Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Gif Thread #6

quixef

Öne çıkan mesajlar

Cokomantis said:

bingildak said:

abi nasıl saçma sorular bunlar. erkeklere kalsa 98% i falan düğün yapmaz. çöpe giden para.

işte iki insanın düğüne bakışı bu kadar farklıyken durum niye böyle, hanım ÇÖPÖ GÖDÖN PORO dediğini biliyor mu?

düğün kadın veya adam değil, onların aileleri için yapılıyor abi. kadın bu süreçte en çok yararlanan çünkü bebeklikten itibaren "düğün, gelin" konsepti hard coded bir şekilde işleniyor.

akıllı kadın farklı oluyor ama yine de çok nadir istisnalar dışında düğün istenen bir şey. kadın akıllıysa, adamın da durumu yoksa "istemiyorum" falan ayağına yatar sadece.

kadın da çöpe giden para olduğunun farkında tabii ki. gelinlikler olmuş 7-8k. onlarda biliyor ederinin o olmadığını ve sadece düğün konsepti diye adamı ayakta silktilerini ama işte fani dünya böyle garip bir yer.
Sosyal ağlarda paylaş

MasterHapLo said:

aynen tespitin dogru. Evin en buyuk cocugu ile evlenmeyin. Omrunuzden 5 sene gitmesin. Olay maddiyat degil, tamamen gereksiz tripler hareketler.

Şu çok doğru benim büyük baldızda bi tripler var insan usandırıyor resmen. Benim hanım bile usanmış vaktinde düğün zamanı hiç bir şeyine karıştırmadı.
Sosyal ağlarda paylaş

olayı köklü düşünmüyorsunuz. trafik sorununu çözmek yerine ambulansın arkasına takılın demek şu. seçtiğiniz kişiye evlenmenin gereksiz olduğunu empoze etmek köklü çözüm olacaktır. ha 5-6 sene sonra belki aileler mutlu olsun diye basit bir nikah kıyılabilir, hem filmlerdeki atraksiyonları yaparsınız (ki zaten o süreçten ve o yaştan sonra aileler bile razı olacaktır yeter ki olsun diye).

evin tek çocuğu bildirdi.
Sosyal ağlarda paylaş

Seçtiğin kişiye ve empoze etmek? Birlikte bi ömür geçireceğin ve mutlu olmak istediğin bi insana bi konuyu niye "empoze" edesin ki? Hani gerçekten bu mevzular ilişkiden daha önemliyse çok sıkıyorsa ayrılırsın, yok herkesin gönlü olsun /care diyorsan devam et. Empoze etmek falan nedir lelel
Sosyal ağlarda paylaş

axedice said:

Seçtiğin kişiye ve empoze etmek? Birlikte bi ömür geçireceğin ve mutlu olmak istediğin bi insana bi konuyu niye "empoze" edesin ki? Hani gerçekten bu mevzular ilişkiden daha önemliyse çok sıkıyorsa ayrılırsın, yok herkesin gönlü olsun /care diyorsan devam et. Empoze etmek falan nedir lelel

şöyle ki, evlenmenin onun gözünde belli ki bazı artıları var, ve eksileri de var. eğer ki o artıları ekarte edecek başka artılar sunarsan gayet de cazip gelecektir akıllı bir zihinde. toplum baskısını aşmak, evlenmenin evrak işi olması vs. gibi şeyleri iki kişi oturup konuştuğunda mantık kapısına yönelebiliyorlar gayet.
Sosyal ağlarda paylaş

Xaero said:

En temizi 30-35 arası evlenip nikah yapmak...

35+'ta evlencen

37-39 arasında.

tanıdık bi çift evlendi, acayip mutlular, adamda ne karımdan izin alamıyorum zavallılığı var, kadında ne oyun oynuo bilmemne yapio tribi.

ideal evlilik yaşı buymuş meğersem.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...