Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Günlük #11

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
sevgili günlük. bu sefer çok ciddi sıçtım.
baya baya sıçtım yani.
geri dönüş yok gibi.

sıçmadığım anlaşılırsa buraya titreyen popo gifi koyacağım.
ama öyle bi ihtimal bile yok bu sefer.

paranın ne kadar önemli olduğunu hep unutuyorum.
Mesaj tarihi:
LAAAYT! Masaya içecek koyup 2 yudumdan sonra unutuyorum, sonra buz gibi oluyor, sonra gidip tekrar bişiler hazırlayıp tekrar unutuyorum. İlk artizlik yapanı pıçaklayacağım sanırım bugün >.<
Mesaj tarihi:
wastyrx said:

LAAAYT! Masaya içecek koyup 2 yudumdan sonra unutuyorum, sonra buz gibi oluyor, sonra gidip tekrar bişiler hazırlayıp tekrar unutuyorum. İlk artizlik yapanı pıçaklayacağım sanırım bugün >.<

aga sende sey var mi. kapi killitleyip. dis kapiya gelince geri dönüp tekara kontrol etme. ondan sonra tekrar dönüp ütüyü kontrol etme. sonra bir daha dönüp ocak acik mi diye kontrol etme. bide üstüne tekrar dönüp pencerler acik mi diye kontrol etme.

hayat kalitem düstü resmen.
Mesaj tarihi:
Seele said:

wastyrx said:

aga sende sey var mi. kapi killitleyip. dis kapiya gelince geri dönüp tekara kontrol etme. ondan sonra tekrar dönüp ütüyü kontrol etme. sonra bir daha dönüp ocak acik mi diye kontrol etme. bide üstüne tekrar dönüp pencerler acik mi diye kontrol etme.

O ufak takıntılar ileride büyüyüp büyüyüyp okb yapıyo adamı haberiniz olsun. Kilitlemediysem kilitlememişimdir deyin geçin.
Mesaj tarihi:
wastyrx said:

keşke benimde böyle sorunlarım olsa
Mesaj tarihi:
SeaGle said:

Seele said:

wastyrx said:

O ufak takıntılar ileride büyüyüp büyüyüyp okb yapıyo adamı haberiniz olsun. Kilitlemediysem kilitlememişimdir deyin geçin.

daha dün diyodu okb ile bi yazıda şey diye mesela kapıyı açık bırakıp ayrılsam farkederdim sonuçta bilincim yerinde vs. gibi şeyler telkin edin kendinize sonunda hallolur
Mesaj tarihi:
│▌▌▌│▌▌│▌▌▌│▌▌│▌▌▌│▌▌│▌▌▌│▌▌│▌▌▌│▌▌│▌▌▌│▌▌│♫ │└└└└└└└└└└└└└└└└└└└└└└└└└└└└└└└└└└└└└└└└ │♫
Mesaj tarihi:
anani avradini ya hayatta en sevdigim seylerden biri olan reebok pijamam yikadiktan sonra kurutucuda cekti

allah cezasini versin kurutucu gibi

ulan bi de yeni almistim ilk kez kurutucuya attim abv
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...