Komutan Mesaj tarihi: Ekim 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2014 http://www.youtube.com/watch?v=nNHsA4WIFvc Zamanında en sevdiğim diziydi. İşin başında yine David Lynch ve Mark Frost varmış. Remake değil, ilk dizinin devamı olacakmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
2 Mesaj tarihi: Ekim 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2014 abi David Lynch yani daha ötesi varmı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ren Mesaj tarihi: Ekim 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2014 ben tam orjinalini izlemeye başladım bunu peydahladılar, sanırım meh diyip orjinalinden halleneceğim. evet öküzüm remake değili okuyup anlamadım. iyi iyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Ekim 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2014 Bulabildiğim en kaliteli kopyada bile görüntü ve ses çamur gibi olduğu için izleyemedim bunun orijinalini ya. Bi bu bi de The Wire işte. Remake olsun olmasın izlemek lazım şimdi :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ekim 7, 2014 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2014 Ilk dizinin devami asla tutmaz, gunumuzde ilk diziyi izleyebilecek adam kolay kolay bulunmaz, bulunan da torrentci entel universite cocugu olur ancak. Eskiden gelip izleyecekler de eskinin tarzinda ister, o zaten bu devirde hic tutmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DarkC1oud Mesaj tarihi: Ekim 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2014 Şu çok iyi (tu) http://amzn.com/B00KCTG4PO Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dhoward Mesaj tarihi: Ekim 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2014 Kojiroh said: Bulabildiğim en kaliteli kopyada bile görüntü ve ses çamur gibi olduğu için izleyemedim bunun orijinalini ya. Bi bu bi de The Wire işte. Remake olsun olmasın izlemek lazım şimdi :( netflixden izle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
erucalavera Mesaj tarihi: Ekim 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2014 müthiş haber. şöyle bir şey var bi de, bu da çok iyi :) http://www.theverge.com/2014/10/6/6919641/twin-peaks-prophecy-foretold-2016-return Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Ekim 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2014 diye korktum http://i.imgur.com/CQZ8dsT.png Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ekim 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2014 SHIT JUST GOT REAL. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Ekim 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2014 orjinalinde ne oluyordu ki..onden bir kac bolum giris yapsaydilar ya pilot ayagina Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
2 Mesaj tarihi: Ekim 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2014 Kojiroh said: Bulabildiğim en kaliteli kopyada bile görüntü ve ses çamur gibi olduğu için izleyemedim bunun orijinalini ya. Bi bu bi de The Wire işte. Remake olsun olmasın izlemek lazım şimdi :( Netflix accountlarını patiunderground da bulabilirsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Ekim 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2014 Kojiroh said: Bulabildiğim en kaliteli kopyada bile görüntü ve ses çamur gibi olduğu için izleyemedim bunun orijinalini ya. Bi bu bi de The Wire işte. Remake olsun olmasın izlemek lazım şimdi :( Bu da Wire da şimdi blu rayleri çıkıyor sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Ekim 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2014 neden haber vermiyorsunuz :( baska sitelerden ogreniyorum :) cok iyi haber. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Ekim 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2014 erucalavera said: şöyle bir şey var bi de, bu da çok iyi :) http://www.theverge.com/2014/10/6/6919641/twin-peaks-prophecy-foretold-2016-return host yuh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Ekim 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2014 david lynche senelerdir bisi yapsin diye yalvardik simdi yapa yapa bunu mu yapiyor meh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Ekim 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2014 Bunun eskilerini (S01E01)izlemeye değer mi yoksa boşa zaman mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Ekim 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2014 Burdaki tavsiyeler üzerine trial falan bi Netflix hesabı açıp izlemeye başladım, dün geceden beri toplam 15 bölüm izledim. En kısası 55 dakikadan hesaplayın işte sdf 2. sezonun üçte biri bitti ve kesinlikle inanılmaz zevk aldım. Finali cumartesi günü fast food eşliğinde yapmak istediğimden yattım şimdi, yoksa hazır izinliyken sabahlayabilirdim bile. Toplam 30 bölüm ve bir film var, harcanacak 32-33 boş saati olan için ideal bi seçim bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Ekim 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2014 s01e01i izledim bakalım ilginç bir dizi gibi geldi. Biraz daha hızlanırsa sevebilirim herhalde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Ekim 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2014 Öğlen dizinin son bölümünü ve üstüne Fire Walk With Me isimli prequel filmi izleyerek toplam 2 günde gömmüş oldum diziyi. 2. sezonun ortalarında fena sıkıcı bi hale dönüşmesi haricinde mükemmeldi. Özellikle son bölüm direk hissettiriyo Lynch ürünü izlediğini. Yeni serinin remake değil sequel olması süper olmuş, gerçi remake yapmaları biraz saçma olurdu. Aradaki 25 yıllık süreye flashback yapılmazsa çok şey havada kalacak ama 9 bölüme flashback + yeni konu sığdırabilirler mi bilemiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Komutan Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2015 Neyse, David Lynch ile anlaşma sağlanmış. http://www.bbc.com/news/entertainment-arts-32763883 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2015 çok iyi oldu bu. lynchsiz yapacaklar diye korkmuştum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Komutan Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2017 https://www.youtube.com/watch?v=PdtNPZZxWX8 Bu pazar başlıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2017 epey karakter geri donecekmis. ama harry, donna, catherine ve annie yok. pete'in aktor vefat etmis. harry'siz eksik olacak. :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frostbite Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2017 şimdi eski sezonlar kac bölüm birisi diyor 28 birisi 30 bende basladim ilk bolumu izledim hala gideri var baya baya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar