekim 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2014 ABDde çok olay olur bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonutopia Mesaj tarihi: Ekim 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2014 Hahaha keyifli :) Başrollerde Danzig ve iç cep of holding. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ekim 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2014 cesetlere işeyip kibrik atıp yakabiliyoz mu acaba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Ekim 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2014 Character customization da istiyorum ben kafaya dev gamali hac dovmesi falan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Ekim 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2014 oha zombi mi onlar dicektim ama zombili mal oyunlar diyerek spoiler vermişsin resmen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Ekim 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2014 Abi jihad game mode'u falan yapsinlar sword-only, adam oldurdukce "death to infidels" falan diye bagirsin char. Bir de guzel gore'u olmasi lazm decapitation'larda soyle temiz arterial spray efektleri etc. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KidLazer Mesaj tarihi: Ekim 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2014 oha alırım ki ben bu oyunu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nekro Mesaj tarihi: Ekim 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2014 ne zaman cikyormus Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tori Mesaj tarihi: Ekim 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2014 multiplayer veya coop şart yalnız dsfdffds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HellHound Mesaj tarihi: Ekim 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2014 epic unreal logosunu kaldirin demis bile heh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ekim 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2014 ışid: the game olmuş topkek, oyunun kendinden çok çıkacak sohbetlerden keyif alırım herhalde lol. oynanmaz-tier denenleri de oynadım bu arada, oynanıyor. teessüf ettim lol. sasucke: the game de olabilir aslında. darknessssssss Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ekim 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2014 said: This game is Gamersgate crowd wet dream. So edgy, so anti social... And all those defenseless women begging for their life before being shot in the head... http://4.bp.blogspot.com/-F7jkdY1jJR8/T6lfZ4D9tbI/AAAAAAAABHo/pHfMZD7V8Gg/s170/nicholas-cage-laughing.gif of o kadar eğleniyorum ki öyle böyle değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Ekim 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2014 Videonun sonunda hasstiktr bu ne lan dokuldu agzimdan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Ekim 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2014 meh controversy'den ne kadar satarsak diye yapmışlar işte oyunu. Amerika bir daha ne zaman biri okul fln bassa direk bunu koyarlar artık haberler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lazerbulbul Mesaj tarihi: Ekim 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2014 aynen. oyunun yapımcısı "ooh ne güzel konuşulduk" diye ellerini ovuşturuyodur şimdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Ekim 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2014 güzel ben sevdim he Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BioHazarD Mesaj tarihi: Ekim 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2014 instabuy :D niye bu kadar cok dirdir yapiyolar onu anlamiyorum, bir suru oyunda veya filmde var ayni seyler zaten. sin city izlememis mi bu moralfaglik yapanlar? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ekim 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2014 I TAKE JOY IN THE FACT LITTLE NPC TIMMY WILL NEVER SEE HIS NPC PARENTS AGAIN! HAHAHAHAHAHJA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KidLazer Mesaj tarihi: Ekim 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2014 Developer(s) Destructive Creations Engine Unreal Engine 4 Platform(s) Microsoft Windows Release date(s) 2015 Genre(s) Shooter Mode(s) Single-player Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Ekim 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2014 baya overrated duruyor ya niy bu kadar hype yaptınız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Ekim 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2014 animasyonlar falan leşo gibi. ama önemli diil postal gibin işte, gayet güzel o yüzden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar