ShadowFury Mesaj tarihi: Kasım 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2014 ahahahhahah oluyormuş demek ki onun cevabını istiyorsan da Shirobako'yu izleyeceksin ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Kasım 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2014 ya recap nedir ya çıkarma bölüm falan recap yapcaksan kotamıza yazık ibine koniçiva Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Clauvn Mesaj tarihi: Kasım 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2014 7. bölüm epik. 6.5 gibi bir şeyden sonra bayağı iyi geldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Kasım 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2014 kaç yaşına geldiniz hala çocuk gibi çizgi film izliyorsunuz. açın adam gibi akame ga kill, fma, code geass izleyin. tırt. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Aralık 3, 2014 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2014 Hersey iyi ama Satan ve Lucifer farkli farkli kisiler, o ters geliyor. Simdi meleklerden de Samael cikar =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ren Mesaj tarihi: Aralık 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2014 üç bölüm izledim, fazla zorlama geldi. sanki ordan burdan kırpmışlar setting çıkarmışlar ortaya. karakterleri de beğenmedim. dropped. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Aralık 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2014 http://anime.astronerdboy.com/wp-content/uploads/blogger/-X4ge6EFAQTc/Tq7GiSWvUII/AAAAAAAAXbw/APiXqMF4HuY/s1600/06+Caster+weeps.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Clauvn Mesaj tarihi: Aralık 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2014 Çok güzeldi final. Shadow of the Colossus(bahamut) :d Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Aralık 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2014 izlememişim finalini. ama Madan no Ou to Vanadis kadar iyi değil bence. Record of Lodoss war tadı aldım resmen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Elan_Morin Mesaj tarihi: Aralık 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2014 biraz hızlı gelişti gibi olaylar. lucifer gözükmüştü önceki bölümlerde felan, o olaylara katılmadan felan bitti gitti. "i'll be back" çektiler felan sonda bide, herhalde 2. sezonu felan olur, öyle umarım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kartan Mesaj tarihi: Aralık 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2014 @Elan_Morin; shield safhasında gözüktü en son. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Aralık 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2014 Sonrasında ne oldu onlara i'll be back te açıklayacakmı acaba? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DarkC1oud Mesaj tarihi: Aralık 29, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2014 Benim de tahmin ettiğimden hızlı gelişti olaylar.Genel olarak beğendim finali (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Elan_Morin Mesaj tarihi: Aralık 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2014 @Kartan, ben onu ordaki demonlardan birisi felan diye geçmişim ya, önceki parıltısı felan da yoktu tanıyamadım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shean Mesaj tarihi: Aralık 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2014 2.sezon geliyor diye biliyorum. Güzel bitti bence hype yarattı bende. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ascraeus Mesaj tarihi: Aralık 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2014 bu sezonun en iyisiydi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paparnoz Mesaj tarihi: Aralık 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2014 Şu sıra takip ettiğim iki animeden bir tanesiydi,yazık oldu çabuk bitti ama güzeldi. Diğeri parasyte efsane olma yolunda emin adımlarla ilerliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Aralık 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2014 Finali çok aceleye getirmişler de 2. sezona göz kırptılar en sonunda, o yüzden tam final de sayılmaz herhalde. Ama S2 ile ilgili haber bulamadım, yakın bi tarihte beklememek mi lazım demek mi oluyor bu? Ama güzeldi, sezonun en iyilerinden. (diğer favorilerim de Nanatsu no Taizai ve Parasyte) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Aralık 31, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2014 Iykki bakmisim su basliga cunki lodoss war denmis, en kisa surede izliyim bari sunu umarim lodoss benzetmesi dogrudur :) senelerdir ariyorum lodoss tadinda birsey Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Aralık 31, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2014 Lodossu anımattı bende ama güzel bu da kendi çapında. Lodos tadını bulamadım daha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2015 http://www.animenewsnetwork.com/news/2015-05-06/rage-of-bahamut-genesis-anime-gets-2nd-season/.87869 http://i.imgur.com/Fds0V76.jpg fak yes Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2015 sonlara doğru baymıştı ya, başta macera doluydu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2015 shingeki no mahmut denmis mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2015 shingeki no palamut denmiş ve daha uygun bulunmuştu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DarkC1oud Mesaj tarihi: Mart 27, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2016 2. sezonun ilk videosu çıkmış. (:D(:D https://www.youtube.com/watch?v=ra47IXw7tqU Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar