Black-ice Mesaj tarihi: Şubat 21, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2017 ya ne çirkin bi kız o ya pucca diye bi iticilik abidesi var ya hürriyette çıkıp duruyo o geldi aklıma tüylerim diken diken oluyor görünce. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Şubat 21, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2017 blek haklı kız çirkin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Şubat 21, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2017 ivit cok itici.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Şubat 21, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2017 burnunu kaşına değdirebiliyor lan çok ilginç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Şubat 21, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2017 o kızın burnu bi acayipmiş lan yumruk falan mı yemiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Şubat 21, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2017 puccanınki estetik de underageinki sivaslı izmirli karışık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Şubat 21, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2017 abi kız dediğin sevimli olur. güzelleri anca feamer gibi centerfold galeri yaparsınız pcye. ortalama türksünüz yani kimse kendini kandırmasın. tuba büyüküstünle çıksanız bir seneye siz bırakırsınız. "manic pixie dream girl" forumun hayali, itiraz etmeyin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Şubat 21, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2017 https://i.imgur.com/cDyDmdw.gifv Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Şubat 21, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2017 Xaero said: Günaydın goldbaren... https://media.giphy.com/media/l0ExrSJeEq6OErsru/giphy.gif lan bumu çirkin? http://s1.postimg.org/cx0zmrlkf/millet_ac_ac_i671304_600.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Şubat 21, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2017 şuna 1 ev tapusu verilir net. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Şubat 21, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2017 :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Şubat 21, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2017 goldbären said: abi kız dediğin sevimli olur. güzelleri anca feamer gibi centerfold galeri yaparsınız pcye. ortalama türksünüz yani kimse kendini kandırmasın. tuba büyüküstünle çıksanız bir seneye siz bırakırsınız. "manic pixie dream girl" forumun hayali, itiraz etmeyin. buraya kadar iyi gitmişsin. kız da çirkin bu arada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Şubat 21, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2017 eziklenir ayrılırsınız olm. tutamazsınız kızı. gelse teklif etse ben çıkmam yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Şubat 21, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2017 ahaha KENDİ KAYBEDER aslfşklfm neyse türkiyedeki ilk tercihim o değil zaten, dolunay soysert varken kendisine bakmam mesela. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Şubat 21, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2017 korkutmayın lan adamı, buna çirkin diyen adamdan korkarım ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Şubat 21, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2017 kız çirkin değil sekiz yorgunu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osuran_boga Mesaj tarihi: Şubat 21, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2017 şeker sucuğu gibi kız la neyini beğenmediniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Şubat 21, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2017 k1nJo said: ahaha KENDİ KAYBEDER aslfşklfm neyse türkiyedeki ilk tercihim o değil zaten, dolunay soysert varken kendisine bakmam mesela. bu tipte kadınlardan maslakta her plazada var abi, ulaşması çok zor bir şey değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Şubat 21, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2017 giz mi noramin mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Şubat 21, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2017 Esh said: puccanınki estetik de underageinki sivaslı izmirli karışık. cogayip.. goldbären said: eziklenir ayrılırsınız olm. tutamazsınız kızı. gelse teklif etse ben çıkmam yani. bekarken gelse ben de cikmazdim tabi..kesin bu isin altinda bir halt var hani bayram degil seyran degil ..kesin bir pislik var diye dusunurdum.. k1nJo said: neyse türkiyedeki ilk tercihim o değil zaten, dolunay soysert varken kendisine bakmam mesela. bu mudur .. DS..allah sahibine bagislasin da..yukaridakiler bariz daha rantable.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Şubat 21, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2017 dolunay soysert iyidir, kağıt baskı güzel çıkması çok mesele değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Şubat 21, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2017 E boşa demiyorlar her topal satıcının bir kör alıcısı vardır diye. Zevks n renks. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Şubat 21, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2017 bingildak said: k1nJo said: ahaha KENDİ KAYBEDER aslfşklfm neyse türkiyedeki ilk tercihim o değil zaten, dolunay soysert varken kendisine bakmam mesela. bu tipte kadınlardan maslakta her plazada var abi, ulaşması çok zor bir şey değil OLM BAŞTAN NİYE SÖYLEMİYOSUNUZ YA DUR GELİYORUM!1 ssdf tipten neyi kastettin tam bilmiyorum ama güzel yüzlü, zeki ve sempatikse alırım bi dal :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Şubat 21, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2017 yalnız dolunay da 43 yaşındaymış ya la. ben daha 40 yoktur diyodum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Şubat 21, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2017 kadın 3 yıl sonra ik direktörü abi öyle bir suratı var toplantı set edip milleti kanser edecek bir ima var suratında Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar