DareJedi Mesaj tarihi: Ekim 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2014 2 kedi ile bu kumdan kullaniyoruz dagiliyor mu evet dagiliyor ama paspaslar baya is goruyor bir de hafta ortasinda supurunce tuvalet etrafini o kadar da kum dagilmiyor zaten. 2-3dklik bir temizlik yetiyor da artiyor bile. http://www.petburada.com/marin-cat-litter-ince-taneli-pudrakokulu-kedi-kumu-10-kg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Ekim 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2014 mırmır baya iyi ama diğerlerine göre pahalı biraz daha. alternatif olarak http://www.vancatburada.com/Kedi-Kumu-2x10kg-Ince-Sade,PR-6.html kokulu olanlar da var isteğe göre Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Ekim 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2014 bingildak said: Argoel said: eczacıbaşı - pisi pisi - iri taneli direkt bu bu baya kötü bi kum bu arada eğer kediniz çok çiş yapıyorsa incesi iyi ama nispeten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Ekim 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2014 Benim gibi hıyarlık edip http://www.petburada.com/royal-cat-100-dogal-slika-kedi-kumu-38lt-8-adet-ekopaket almayın da ne alırsanız alın. Cehennem azabı gibi. Hemen ufalanıyor, çişi düzgün ememiyor ve temizlerken resmen boğuluyorum; öyle tozutuyor. Arkadaşım tavsiye edince fiyatı da iyi diye satın aldım, aldığıma alacağıma pişman oldum. Kedim ince kum döktüğümde dışarı doğru eşeliyor kumları, keyif alıyor pezemenk. O yüzden silica'dan başka ne denediysem 5-6 saat içerisinde her yer kum oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Biyik Mesaj tarihi: Ekim 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2014 bu kum olayın arz-talep dengesi şaştı ve piyasa bunun farkınde değil. gittiğim her markette silica kum tükenmiş vaziyette ve en son zorunlu olarak o inşaat kumu kılıklı olandan aldım ve yeni temizlediğim banyo 2 günde battı. evet dediğin gibi fıtı fıtı her yere kum fırlatıyor ibneler ve sen ayağınla evin her yerine taşıyorsun bi de o kumları, ince olduğu için her yere gidiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ekim 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2014 Aluriel said: bingildak said: Argoel said: eczacıbaşı - pisi pisi - iri taneli direkt bu bu baya kötü bi kum bu arada eğer kediniz çok çiş yapıyorsa incesi iyi ama nispeten kumum bitti pampa söyle senin iyi dediğini deneyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Ekim 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2014 ben mırmır kullanıorm memnunum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Namessar Mesaj tarihi: Ekim 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2014 https://www.everclean.com/ koku derdi sıfır otesi sıfır. korkunc iyi o konuda. pudralı yerli üretimler halt yesin. ancak ince taneli. biraz daha irice olan mineralli olanı belki işinizi gorur ancak bunlarla kapalı kum kabı kullanmak zorundasınız. aslında bu var iri taneli olarak https://www.everclean.com/products_everfresh.php ama bunun satıldığını hiç görmedim turkiye de. mavi mineralli olan, unscented olan ve scented olanları ise goruyrum bol bol. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ekim 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2014 everclean'in tek dezavantajı fiyatı abi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Namessar Mesaj tarihi: Ekim 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2014 fiyat konusunda haklısınız sonuna kadar. ancak digerleri ile koku konusunda oyle bir eziyet cektim ki deger cidden. 4 haftada bir kutu harcıyorum su anda. daha uzun dayanan bir kum oldugu icin maliyet bir parca kurtarıyor ama gene de daha pahalı. keske su iri taneli low track den de bulabilsem. unscented ile karıstırır ve dengelerdim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ekim 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2014 mırmır denedin mi abi, ben hiç koku sorunu yaşamadım mırmır'da ama kapalı kutu kullanıyorum odor filtresi falan var tepesinde etki ediyor mu bilmiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Ekim 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2014 bingildak said: kumum bitti pampa söyle senin iyi dediğini deneyim http://www.vancatburada.com/Kedi-Kumu-2x10kg-Ince-Sade,PR-6.html mırmır da iyi de bu daha ucuz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ovchinnikov Mesaj tarihi: Ekim 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2014 ince taneli alice sarı paket kullanıyorum. çok memnunum koku sorunu yok. koku sorunu günübirlik temizlemediğin vakit her kumda olur onun için hergün temizlemek şart. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
maxigenous Mesaj tarihi: Kasım 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2014 Eczacıbaşı denedim, geri dönüşüm kağıttan yapılma denedim. Mırmır çok net dövüyor hepsini. Hem çok güzel topaklanıyor hem de kokuyu güzel hapsediyor. Mırmır wins. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
XLegolas Mesaj tarihi: Kasım 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2014 kedi için mi radyasyon elbisesi yapmak için mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Kasım 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2014 maxigenous said: Eczacıbaşı denedim, geri dönüşüm kağıttan yapılma denedim. Mırmır çok net dövüyor hepsini. Hem çok güzel topaklanıyor hem de kokuyu güzel hapsediyor. Mırmır wins. mırmıra alternatif vancat dene. aynı kum ama biraz daha ucuzu sadece Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Namessar Mesaj tarihi: Kasım 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2014 bu arada veterinerde everclean in low track ini gordum. getiriyorlar artik. etrafa kum sacilmasin isteyen varsa unscented ile karistirabilir koku icin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Biyik Mesaj tarihi: Kasım 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2014 ince taneli olanlar bir şekilde hem dışarı taşıyor hem de etrafa yayılıyor ayrıca kedinin patisinin arasına girdiği için (belki bir şey olmuyordur ama) ben dışkı ve çişin oralarda bakteri üretebileceğini düşünüyorum. o yüzden silica ftw. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Namessar Mesaj tarihi: Kasım 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2014 silica da idrar oldugu gibi kumda kaliyor. temizleme diye bir sey yok. ayni fikirde degilim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Kasım 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2014 silica baya kötü + tehlikeli yutması vs durumunda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drall Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2016 leylanın hapşırıkları alerjik çıkınca veteriner silika kum kullanın dedi. aşağıdaki petşoptan aldım bi tane ama o silika kum da tozlu çıktı, hala girip eşeledi mi hapşırmaya başlıyo. bi de sidiği doğru düzgün ememiyo kabın dibi sırılsıklam oluyo kumu yeni koyduğumda bile. güzel bi silika kum var mı? iki kedi var bi de, insafsızca işiyolar o yüzden fiyatı da çok bel ağrıtıcı olmasın mümkünse sdf sanırım her türlü cüzdan dökülecek vancat'in falan ucuzluğuna karşı. ama yapacak bişey yok. alerjik kedide bu everclean'in kumları kullanılabilir mi? bi de freshy odorless diye bi kum buldum o nası deneyen var mı? şu oluyor , hem yanında erken teşhis kumu da veriyomuş. minnoş beyin idrarını bi kontrol etmiş olurum, hills cd'den (ya da sd, hep karıştırıyorum. büyük boyu satılan hangisiyse o) royal canin s/o'ya geçtik daha yeni veterinerin tavsiyesiyle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Namessar Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2016 everclean in unscented i var, alerjik kediler icin. silica degil. silica kum bir kere kullandim, cok rahatsiz edici bir sey. bir daha denemedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Namessar Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2016 everclean bu arada tek kedi 6-8 hafta kokusuz kullanabiliyorsun. pudrali kumlar 4 haftada degismek zorunda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neutrino Mesaj tarihi: Haziran 21, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2016 Pahaliymis everclean. Temizmama'da bentonit kumlar var f/p muhtesem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Namessar Mesaj tarihi: Haziran 21, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2016 everclean in avantaji 2-3 hafta daha uzun kullanilabilmesi. fiyatin bir kismi oradan donus yapiyor. 2 kedi icin durumu bilemem ama. bir de benim kedi disi oldugundan kaba idrar sicramiyor. o nedenle kum disinda koku yayabilecek bir alan yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar