Dworgian Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2015 önemli olan odada kaç yatak olduğu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2015 Dworgian said: wastyrx said: Adam şampiyon olduğu için bizi de şampiyon sandı sanırım. Ömrümde hiç kusasım gelmemişti valla lisanslı sporcuyken bile O_o ölüm döüşü ağır mı geldi Antrenmanlara başladım da baya paslanmışım. Ölüm döğüşü başka bir olgu abi, onu çözümsüz sanılan sorunlarımızı çözmek için kullanıyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2015 hey maşalla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ren Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2015 kendime not. sen düşündüğün kadar istemiyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2015 Millet konsere gitti, beni de çağırdılar hatta ısrar ettiler. Ama ben 10. senemde de bahar şenliğine gitmedim. Şimdi evde çok sıkılıyorum. Okula lunapark kurdular bir de, kamikazede çığlık atan kızların sesleri ofisimde yankılanıyor ama ben konsepte sırtımı dönüp çalışmak zorundayım. Bahar şenliklerinden nefret ediyorum, ileride rektör olursam yasaklayacağım direk. Ben eğlenmedim başkaları da eğlenemesin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2015 valium ile alkol karistirmiycam bir daha... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2015 belim belimmm ahhhh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2015 deadwoll said: Bahar şenliklerinden nefret ediyorum, ileride rektör olursam yasaklayacağım direk. Ben eğlenmedim başkaları da eğlenemesin. yasakla ben de destekliyorum..her sene 1 haftasini bilmem kac bin watt kolonlarin yaninda sabah 11 00 gece 2 00 gecirmek zorunda kalinca butun popculardan sanat guneslerinden sundan bundan nefret ediyorsun.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2015 eski sevgiliye naber nasılsın diye mesaj attım. http://www.nirmal.com.np/images/62/personal_appeal_from_Wikipedia_founder_Jimmy_Wales_donation.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2015 msglsn snrm .s.s Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2015 imamizer said: eski sevgiliye naber nasılsın diye mesaj attım. http://www.nirmal.com.np/images/62/personal_appeal_from_Wikipedia_founder_Jimmy_Wales_donation.jpg muhtemel cevap (eğer gelirse); "sevgilim var imam" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DavidMills Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2015 Ulan sitenin etrafına yeni evler dikiyorlar, kaza kaza bir hal oldular kesin yılan yuvaları vardır dediy-dim. Bugün bizim bahçede çıkmış 1.5 m. Hanım üçüncü kata fırlamış korkudan sfdsfsdfsdsf. Neyse site görevlisi zehirlemiş öldürmüş... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2015 imamizer said: eski sevgiliye naber nasılsın diye mesaj attım. http://www.nirmal.com.np/images/62/personal_appeal_from_Wikipedia_founder_Jimmy_Wales_donation.jpg aynısını yaptım geçenlerde. hiç beklemediğim kadar, benden daha samimi yaklaştı şaşırmıştım sdfs. ben de o gazla dedim akşam 8 de sendeyim yemek şarap falan yaptık. bi daha görüşelim edelim diyordu. seni düşünüyorum bilmem ne ıvır zıvır. geçenlerde de sevgilim var görüşemeyiz dedi kjsdhfdkjs. ne kafası yaşıyorsa. gerçi exten next olmaz boşa demiyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2015 direk saat 9,30u muteakip yatakta hazir ol diye mesaj atsaydin bare. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Promenader Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2015 bende yazayım dedim mavi yaktı, cevab bile yazmadı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2015 Sparkcaster said: ifşa et burdan Laurelin gecirdigi benim sanirim Evet okuzluk ettim sanirim. Duzenli olarak kiz arkadasimdan haber aldigim icin bir sey demedim. Musguldum ne diyeyim. 2 isin olunca boyle oluyor. Birde saglik durumun iyi degildi abi duydugum kadari ile o yuzden zorlamak istemedim. Dunde bu mesajlari gormeden skypedan yazmistim nasilsin, hafta sonu gelebilir misin diye. Neyse ne diyeyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2015 imamizer said: eski sevgiliye naber nasılsın diye mesaj attım. http://www.nirmal.com.np/images/62/personal_appeal_from_Wikipedia_founder_Jimmy_Wales_donation.jpg OZAN SEVGİLİM VAR Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2015 mavi yanmadı hala. wassap kullanmıyor mu ki. profil fotosu da yok, last seen de yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2015 off l2p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2015 SenariouS said: Sparkcaster said: ifşa et burdan Laurelin gecirdigi benim sanirim Evet okuzluk ettim sanirim. Duzenli olarak kiz arkadasimdan haber aldigim icin bir sey demedim. Musguldum ne diyeyim. 2 isin olunca boyle oluyor. Birde saglik durumun iyi degildi abi duydugum kadari ile o yuzden zorlamak istemedim. Dunde bu mesajlari gormeden skypedan yazmistim nasilsin, hafta sonu gelebilir misin diye. Neyse ne diyeyim. Yok spesifik hedef almadim ahahah isim yazardim yoksa zeneryuz bey diye, daha cok seninde parcasi oldugun bir kolaj oldu o :3 genel tutumdan dem vurdum ben, telefonla arayip nasilsin diye sormama kismi sana ait ama, insan bi arar la en azindan :D kalmisim evde hapis zaman gecmiyor, bilgisayar basinda oturamiyorum hep yatakta hap kadar tabletle zaman gecirmek sux. Asil bahsettigim hayvanat arkadasima patladim zaten cok kotu. Kesgulum, yogunum ayagina 30dk mesafeden gelmiyor ama daha bismillah sezon baslamadan cesmede keyif yapip utanmadan yanmismiyim diye resim yolliyor. yengeme cok pis patlamisim ilacliydim hatirlamiyorum bile. Ozrllikle "iyisin iyisin" diyenlere patliyorum zaten. Hayvanat kuzenim geldi, merhabs disinda gecmis olsun bile demeden hic konusmadan cekti gitti yiyip icip zikkimlanip, halamada patladim ne bicim oglun var diyr ohhh beeee Dolmusum baya, neyseki desarj oldum bu ara. Bizi, bolume yeni koydugum sizofrenin mesajlar bile ole cok etkilemedi heh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rasmon Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2015 sıkıldım ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nako Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2015 öldüm ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2015 imamizer said: eski sevgiliye naber nasılsın diye mesaj attım. http://www.nirmal.com.np/images/62/personal_appeal_from_Wikipedia_founder_Jimmy_Wales_donation.jpg off abi ne yaptın, sakın bir mesaj daha atma. durumu kurtarayım hede hödösüne s.çmışın, sıvama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Milamber Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2015 bu gece dışarı çıkacaktım ne oldu da burada kaldım bilmiyorum aşk acısı geçti ama bu seferde aynı şeyi tekrar yaşama korkusu var o da bitecek umarım... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2015 ulan mikail yapcagin isin.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar