Cokomantis Mesaj tarihi: Nisan 20, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2017 bunun eline at gibi vurmalısı vardı, softcore kalmış bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
µh Mesaj tarihi: Nisan 20, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2017 Dışardan bakınca adam gereksiz yere gerginlik çıkarmış, kadın mutluluktan şımarıklık yapıyor nolacak sanki diye düşünüyorum sonra adamın yerine kendimi koyunca ben de aynını yapardım diyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Nisan 20, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2017 niye aynını yapıyorsun abi mutlu eğlendiğin ortamda gerilecek ne var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Nisan 20, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2017 Tamamen gerizekalılık şu yapan maldır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Crawler Mesaj tarihi: Nisan 20, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2017 Bu elit versionu, at gibi vuranı daha iyi tabi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Nisan 20, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2017 kadın hak etmiş tamamen böyle öküz birini seçecek kadar malsan hayatının geri kalanını da geçirmeyi hak edersin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Nisan 20, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2017 düğün olayı zaten damadı gereksiz hareketlere sokup, ona gülmek için yapılıyor özünde :D abi sinirine yenik düşmüş trip atıp alttan alacaktı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osuran_boga Mesaj tarihi: Nisan 20, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2017 adam gösterilip verilmemesinden bıkmış artık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Nisan 20, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2017 adamın yaptığı öküzlük tamam da kadının yaptığı da baya ayıp ya. o kadar insan bakarken yemi yakalamaya çalışan balık gibi haa haa yaptırmanın ne anlamı var lan? sevdiği, evlendiği adamı neden açık arazide maymun etme ihtiyacı duyuyor acaba ona bakmak lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Nisan 20, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2017 düğün dediğin şey adamın rezil olmasına yönelik bir olgu zaten ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Nisan 20, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2017 buna ekstra katkı gelinden gelmemeli ama. dayıoğlu falan kaldırıp dans ettirirken şaka yapmalı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Nisan 20, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2017 bi de iki videoda herifler saçmalamasa kadınlar sonsuza kadar aynı hareketi yapacak gibiler. ayar da yok yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Nisan 20, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2017 tencere kapak işte takılsınlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Nisan 20, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2017 düğün kadın için özel bir olay abi. bokunu çıkarmadıktan sonra bacağına sıçsa bile idare edeceksin. birkaç saat altı üstü ömürlük bir anı onun için. kadın 2 kere yapmış adam başıbozuğa bağlamış. her şeyi yapmanın bir yolu yordamın var. babasının, kardeşlerinin önünde rencide etmeye gerek yok kadını. o kadar keyfe gelmiş elinin ayarı kaçmış, bokunu çıkartmış olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Nisan 20, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2017 garabet toplumun gabavet fertleri uzerine kafa yoruyorsunuz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Nisan 20, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2017 abi damat da evlenmiyor mu aynı anda? hayatları ortak ederken düğün benim için yapılıyor hihihihi olmamalı. ya gerçi bana kalsa evlilik düğün falan tamamen şaman ayini de işte pff. KINA NE LAN KINA NE? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Nisan 20, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2017 laraken sen yenisin galiba hahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Nisan 20, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2017 yok kız arkadaşım da benim gibi düşünüyor neyseki no kına no bok sürülmüş gibi el. onu kurtardım en azından. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Nisan 20, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2017 Erkek için evlilik işin resmileşmesi sadece, kadın için duygusal bi anlamı falan da var gayet eğitimli modern ortadoğulu olmayan kadınların çoğunluğu için bile böyle. O yüzden mazur görmek lazım, bırakın eğlensin. Siz de hayatınızın en mutlu günüymüş gibi davranın ona da ayrı bi mutlu olsun asd Fakat kına gerçekten çok çirkin ya. Allahtan kınayla mınayla uğraşmıyoruz biz. Iyyy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Nisan 20, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2017 ertesi gün dövmeye başlayacaksın abi zaten, o gözlerindeki ışık gidecek feri akıp sönecek. ondan sonra koy mutfağa doğuma kadar orada kalsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Nisan 20, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2017 iki videodaki adamda da var o potansiyel evet. başıma gelse en fazla telepatiyi çözüp mesaj gönderirim 2 saniye içinde. 2 ayda mı evleniyorlar napıyorlar da göremiyorlar bunu ilginç ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Nisan 20, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2017 bingildak said: düğün kadın için özel bir olay abi. bokunu çıkarmadıktan sonra bacağına sıçsa bile idare edeceksin. birkaç saat altı üstü ömürlük bir anı onun için. kadın için özel de erkek için değil mi, değilse niye değil, çekirdek aile, toplum baskısı bla bla öf vazgeçtim için sıkıldı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Nisan 20, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2017 abi nasıl saçma sorular bunlar. erkeklere kalsa 98% i falan düğün yapmaz. çöpe giden para. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Nisan 20, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2017 Bonus : Ablası (tercihen ablaları) evlenen kızların gerek kendileri, gerekse aileleri gittikçe daha az talepkar oluyor o yüzden onlarla evlenin. Ya ayşenin düğününde şunu da yapmıştık ama amma gereksizmiş ha, sizin düğünde yapmayalım diye diye insani boyutlara inebiliyor talepler. Bu teorim için örnek büyüklüğüm şimdilik 2. Bilime gönül veren arkadaşların katılımlarını bekliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaero Mesaj tarihi: Nisan 20, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2017 En temizi 30-35 arası evlenip nikah yapmak... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar