BonePART Mesaj tarihi: Ekim 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2014 çok mu ucuz olmuş ne kadar sevindiniz la ben dun uyuakalmışım bakamadım asfasasasfadf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bliksem Mesaj tarihi: Ekim 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2014 BlackRose said: http://store.akamai.steamstatic.com/public/images//promo/try/landing_page.png?t=1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
madcow Mesaj tarihi: Ekim 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2014 Seru said: 40 tlye almış millet fm2015NERDE OKUDUN? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Ekim 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2014 bu BoaCompra iyi güzelde işleminiz 15bilmemkaçgün içinde yapılacaktır nedir sdf 2001 demiyiz lan, elle mi giriyorlar nedir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ekim 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2014 bliksem said: OF YAAAAA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ekim 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2014 madcow said: Seru said: 40 tlye almış millet fm2015NERDE OKUDUN? adam ortaya 40tlye aldılar diye yem attı cevap vermiyo ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ekim 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2014 bliksem, bilekays satış koydu sen ucundan tutar mısın axedice'ın bir tasarım fikri vardı, kablumağa terbiyecisi gaben olarak cüzdanları tame ediyor, gök yüzünden TL paralar yağıyordu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Ekim 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2014 abi güzel yapamam ben zaten daha güzel yapcak adamlar var valla ondan kimse çıkmazsa en son denerim bi :d Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bliksem Mesaj tarihi: Ekim 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2014 abi resmi ben de internette buldum, yoksa tercümanlık benim işim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Ekim 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2014 Yapma boşver. Yaptık o kadar oralı bile olmadı adam... :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ekim 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2014 :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ekim 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2014 resim yapıldı diğer başlıkta ama yüzü belirsiz maalesef. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karag8z Mesaj tarihi: Ekim 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2014 FM2015 rus steamde 40 try Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Ekim 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2014 tl fiyata alışamadım daha, hmm bu kaç $$$ acep mmh diye us storedan bakıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Namessar Mesaj tarihi: Ekim 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2014 paypal odeme gitti, ona uzuldum sadece :( simdi kim ugrasacak sira ile kart tanimla. bu arada trade lerim bir hafta bloke olacak. Not: turkcell odemeyi denedim. aninda calisiyor. not2: akbank odemeyi denedim, bir firmanin hesabina eft yapiyorsunuz aciklamaya reference code girerek. ancak yarin is gunu birisi manual giris yaparsa calisacak. dolayisi ile bankalar cok mantikli degil gibi duruyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Law Mesaj tarihi: Ekim 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2014 Turkcell ödeme ile nasıl oluyor ? Faturaya mı yansıyacak ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Ekim 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2014 eet, yalnız bi 50 krş mesaj ücreti var onun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Namessar Mesaj tarihi: Ekim 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2014 yalniz turkcell odemelerinde iletisim vergisi, kdv vs uzerine biniyor mu bir bakmak lazim. gecmiste hic bakmamistim playstore vs satislarinda ekleniyor mu diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ekim 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2014 hahaha adamlar oyun satıp üzerine iletişim vergisi koysa ne epic olur h Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Namessar Mesaj tarihi: Ekim 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2014 cep faturasinda steam alisverisine kdv kesin biniyordur ama. kredi karti daha mantikli olur o zaman. faturaya yansiyinca soylerim size. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Namessar Mesaj tarihi: Ekim 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2014 yalniz otv+kdv icin kesin zorlayacak birileri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Ekim 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2014 hmm yok ben bugün turkcelle bişi aldımdı ufak, steamdeki fiyat aynen + sıfır tax diyor. hattım da faturalı değil zaten sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Ekim 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2014 playstore'da patlamış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Ekim 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2014 şimdi bu wallet taki paralar asıl kurdan çevrildiğine göre $$$ gift card falan ekleyince de heralde öle olcak di mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
maxigenous Mesaj tarihi: Ekim 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2014 2 kuruş maaşımız var Gaben ona da göz dikti.. ANA UCUZ diye bütün parayı yatırıcaz şimdi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar