Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Turkish Lira is coming to Steam!

Öne çıkan mesajlar

• 4 hafta sonra ...
Mesaj tarihi:

benim merak ettiğim mesela dev'inin artık sallamadığı eski 50₺'lık bir oyun bu geçiş olunca otomatik recommended'a mı çekilecek yoksa mevcut fiyatı mı dolara çevirecek? developer dokunmazsa fiyatlandırma ne olacak yani?

Mesaj tarihi:

otomatik USD recommended, o yüzden fiyatı dokonulmaya tennezzül edilmemiş yığınla oyun direk amerikan dolar fiyatına evrilecek. Muhtemelen bir daha da inmez, malum herifler fiyatı değiştirmeye tennezzül etmedi bunca sene.

• Uzuldum 1
Mesaj tarihi:

büyükler zaten dolar bazlı da daha pahalıydı bizde. indie'lerin çoğu da gamepass, epic vs ile bedava oluyor. çok etkilenmeyiz o yüzden. ilk zamanlar gibi aaa oyunlar normalden biraz uygun olmuş olsa üzülürdüm de şimdi sallamıyorum.

Mesaj tarihi:

Benim hiç umudum yok açıkçası. Bence hiçbiri uğraşmayacak ve direk varsayılan USD fiyatları girilecek sisteme. ABD ile aynı fiyat olucaz bu yüzden. Evlat acısı gibi koyucak, artık öyle Vampire survivors tipi oyunları 50-100 TL ye aliyim bir kaç saat eğlenirim gibi fırsatlarımız olmayacak malesef. Bu da Türkiye ve Arjantinde indie oyun satışını tamamen bitirir.

Mesaj tarihi: (düzenlendi)

Wishlisti olduğu gibi sildim. Notification almaya bile gerek yok artık.

sanırım tek ucuzlayan robocop rogue city olmuş düzinelerce oyun içinde listemdeki.

Sam tarafından düzenlendi
  • Uzuldum 2
Mesaj tarihi:

Birkaç örnek

Hi-Fi RUSH: 299 TL -> $17.99 (518 TL)
Hi-Fi RUSH Deluxe: 399 TL -> $23.99 (691 TL)
Ravenous Devils: 54 TL -> $4.99 (144 TL)
Buy eMedia Piano and Keyboard Method: 75 TL -> $49.99 (1439 TL)
AudioTheory Piano Keys: 13.50 TL -> $3.99 (115 TL)
Riley & Rochelle: 25 TL -> $14.99 (432 TL)
Shadows of Doubt: 190 TL -> $19.99 (575 TL)
Half-Life: Alyx: 173.40 TL -> $9.17 (264 TL) (%66 indirim)
Project Hospital: 59.84 TL -> $8.49 (244 TL) (%66 indirim)
Grounded: 239 TL ->$23.99 (691 TL) (%40 indirim)

Her türlü fiyatlar uçmuş.

Mesaj tarihi:
Silphatos, 14.10.2014 20:56 tarihinde dedi ki:

olur da dolar 2'nin altına düşerse o 2 kalacak tabi bi de ahueuh

evet ben de biliyorum, "e nolacağdı akymk, post taa 2014'den" ama işte... çocuklarımıza anlatacağız ileride sanırım, 1 doların 2 tl, hatta daha bile ucuz olduğu zamanları gördük biz diye  

• Haha 2
  • Yeni Oluştur...