senko Mesaj tarihi: Kasım 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2014 DRaGoN_SLaYeR said: Dworgian said: niye üflemedin? Çevirmeyi uzaktan görünce park ettim hemen sağa ama kavşakta bi polis pusuya yatmış bekliyomuş biz daha uzaklaşamadan ehliyet ruhsat göreyim dedi. Ben de nasıl olsa çevirmeye girmedik, işlem yapamaz lan haha diye geri döndüm arabaya verdim evrakları, sonra demesin mi gel abi bi de üfletelim sana sdfd çok da bişi içmemiştim 50yi geçmezdi çok büyük ihtimalle de araba panelvan olduğu için 0.20 limit, illaki çıkardı o kadar. Alttan girdim üstten çıktım ama bu kan testi istiyorum olayları mazide kalmış artık, ya üfleyecen ya cezayı yiyecen, bilmiyodum, üflemedim, bok yoluna gitti ehliyet :? böyle durumlarda polisten kaçıyorum ben arabayla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Kasım 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2014 ben polisi dövüp yerine geçiyorum dikkat çekmesin diye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Kasım 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2014 öyle polis mi olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shean Mesaj tarihi: Kasım 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2014 adam kaslı, polis kim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Kasım 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2014 işte, polisim dese gülerler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shean Mesaj tarihi: Kasım 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2014 abi anlamadım ama polisin mk. adam superman diyeti yapıyor.kurşun yiyor her sabah 3 tane pxfgjkgd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Kasım 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2014 Bugun de bitti yarın ne yapsak günlük. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Istari Mesaj tarihi: Kasım 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2014 bugün otopsiye girdim, insanın içinin dışına çıkmasını da görmüş oldum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nazca Mesaj tarihi: Kasım 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2014 Kaybettim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Kasım 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2014 vay be demek o oyleymis he Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Kasım 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2014 günlük annem biberli ekmek yapmış 1 tepsi hepsini yediö öküz gibi. zaten kilo almıştım artık önünü alamaz oldum, egzersizlere de başlayacaktım sözde hava soğuk onu da yapamıyorum. durum çok vahim şu an 10 kilo almışımdır yazdan bu yana :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shean Mesaj tarihi: Kasım 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2014 biberli ekmek nedir hocam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Kasım 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2014 anne pizzası panpa :/ neyse benden günah gitti madem sordun. iskenderun, antakya ya özgü bi hamur işi ahanda şöle bişi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JrStorMesT Mesaj tarihi: Kasım 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2014 abi.... ama.. of. karnım acıktı gece gece.....:? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rerore Mesaj tarihi: Kasım 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2014 angara gecelerinde buzlu zemin yüzüden 2 tane pavyoncu karı indiren minicoopera gömüyordum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hunty Mesaj tarihi: Kasım 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2014 Disari 0'in altindaydi. Hafifce kar atistiriyordu. Iceri sarisin, duzgun fizikli, guzel bir kadin suzuldu. Menuyu alip bir masaya gecti. - Ruble aliyor musunuz diye sordu? - Ne yazik ki sadece Euro ama Kredi karti da geciyor, dedim. - Buralarda Ruble gecer demislerdi ama bana , dedi. Gecmedigini soyledim. Yakinlarda ki Change Ofislerin yerini tarif ettim. Buyuk ihtimal en yakindaki tarif ettigim alisveris merkesine gidecekti. Orada pizzaci da vardi. Orada kalirdi artik. Okuzlugume doymayayim. Neyse ki okuzlugumle barisik bir insandim. Ustelik her gelen guzel kadina ismarlamaya kalksam 2 aya dukkani kapatirdim. Paraya ihtiyacim vardi. Zaten bir iliskim var ve siki kontrol altindayim. On dakkaya olayi unutmustum bile. Derken geri geldi. Hemen barin karsisindaki masaya gecti. Himm... sanirim onu buraya ceken biseyler vardi :) Poltosunu cikardi. Saatlerdir disarda oldugu belliydi , cok usumustu. Ustunde orgu kazagi vardi. Icine sutyen giymemisti. Zaten sutyene ihtiyaci da yoktu. Yillardir gordugum en guzel, diri goguslere sahipti. Inanilmazdi. Hani boyle sirt ustu uzandginda bile sekli bozulmayan iri goguslerden. Bunlar icin silah tasima ruhsati olmaliydi. Gozleri de en sevdigim sari-yesil tonuydu. Incecik bir fizigi vardi. Artik kan beynime pomplanmiyordu. Gidip bir iki masanin siparislerini yanlis aldim. Sonrada, Siprisini almak icin masasina yanasitim. Menudekiler hakkinda soru sordu. Ufak bir Rusca kelime yanlisim gulusmemize neden oldmustu. Bana sicak davraniyordu. Siparisini aldim. Yiyecek biseyler ve wiski istemisti. -Limon ve buzu ayri olsun, dedi. Demek biraz ortamlarin insaniydi. Hesap gecirme olasiligina karsi dikkatli olmaliydim. -St. Ptesburg'dan mi geldiniz dedim? -Evet,dedi. Tur ile gelmisti. Alisveris merkezlerini gezdirmisler ama tarihi mekanlara goturmemisler diye bana yakindi.(Grubun geri kalani nerde diye dusunmedim degil) Cok konuskandi. Ustelik benimle konusurken heyecanlaniyordu. Heyecani benim rahatlamama neden olmustu. Vay lan daha olmemisiz. Laf lafi aciyor bana biseyler anlatiyordu. Yemegi coktan hazirdi, mutfakta sogumaya baslamisti. -Yemeginiz hazir, getireyim, diye nazikce lafini boldum. Yerken artik fazla ilgilenmiyor, disari bakiyordu. Ama bu klasik bir numaraydi. Fazla ilgili gozukmemek icin kendini geriye cekmisti. Bu durumda erkek noldu simdi? Ne guzeldi hersey,niye ilgisizlesti diye meraklanir. Kadin disari bakerken camin onunden gecen bir adam sokakta duraksadi. Hemen normal musteri olmayacagini farkettim. Ya hatuna yavsamak icin iceri girecekti, ya da zaten tanidigi biriydi. Onunla beraber turla gelmis olabilirdi. Yavsak ta St. Peterburgdan pesine dusmustu belkide. Iceri girdi ve hatuna bakmadan bara yanasti. Suratinda pis bir siratma vardi. Tahminim dogruydu sadece bir musteri degildi. Bir bira alip kadinin masasina oturdu. **Barmenik hayatimda ciftlerle ilgili cok sik maruz kaldigim iki tip olay vardir. Birincisi(90%lik is atan kesim) Kadin erkek cift gelir. Kadin bana becerebildigi kadar pas verir. Aslinda amaci kocasi kendisiyle ilgisiz oldugu icin kocasini kiskandirmaktir. Rus erkekleri karilari rus arkadaslarinin kucagina otursa bile kaygisiz kalirken olaya Turk erkegi karisinca kartal kesiliyorlar. Bir nevi bizdeki Zenci fobisi Rus erkeklerinde Turklere karsi. Ikincisi(10% luk is atan kesim), kadin benden hoslandigini gostermek icin yanindaki herifi itin gotune sokar.** Bu sefer ikinci olasilik oldu. Kadin yavsagin bile dayanamacagi sekilde laf sotu. Herifin suratinda ki gulumseme yavasca silndi ve sonunda s.ktir olup gitti. - Bir kadin boyle guzel olunca rahatca oturup bir yemek bile yedirmiyorlar diye yorumda bulundum. Kadin hesabi odemek icin bara yanasti. Tam hesap cikardim. Ustune bahsis bile almistim. - Cok beyfendi ve hossunuz, dedi. Arkasindan bir kac iltifat daha etti. - Boyle guzel bir kadina bska turlu davranamam, dedim. Ve bir daha ziyarete gelirse sehri zevkle ona gezdirebilecegimi soyledim. Hemen adindan vkontakte gizli hesabimi verdim. Sevinip Tesekkur etti ve ayrildi. Ama sanirim yanlis yazdim ve el yazim cok kotu. Kendime not: Hic bir zaman kendi infonu verme, onunkini al. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Kasım 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2014 :XGünlük kardeşim burası günlük, erotik site deyil çoluğumuz çoçuğumuz bacımız okuyo, olmaz bööle açı var toku var!!1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Kasım 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2014 çakall vk'da var demek :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Kasım 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2014 3 round spar yaptım. Ne cengaverler var lan ^_^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Kasım 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2014 okumadim meme var miydi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SIKYAHONAW Mesaj tarihi: Kasım 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2014 confirmed, meme var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pontipati Mesaj tarihi: Kasım 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2014 hunty said: Disari 0'in altindaydi. Hafifce kar atistiriyordu. Iceri sarisin, duzgun fizikli, guzel bir kadin suzuldu. Menuyu alip bir masaya gecti. - Ruble aliyor musunuz diye sordu? - Ne yazik ki sadece Euro ama Kredi karti da geciyor, dedim. - Buralarda Ruble gecer demislerdi ama bana , dedi. Gecmedigini soyledim. Yakinlarda ki Change Ofislerin yerini tarif ettim. Buyuk ihtimal en yakindaki tarif ettigim alisveris merkesine gidecekti. Orada pizzaci da vardi. Orada kalirdi artik. Okuzlugume doymayayim. Neyse ki okuzlugumle barisik bir insandim. Ustelik her gelen guzel kadina ismarlamaya kalksam 2 aya dukkani kapatirdim. Paraya ihtiyacim vardi. Zaten bir iliskim var ve siki kontrol altindayim. On dakkaya olayi unutmustum bile. Derken geri geldi. Hemen barin karsisindaki masaya gecti. Himm... sanirim onu buraya ceken biseyler vardi :) Poltosunu cikardi. Saatlerdir disarda oldugu belliydi , cok usumustu. Ustunde orgu kazagi vardi. Icine sutyen giymemisti. Zaten sutyene ihtiyaci da yoktu. Yillardir gordugum en guzel, diri goguslere sahipti. Inanilmazdi. Hani boyle sirt ustu uzandginda bile sekli bozulmayan iri goguslerden. Bunlar icin silah tasima ruhsati olmaliydi. Gozleri de en sevdigim sari-yesil tonuydu. Incecik bir fizigi vardi. Artik kan beynime pomplanmiyordu. Gidip bir iki masanin siparislerini yanlis aldim. Sonrada, Siprisini almak icin masasina yanasitim. Menudekiler hakkinda soru sordu. Ufak bir Rusca kelime yanlisim gulusmemize neden oldmustu. Bana sicak davraniyordu. Siparisini aldim. Yiyecek biseyler ve wiski istemisti. -Limon ve buzu ayri olsun, dedi. Demek biraz ortamlarin insaniydi. Hesap gecirme olasiligina karsi dikkatli olmaliydim. -St. Ptesburg'dan mi geldiniz dedim? -Evet,dedi. Tur ile gelmisti. Alisveris merkezlerini gezdirmisler ama tarihi mekanlara goturmemisler diye bana yakindi.(Grubun geri kalani nerde diye dusunmedim degil) Cok konuskandi. Ustelik benimle konusurken heyecanlaniyordu. Heyecani benim rahatlamama neden olmustu. Vay lan daha olmemisiz. Laf lafi aciyor bana biseyler anlatiyordu. Yemegi coktan hazirdi, mutfakta sogumaya baslamisti. -Yemeginiz hazir, getireyim, diye nazikce lafini boldum. Yerken artik fazla ilgilenmiyor, disari bakiyordu. Ama bu klasik bir numaraydi. Fazla ilgili gozukmemek icin kendini geriye cekmisti. Bu durumda erkek noldu simdi? Ne guzeldi hersey,niye ilgisizlesti diye meraklanir. Kadin disari bakerken camin onunden gecen bir adam sokakta duraksadi. Hemen normal musteri olmayacagini farkettim. Ya hatuna yavsamak icin iceri girecekti, ya da zaten tanidigi biriydi. Onunla beraber turla gelmis olabilirdi. Yavsak ta St. Peterburgdan pesine dusmustu belkide. Iceri girdi ve hatuna bakmadan bara yanasti. Suratinda pis bir siratma vardi. Tahminim dogruydu sadece bir musteri degildi. Bir bira alip kadinin masasina oturdu. **Barmenik hayatimda ciftlerle ilgili cok sik maruz kaldigim iki tip olay vardir. Birincisi(90%lik is atan kesim) Kadin erkek cift gelir. Kadin bana becerebildigi kadar pas verir. Aslinda amaci kocasi kendisiyle ilgisiz oldugu icin kocasini kiskandirmaktir. Rus erkekleri karilari rus arkadaslarinin kucagina otursa bile kaygisiz kalirken olaya Turk erkegi karisinca kartal kesiliyorlar. Bir nevi bizdeki Zenci fobisi Rus erkeklerinde Turklere karsi. Ikincisi(10% luk is atan kesim), kadin benden hoslandigini gostermek icin yanindaki herifi itin gotune sokar.** Bu sefer ikinci olasilik oldu. Kadin yavsagin bile dayanamacagi sekilde laf sotu. Herifin suratinda ki gulumseme yavasca silndi ve sonunda s.ktir olup gitti. - Bir kadin boyle guzel olunca rahatca oturup bir yemek bile yedirmiyorlar diye yorumda bulundum. Kadin hesabi odemek icin bara yanasti. Tam hesap cikardim. Ustune bahsis bile almistim. - Cok beyfendi ve hossunuz, dedi. Arkasindan bir kac iltifat daha etti. - Boyle guzel bir kadina bska turlu davranamam, dedim. Ve bir daha ziyarete gelirse sehri zevkle ona gezdirebilecegimi soyledim. Hemen adindan vkontakte gizli hesabimi verdim. Sevinip Tesekkur etti ve ayrildi. Ama sanirim yanlis yazdim ve el yazim cok kotu. Kendime not: Hic bir zaman kendi infonu verme, onunkini al. 10/10 hangi şehir burası panpa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hunty Mesaj tarihi: Kasım 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2014 Tallinn, Estonya kanki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Kasım 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2014 daha çok Yozgat, Türkiye'de geçicek bir hikayeye benziyordu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nienna Mesaj tarihi: Kasım 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2014 yarın geliyor jungle predatör'üm <3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar