Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

amazondan alışveriş

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
KillJoy said:

aynen karma koli mantıklı,

bide kitaplardan gümrük vergisi alınmıor heralde
geçen 30$ elektronik 50 $ kitap aldım tax çıkmadı hiç

Sanırım sınır 100dolar ve 75 euro şeklinde güncellendi bi 6ay 1 sene evvel o yüzden patlamamıştır gümrükte

Bende steamlink aldım indirimdeyken

İlk zamanlar 75 euro-dolar yapmıştı benim 80 new zealand doları paketim takılmıştı
Bi saat izah etmeye kasmıştım lan bu yenizelanda dolarını us dolara çevirince 70 küsür oluo diye sdkfkfks
Mesaj tarihi:
bunlar net ürün kategorisinden patladı ya. parfüm ve kozmetik konusunda felaket lobi var. kesinlikle sokamıyorsun çetrefilli kanallara başvurmadan. eskiden hatırlarsınız parfüm alırdı millet deli gibi. bitti o dönem mesela. oradan çıkmıyor, çıksa bile buradan giremiyor. ancak alengirli yollara başvuracaksın işte.
Mesaj tarihi:
bingildak said:

bunlar net ürün kategorisinden patladı ya. parfüm ve kozmetik konusunda felaket lobi var. kesinlikle sokamıyorsun çetrefilli kanallara başvurmadan. eskiden hatırlarsınız parfüm alırdı millet deli gibi. bitti o dönem mesela. oradan çıkmıyor, çıksa bile buradan giremiyor. ancak alengirli yollara başvuracaksın işte.

Tarım ürünü ve sağlık ürünleri %99 takılıo mantığı bildiğim kadarı ile ülke içerisinde ki tarım ürünü yada toprağa doğrudan enjekte edilebilir zararlı ürün içerme ihtimali olması
Mesaj tarihi:
World of Warcraft: Chronicle Volume 1
https://www.amazon.com/World-Warcraft-Chronicle-BLIZZARD-ENTERTAINMENT/dp/1616558458/ref=sr_1_1?s=books&ie=UTF8&qid=1470038602&sr=1-1&keywords=world+of+warcraft

amazon hardcopy gönderiyor ilgilenen varsa.

30 dolara falan geliyor
  • Yeni Oluştur...