pogodi Mesaj tarihi: Haziran 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2015 kapalı çünkü orası ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Haziran 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2015 ben barcelona'daki gittim bok gibiydi internet var gençler diye bağırmak istedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Haziran 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2015 kotuymus gitme zaten.. berlin filarmonik dinledin mi peki canli.. arabali bir gosteri varmis galiba.. arabali Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Haziran 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2015 bira tadim turlari varmis..brewery ziyaretleri filan.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Haziran 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2015 envai çeşit bira içiyo zaten bırakın bişi önermeyin. dönsün gelsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pogodi Mesaj tarihi: Haziran 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2015 “A must see if you are a car lover” filarmonike de bilet almak geçen pazartesi aklıma geldi ve her şey sold out ben dönene kadar neyse dün oranienburgerden alexanderplatza yürüyüp alışveriş yaptım sonra da patenle göle gittim gölde yüzdüm eve geldim uyudum ^______^ Holy said: envai çeşit bira içiyo zaten bırakın bişi önermeyin. dönsün gelsin. 15 gün kaldı zaten :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Haziran 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2015 Liebe said: 26yken evlendim zaten abi, bu forumda kimsenin yaşım hakkında fikri yok mu 40 falan mı sanıyorsunuz beni sdsfds. ayrıca dinime küfreden müslüman olsa 34-35 yaşında 2. evliliğe giden adam :( saşlkdjsakdjas olm 32 yaşında 1 36 yaşında 2 1. si tutmadıysa benim suçum mu? 30 dan önce evlenmemeli erkek bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Haziran 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2015 sanırım ilk defa kalbim kırıldı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Haziran 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2015 İlk defa mı ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Haziran 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2015 Dun park yerindeyken arkama gelmis parketmis hiyarin biri, cikamadim baya bi. Polisi aradim sallamadilar, herifi bekledim gelsin de doveyim diye gelmedi -ki cikamiyodum zaten. En son delirip park yerinin onundeki parka daldim alcak bariyerin ustunden gecip, onu bos bi park yerinden ciktim. Ustune hizimi alamayip "TEBRIKLER! Yuzyilin o... c... unvanini kazandin, simdi kagidi kivirip..." diye devam eden bi not biraktim. Pisman degilim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Haziran 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2015 benim de başıma gelmişti aynısı arkamdaki araba brodway olduğundan, tamponu dayayıp ittire ittire çıkabilmiştim ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Haziran 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2015 sileceğini kırsaydın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Haziran 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2015 Valla kaskosu olan kiralik arabaylaydim, adam kabahatli konumdaydi, Pazar gunu Londra'ya donmuyo olsam turlu ibnelik yapabilirdim de ordan burayla ugrasmak sikinti olacagindan yapmadim bisey. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Haziran 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2015 Admin küfür etti. Ban pls. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Haziran 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2015 aksama antrenmana degil de konsere gideydim xeske Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Promenader Mesaj tarihi: Haziran 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2015 güney marmarada içmebuddy aranıyor :)-D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Haziran 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2015 bıyıgımla sonsuza kadar oynayabilirmisim gibime geliyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Haziran 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2015 Araba kullanmak isteyen bi kişinin sürekli danışabileceği psikoloğu olması şart. Arabayı satalı 9-10 ay oldu ve ben dün emanet bi araba kullandım ve trafikte bütün sinirim tavan yaptı. Küfür etmemek için uğraştım ama ağzımdan çıkan küçük sayılacak hakaretlerde de sağolsun eşim bık bık bık konuşup çocuğa öğretir gibi azarlaması intihar sebebi. Araba almamak en iyisi ama alıştık bi kere Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DavidMills Mesaj tarihi: Haziran 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2015 Oğlan anaokulundan mezun oldu, kep bile fırlattı günlük. Yarın kız istemeye gidiyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Haziran 6, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2015 Zen stone plus im calindi gunluk :( Piyasada bulunsa bu kadar uzulmeyecektim ama hicbir yerde yok. Hoperlorlu modeldi bir de.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ivy Mesaj tarihi: Haziran 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2015 Dünya'nın en zor işleri 1) Güzel bir ev bulmak 2) Taşınmak 3) Halay başı olmak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Haziran 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2015 Gunluk kanal7 de bos besik filmi var. Abi telden yaziyorum karikatur pls Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Haziran 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2015 izmir'de deprem oldu 12 dk kadar önce sabah sabah heyecanlandım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Haziran 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2015 normal abi izmirin deprem sezonu basladi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Haziran 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2015 ivy said: Dünya'nın en zor işleri 1) Güzel bir ev bulmak 2) Taşınmak 3) Halay başı olmak ilk ikisinde haklısında Mahmut Abi ile halay ogreniyorum izlememissin demek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar