Rasmon Mesaj tarihi: Haziran 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2015 yildirimokur said: Amerikada da masturbasyon yapılıyor. Böyle düşününce garip geldi ya. Hani hayaller şehriydi vay arkadaş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Biyik Mesaj tarihi: Haziran 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2015 Grego said: 21 yaşındaki kız, ben fahişelik yaparak 6 ayda 100bin kazanmayı planlıyorum diye anlatırken, bir başkasına, sen iradesizsin diye posta koydu. istemeyerek mı fahişelik yapıyordu? diğer türlü kadının dediğinde bir problem yok çünkü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grego Mesaj tarihi: Haziran 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2015 ya yok birşey yaptığı. ergen ergen hareketler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Haziran 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2015 ergen mergen hepimizden fazla parasi vardir.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Haziran 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2015 cok celdirici bi final sorusuydu buyuk cogunlugu celdirmis olması umidiyle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Haziran 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2015 bana şans dileyin arkadaşlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Milamber Mesaj tarihi: Haziran 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2015 nedense üzülemiyorum kızamıyorum senin için, konuşamıyorumda bela okumak istemiyorum ama ben çok iyi olacağım. çok hemde. sense o boktan dünyanda yalandan yaşamaya devam edeceksin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Haziran 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2015 imamizer said: bana şans dileyin HAHAH HAVANI ALIRSIN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Haziran 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2015 imam, misafirlikte tutun kolonyası tutsunlar ve elini tutturamayıp ustune basina attisinlar kolonyayı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JrStorMesT Mesaj tarihi: Haziran 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2015 Kafasi karisik kizlari anlamiyorum lan. Madem eski nisanlini seviyon ve unutamiyon, niye 1 haftadir 7 / 24 benle diyalog kurup aniden kesiyon. Hayir ölene kadar da sevsen adamin ailesi seni istemiyo. Ya aileyi birakip kacican cocukla, ya cocugu unutup yoluna devam edicen. Ama ona da gelmiyon, digerine de. Nasi bi dusunce anlayisiniz var cozemedim ake. Millet "hayat bos, pompala cos" olayini niye yapiyo simdi daha iyi anliyorum. Ama bana gelmez oyle seyler o baska. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DavidMills Mesaj tarihi: Haziran 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2015 Haftada 88 saat çalışmaktan bayılacam artık. İzinsiz-ful full. Yeter ulannnnnnn. 1.5 aydır böyle, nereye ağlıyoruz :/ ** haa aferin bide sayfa başı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Haziran 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2015 buz dolabının 2 gün kapalı ve kapakları açık kalması gerekmesine mi yanayım göte kaçan 500 tl parça ve servis parasına mı emin olamadım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Haziran 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2015 JrStorMesT said: Kafasi karisik kizlari anlamiyorum lan. Madem eski nisanlini seviyon ve unutamiyon, niye 1 haftadir 7 / 24 benle diyalog kurup aniden kesiyon. Biz şu sorunun cevabını lisede fln çözdük yahu. Daha çözemediysen çok yolun var 0ne cim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JrStorMesT Mesaj tarihi: Haziran 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2015 Cene ve tip yoktu abi bende lisede. Geri kaldim bu konularda. Cevap nedir abi?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Haziran 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2015 Adamin inek tersi kokan arazisine 140 rezidans ve sayisini bilmedigim kadar dukkan verilecegini duyunca bosuna okumusuz dedim ve genetigini tasidigim tum ceddimi soyle bi dusundum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Haziran 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2015 DavidMills said: Haftada 88 saat çalışmaktan bayılacam artık. abi sen güneş kollektörü müsün Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Haziran 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2015 off bi bıkkınlık geldi gene ne guzel de sekle sokmustum ust govedeyi :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ren Mesaj tarihi: Haziran 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2015 abi bir servise sorunu kendim çözüp ayar verdim ve gülüyorum. so if this is a bug i'm letting you know. if john snow asks tell him too, he knows nothing. kıskıs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Haziran 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2015 ya yeter artık bu saganak yagis isler kariscak valla papaz olcaz adamlarla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Haziran 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2015 JrStorMesT said: Cene ve tip yoktu abi bende lisede. Geri kaldim bu konularda. Cevap nedir abi?? e kızlar moral bozukken birileri onları pohpohlasın ister işte? ama bu o adama gidecekleri anlamına gelmez. hmmm. çok kaba ve kısa bir anlatım oldu ama artık olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JrStorMesT Mesaj tarihi: Haziran 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2015 Dworgian said: JrStorMesT said: Cene ve tip yoktu abi bende lisede. Geri kaldim bu konularda. Cevap nedir abi?? e kızlar moral bozukken birileri onları pohpohlasın ister işte? ama bu o adama gidecekleri anlamına gelmez. hmmm. çok kaba ve kısa bir anlatım oldu ama artık olsun işin özü bir kez daha kullanıldım yani, ama en azından 3 günle kurtulduk. 1.5 yıla kadar uzatanlar da olmuştu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Haziran 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2015 bir de arkalara fazla hava basarsan kici kalkar.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Haziran 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2015 JrStorMesT said: işin özü bir kez daha kullanıldım yani, ama en azından 3 günle kurtulduk. 1.5 yıla kadar uzatanlar da olmuştu. abi o zaman gözünü açıcan azıcık. "ya olursa" diye dolanmican öyle kızın ardında. özellikle yeni ayrılmış, sevgiliyle kavga etmiş, nişan atmış vb tayfa ile ha kendini yıpratmadan takılabiliosan ok de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Haziran 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2015 7 yaş küçük yeni mezun kız iş atıyor, vay arkadaş türkiye baya yol katetmiş demekki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pogodi Mesaj tarihi: Haziran 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2015 Berlin'de sıkılmayı başardım günlük. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar