Fistan Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2016 amerika çıkışta değil ortalarda dönüyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2016 ne iparcel logunda ne de amazon tarafında us'den çıktığı yer almıyor, bilemiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2016 ya amerika içi sevkiyatta dönüyor demek istedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2016 hadi ya direk amerikadan çıkmıyor yani kozmetik bişe aldığında? yeni bişi öğrenmiş olduk eyv. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillJoy Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2016 aynen karma koli mantıklı, bide kitaplardan gümrük vergisi alınmıor heralde geçen 30$ elektronik 50 $ kitap aldım tax çıkmadı hiç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scorch Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2016 KillJoy said: aynen karma koli mantıklı, bide kitaplardan gümrük vergisi alınmıor heralde geçen 30$ elektronik 50 $ kitap aldım tax çıkmadı hiç Sanırım sınır 100dolar ve 75 euro şeklinde güncellendi bi 6ay 1 sene evvel o yüzden patlamamıştır gümrükte Bende steamlink aldım indirimdeyken İlk zamanlar 75 euro-dolar yapmıştı benim 80 new zealand doları paketim takılmıştı Bi saat izah etmeye kasmıştım lan bu yenizelanda dolarını us dolara çevirince 70 küsür oluo diye sdkfkfks Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillJoy Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2016 yok yok 70 ya da 75$ üstü direk eklior Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2016 bunlar net ürün kategorisinden patladı ya. parfüm ve kozmetik konusunda felaket lobi var. kesinlikle sokamıyorsun çetrefilli kanallara başvurmadan. eskiden hatırlarsınız parfüm alırdı millet deli gibi. bitti o dönem mesela. oradan çıkmıyor, çıksa bile buradan giremiyor. ancak alengirli yollara başvuracaksın işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2016 arti dutyfreelerin de -tr deki isletmecisini bir firma aldi..tr deki dutyfreeler de kol oldu diyorlar.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scorch Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2016 bingildak said: bunlar net ürün kategorisinden patladı ya. parfüm ve kozmetik konusunda felaket lobi var. kesinlikle sokamıyorsun çetrefilli kanallara başvurmadan. eskiden hatırlarsınız parfüm alırdı millet deli gibi. bitti o dönem mesela. oradan çıkmıyor, çıksa bile buradan giremiyor. ancak alengirli yollara başvuracaksın işte. Tarım ürünü ve sağlık ürünleri %99 takılıo mantığı bildiğim kadarı ile ülke içerisinde ki tarım ürünü yada toprağa doğrudan enjekte edilebilir zararlı ürün içerme ihtimali olması Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillJoy Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2016 krem falan kozmetik ürününde sıkıntı çıkmıo ama basınçlı tüp sıvılarda çıkıo sanırım sıkıntı bide Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2016 World of Warcraft: Chronicle Volume 1 https://www.amazon.com/World-Warcraft-Chronicle-BLIZZARD-ENTERTAINMENT/dp/1616558458/ref=sr_1_1?s=books&ie=UTF8&qid=1470038602&sr=1-1&keywords=world+of+warcraft amazon hardcopy gönderiyor ilgilenen varsa. 30 dolara falan geliyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serjuhan Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2016 D&R getirdi ama ne yazık ki soft cover olarak :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2016 indirim yapmış dnr baya ama yine aynı fiyata geliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2016 aha dr illidan ı satıyor be :p e-kitapmış :'( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2016 üst limit ne 75€ 100$ falan mıydı ? taxi verip getirebiliyomuyuz herşeyi yada (telefon laptop falan değil klavye beğendim bi tane) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2016 getirtirsin amazondan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2016 amazon her ürünü yollamıyor, benim bildiğim elektronik getirtemiyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2016 yolladığını yolluyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2016 Getiriyor ya sorunsuz. 'ships to İzmir vs' yazsın yeter. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2016 elektronik gonderiyor. ekran kartı, steam link, steam controller, ram vb aldım hep. hatta elektronik dısında bisi almadım amazon'dan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Promenader Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2016 kozmetikçiler ağlamıştı yurtdışından getirtiyorlar istediğimiz gibi saplayamıyoruz diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2016 kozmetik gelmiyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oski Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2016 amazon londra da 1-hour delivery yapiyo imba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2016 verdim order bi tanede preorder action figure verdim asdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar