Liebe Mesaj tarihi: Ekim 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2014 veeeeee gabena zehirli baklava yolu göründü sadafdsa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Ekim 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2014 haydiiii Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
liberal Mesaj tarihi: Ekim 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2014 ya soğuk damacana su satan var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Ekim 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2014 müshilli baklava yollayın lorda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Ekim 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2014 lord dedik fort çıktı sdfds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pronoit Mesaj tarihi: Ekim 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2014 maxigenous said: Avrupa Birliğinin içinde de farklı fiyatlar uyguluyor açıklar mısın reis? Gerçi tier1 tier2 arasında fiyat farkı görmedim bu oyunlarda. Türkiye coğrafi olarak AB'ye yakınken EUR olması gerekmiyor mu zaten? Ki yanlış hatırlamıyorsam daha önce Türkiye önce Avroydu sonra Steam dolar yapmayı tercih etti. Kaynak bulabilirsem göstereceğim buna da. bu olay oldu. yalnız şöyle bişi var böyle bişi için oyun dergilerinden falan destek alınması lazım ki onların da aral gibi bir şirketin karşisina çikacaklarini sanmam hatta dergi kaldi mi bilmiyorum demek istediğim oyun sektöründeki basınla iş birliği yapilsa kolayca çözülebilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Civcivhead Mesaj tarihi: Ekim 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2014 Oyun basınından medet ummayın bence. level vs oyungezerde gördük kalitelerini zekalarını lol. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
µh Mesaj tarihi: Ekim 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2014 level neyse de oyungezer ne yaptı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pattisliborek Mesaj tarihi: Ekim 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2014 Vay hain gabe. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Civcivhead Mesaj tarihi: Ekim 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2014 inan hiç hatırlamıyorum tarafları ya. çirkeflik tek taraflı olabilir ama doğrudur. yine de lel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Livered Mesaj tarihi: Ekim 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2014 Benim büyük bir sorunum var acil çözüm lazım. Stemden ülke içi visa ile oyun almak istedim. Beni kredi kartı bilgilerimi girecegim b ile başlayan bir yere yönlendirdi. Tam girerken elektrik gitti geldi. Bilgisayarı tekrar actım ama şimdi steamden bir şey almaya kalktıgımda - yanıt bekleyen oyun alımı var diyor bu yüzden işlem yapamazsınız yazıyor. Ama ben kredi kartı bilgilerini giremedim ve şimdi işlemi tamamlayamıyorumda. Yeni bir şeyde alamıyorum bir çözüm. acil acil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ekim 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2014 ağır bullshit. hangi oyunların fiyatları arttıymış? pahalı giren var ama artan sadece 2k oyunları. borderlands prequel çıkalı günler oluyor. ona rağmen fiyatı değişti. yersen... 2k'den bize ekmek çıkmayacak onu confirm ediyor o cevap. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Namessar Mesaj tarihi: Ekim 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2014 vaperon said: Bunların kesinlikle yazışmaları mevcuttur Aral ve Ubi vs. arasında. Rekabet kurulu diye birşey var. Yarın ilk iş resmi başvuruda bulunuyorum. Gelen her yazılı başvuruyu inceliyorlar. Adamlar tekel ve dikte ediyorlar rakamlarını. O yazışmaları buldukları anda aral biter. dikkat et VAT,OTV yerel sube ve dolayisi ile kurumlr vergisi de yok diye steam i onun yerine maliye bakanligina bildirmesinler. not: TL market ile KDV (yani vat) gelmis olabilir, burada sinirli sorumlu dar mukkellef bir ofis ya da bir resmi partner de almis olabilirler. bunlari henuz bilmeden yaziyorum. muhtemelen almislardir da, baska turlu resmi TL market acamazlardi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Livered Mesaj tarihi: Ekim 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2014 benim yukarıdaki sorunu bir çözün yav. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Ekim 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2014 Adam vergisini $ken de veriyordu. Şimdi de vermeye devam ediyor. Yoksa şimdiye aral onu çoktan devlet kanalıyla engelletmişti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eldar Mesaj tarihi: Ekim 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2014 abi işlem türkiye'de değil, hiçbir vergi vermiyorlar tabi ki türkiye'ye. Ne veriyorsa abd'ye veriyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Ekim 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2014 Valve kendi ayarliyor abi fiyatlari, siz hala Aral qq'su yapadurun. Fat-fuck gabe sissin diye bizi sisleyecekler iste. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Ekim 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2014 ya öyle olsa niye hepsini biraz biraz şişirmesin? baştan niye 75 göstersin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Ekim 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2014 Peki neden Valve oyunları hala ucuzken 2K ve UBI oyunları uçmuş durumda? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apis Mesaj tarihi: Ekim 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2014 Yılın hayal kırıklığı oldu bu durum yalnız... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
maxigenous Mesaj tarihi: Ekim 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2014 vaperon said: Peki neden Valve oyunları hala ucuzken 2K ve UBI oyunları uçmuş durumda? Kesinlikle garip bir durum. Ama 2k Aralın dağıtıcısı olduğu bir grup değil bu arada... aral Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
liberal Mesaj tarihi: Ekim 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2014 biz de onu diyoruz. aral'ın bok yemesi resmen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Biyik Mesaj tarihi: Ekim 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2014 ahahaha aral'a bak tam troll çıktı, kendi dağıtmıyor bi de fiyatlara karışıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Claiborne Mesaj tarihi: Ekim 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2014 maxigenous said: vaperon said: Peki neden Valve oyunları hala ucuzken 2K ve UBI oyunları uçmuş durumda? Kesinlikle garip bir durum. Ama 2k Aralın dağıtıcısı olduğu bir grup değil bu arada... aral değil ama aral civ'i 170 liradan satıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
maxigenous Mesaj tarihi: Ekim 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2014 2K'yi aral dağıtmıyor diyorum. (2K - T2 altındaymış) Aral niye/nasıl müdahale etsin 2k oyun fiyatlarına? Spekülasyon yapıyorum. Bence oyununa göre yaklaşıyorlar. Yani çok büyük beklentisi ve piyasası olan oyunları Türkiye'deki satış fiyatlarından ucuza vermeyecekler. Diğer oyunlar 1$=1,5TL gibi gidecek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar