Marty Mesaj tarihi: Ekim 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2014 kim magdur olur o onemli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Ekim 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2014 Marty said: kim magdur olur o onemli Soru mu lan bu tabi ki RTE. edit:sayfa başı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pattisliborek Mesaj tarihi: Ekim 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2014 50% discount falan yok ya. app store gibi belirli periyodlarda guncellenen sabit bir kur ile satis olacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Ekim 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2014 steam rusya'da bombastik fiyatlar döşüyor, bizde de böyle olursa efsane. zaten playstore da steam oyunlarını tl olarak sunuyor, hatta bazen steam'de olmayan özel indirimler yapabiliyor. bence olabilir tr'ye özel fiyatlar. hatta vaperon'un gösterdiği mail'deki adam da legit. https://www.linkedin.com/pub/mark-richardson/4/411/a28 in gaben we trust Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valvyn Mesaj tarihi: Ekim 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2014 Kredi karti borcunu ödiimde bu hafta limit tanimiim steamde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Ekim 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2014 region lock olur eğer rusya gibi olursa belki, trden aldığınız oyunu arizonaya tatile gidince açamazsınız vb Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Ekim 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2014 aktivasyona region lock gelir en fazla, ondan sonra istediğin yerde oynarsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valvyn Mesaj tarihi: Ekim 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2014 Norak said: region lock olur eğer rusya gibi olursa belki, trden aldığınız oyunu arizonaya tatile gidince açamazsınız vb Nasi yani simdi ben yazin miami de sahilde elimdr bira onumde tangali kizlar varken dota oynayamicak miyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Ekim 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2014 Valvyn said: Norak said: region lock olur eğer rusya gibi olursa belki, trden aldığınız oyunu arizonaya tatile gidince açamazsınız vb Nasi yani simdi ben yazin miami de sahilde elimdr bira onumde tangali kizlar varken dota oynayamicak miyim dota beleş knka Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valvyn Mesaj tarihi: Ekim 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2014 Heh tamam eyw gerisi bnm icin onemli degil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Komutan Mesaj tarihi: Ekim 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2014 "Eyyy Gabe Newell... Eyyy Steam... Sabrımızın sınırını zorlamayın, on dakikada Bellevue'de oluruz!" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spin Mesaj tarihi: Ekim 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2014 49.99$'lık Shadow of Mordor 69.99TL'ye akar diye buraya yazıyorum. Haftaya bakarım tutar mı acep Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Ekim 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2014 Öyle bir şey olursa steami satın alacaklar var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
totemic Mesaj tarihi: Ekim 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2014 görüyorum ve arttırıyorum (indiriyorum) 49.99-TL asdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ekim 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2014 59,99 olur max. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valvyn Mesaj tarihi: Ekim 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2014 Mordoru steamden almakla torrentte indirmenin ne farki var multisi falan mi var oyunun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
totemic Mesaj tarihi: Ekim 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2014 Valvyn said: Mordoru steamden almakla torrentte indirmenin ne farki var multisi falan mi var oyunun alın bu arkadaşı dışarı.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Ekim 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2014 etik farki var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ekim 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2014 Şaka yaptı herhalde ya da hepimiz gerizekalıyız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valvyn Mesaj tarihi: Ekim 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2014 KHaRoN said: etik farki var O zaman steamden aliyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Ekim 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2014 gz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Claiborne Mesaj tarihi: Ekim 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2014 gerge'yi kalpten götüreceksiniz bir gün Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Ekim 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2014 Tr ye ucuza gelen oyunlar oluyor, buradan neden olmasın :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Ekim 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2014 tüm wishlist carta nasıl ekleniyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ekim 15, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2014 benim wallettaki 400 dolar nasıl çevrilcek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar