progamer Mesaj tarihi: Ekim 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2014 http://www.joblo.com/posters/images/full/American-Sniper-Poster-big.jpg said: U.S. Navy SEAL Chris Kyle is sent to Iraq with only one mission: to protect his brothers-in-arms. His pinpoint accuracy saves countless lives on the battlefield and, as stories of his courageous exploits spread, he earns the nickname “Legend.” However, his reputation is also growing behind enemy lines, putting a price on his head and making him a prime target of insurgents. He is also facing a different kind of battle on the home front: striving to be a good husband and father from halfway around the world. Despite the danger, as well as the toll on his family at home, Chris serves through four harrowing tours of duty in Iraq, personifying the SEAL creed to “leave no man behind.” But upon returning to his wife, Taya Renae Kyle (Sienna Miller), and kids, Chris finds that it is the war he can’t leave behind. Clint Eastwood'un yeni filmi. Aynı adlı kitabın uyarlamasıymış. Kitabıda sniper'ın kendisi yazmış zaten. Film daha önce hiç duymamıştımda trailer çok başarılı olmuş. Merak ettim baya şimdi filmi. http://www.youtube.com/watch?v=JbyW-LHn57A Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Ekim 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2014 Oorah! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Ekim 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2014 bu herifin hikayelerini okumuştum bayağı bir önce, yanılmıyorsam kitabı yazma evresiydi ya da çıkarmıştı. Çok sağlam hikayeleri vardı. ABD askerlerinin orada yaptıkları ve başına gelenler, hani bazı konularda ABD askerlerini aklayıcı yanları var vs. diye çok eleştiriliyordu ama hak veriyordun. Biraz milliyetçi, bir o kadar da anti-militarist bir yaklaşımı var kitabın diyorlardı. Okumak ya da işte izlemek gerekiyor. Bu arada filmi ilk David o. Russell çekecekti. Nedense vazgeçti, Spielberg aldı. O da sonradan vazgeçmiş demek ki ben en son orada kaldım. Clint Eastwood'a kalmış. Çok sağlam anti-militarist bir yanı olmasaydı hikayenin zaten Clint başgan elini atmazdı. Edit: Bu arada bu eleman ABD tarihinin en iyi nişancısı olarak gösteriliyor. Chris Kyle'dı adı yanılmıyorsam bayağı oldu herifin şeylerini okuyalı da sanırım Irak Savaşı'nda 2km'den hareketli birini vurmuştu. ABD tarihinin rekoru mu neydi. Kitaptan sonra vurularak öldürülmüştü bir de yanılmıyorsam. Niye vurulmuştu hatırlamıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ekim 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2014 sonradan vurulup oldu bu adam. kitapla ilgili de davasi var, jesse ventura galiba, hakkimda atip tutuyolar diye dava acip kazanmisti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chrome Mesaj tarihi: Ekim 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2014 izlenir. lan bu arada, bu chris denen adamın gözleri donuk donuk bakıyor ne acayip bi adammış lan bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Ekim 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2014 (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Ekim 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2014 Savaşta yara almadan kaç kişiyi öldürüyor sonra ülkesine dönünce poligonda öldürdüler bunu, normal sonuç. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Ekim 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2014 clint abi yapsın izleriz ama american sniper ismi nası itici, artık kusacam bu kadar patriotisminden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Ekim 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2014 Kyle claimed that Ventura was "bad-mouthing the war, bad-mouthing (former President) Bush, bad-mouthing America" and that Ventura said the SEALs "deserved to lose a few guys". adam tipik amerikan askeri işte neyini büyüttünüz bu kadar filmi de leş gibi patriotism dolu olur. anti-militarist olsa kaç yazar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Ekim 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2014 Laorx said: clint abi yapsın izleriz ama american sniper ismi nası itici, artık kusacam bu kadar patriotisminden. This Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fransuxa Mesaj tarihi: Ekim 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2014 12 yaşındamısın olm bu nası bi yargılama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
µh Mesaj tarihi: Ekim 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2014 trailer'ı bile lame ya abd'nin afganistan ve ırakta öldürdüğü siviller ortadayken hâlâ şu ayakları yapmasına inanamıyorum ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ulfang Mesaj tarihi: Ekim 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2014 Clint abi yaptıysa izlenir.Fragmandaki ben olsaydım 5. göz deliğini çoktan açmıştım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Ekim 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2014 "Murrica, fuck yeah" muhabbeti benim de migdemi kaldiriyor da adamlar guzel film cekiyor napacan sdfssfd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ekim 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2014 Migde. Yeni bir organ olmali Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Ekim 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2014 Esh said: Migde. Yeni bir organ olmali Evet orada bir kaza yasanmis dsfsfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Ekim 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2014 Film istediği kadar güzel olsun. Filmin başına "American" ekliyorsan filminin kalitesine değil insanların milliyetçilik duygusuna güveniyorsun demektir. Filmin içine "merica fuck yea" mesajı ekli olmasını bekleyen kitleye satılacak. Niye izleyeyim yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Ekim 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2014 Redeagle said: Filmin başına "American" ekliyorsan http://img2.imagesbn.com/p/9780062238863_p0_v1_s260x420.JPG Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ekim 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2014 turkish sniper yapmıyorlar. ottoman sniper olsaydı keşke. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Ekim 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2014 Baggio said: Redeagle said: Filmin başına "American" ekliyorsan http://img2.imagesbn.com/p/9780062238863_p0_v1_s260x420.JPG Kitabın başına American ekleyince dediğimden farklı bir şey olmuyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Ekim 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2014 Yok da dümdüz önyargılarla yorum yapınca dediğinden farklı oluyor sadece. Kitabın içeriği "15 kişiye saldırdım yeah murrica" değil ki, özünde anti-militarist kitap. Satsın diye bu isimle pazarlanmış olabilir ama kitaptan uyarlanan filmin kitapla aynı ismi kullanması da yönetmenin suçu değil. Yeter ki iyi işlesin. İşlemezse onu konuşuruz. "ADI AMERİKAN DİYOR QQQQQ" pek mantıklı bir yaklaşım değil ama. Kaldı ki böyle isimler iddialıdır, kitap yeterince iyiyse amacına ulaşıp sattırır, ama yarattığı beklentiden kötü çıkarsa yerin dibine sokulur ve hiç satmaz. Demek ki tutturmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Ekim 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2014 sniper king dururken gerisini sallayın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Ekim 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2014 İçeriğinde olmasa bile pazarlama kafasında sorun var. Dünya üzerinde büyük işler yapmış hiçkimsenin biyogrofisi başına ülkesinin ismini yapıştırmak gerekmez. Bir adam büyük bir devlet adamıysa Lincoln, Sezar vs. diye eserini yaparsın. Arabian Lawrence çok ünlü bir ingiliz ajanıdır. Hakkındaki eserleri British Spy diye yapma ihtiyacı duyulmaz. Soğuk savaş döneminde CIA yönetimine bir tane Rus ajanı geçmişti. Onun eserini Russian Mastermind diye okumadık. Bu insanların biyografisini merak etme ihtiyacı bayat milletçi pazarlama girişimlerinden değil yaptıkları işlerden ileri gelir. Ben kendi ülkemin milletçi çöp eserlerini takip etmiyorum. Başkalarının milliyetçi çöpünü niye takip edeyim? Bunlara bakınca American Zükzük isimli bir şeye değer verememem yanlış bir durum değil. Yazar belli ki bu kişinin yaptığı işlerin, anlatacağı hikayenin satmaya yeterli olmayacağını düşünmüş. Kötü bir eser pazarlamanın taktığı isimden iyi satabilir, iyi bir eser kötü bir pazarlamayla es geçilebilir. Nasıl göründüğü de bir sorun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tori Mesaj tarihi: Ekim 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2014 http://ia.media-imdb.com/images/M/MV5BMjAyMDMwNzA2OV5BMl5BanBnXkFtZTgwNTIxNzQxMTE@._V1_SX640_SY720_.jpg http://www.youtube.com/watch?v=lDQ7hXMLxGc Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ekim 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2014 clint başgan ağır dramlık birşey olmasa çekmezdi herhalde, isim falsolu muhtemelen. zero dark thirty, argo ve lone survivor-tier propaganda değildir herhalde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar