Mal Mesaj tarihi: Ekim 20, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2017 masa üstü değil laptop. gerçi usb klavye olur heralde laptopa. ne biliyim ekran klavyesi varsa uğraşmıyım dedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Ekim 20, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2017 tabii ki olur abi sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Ekim 20, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2017 Ya şimdi taşıması kolay olur diye wireless mini klavye alma planım var. Usb yi kafadan eledim o yüzden. Ama yeni bilgisayar alırmıyımki diyede düşümüyorum bi yandan. Gidip internet kafeciye usb klavye takalım şuna hemen bi işim var halledeyim desem git gel orda bi sorun çıkar adamla uğraş felan. Üffff herşeyi açıklıycam illa :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Ekim 20, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2017 10 tlye usb bi klavye al dursun evde yedek işte. bahar sigarası iç bi gün. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Ekim 20, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2017 almıyorum yüklemiyorumda windows Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Ekim 20, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2017 git burdan naparsan yap be Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ekim 20, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2017 SAKİN OLUN LAN TEKME TOKAT GİRERİM SİZE Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Ekim 20, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2017 varmış varmış said: The first phase of the install will not require the keyboard. You should be able to go mouse only all the way until it prompts you to enter a new username and password. enter image description here Once you get there click the button in the bottom left corner (highlighted in yellow in the above screen shot) that will bring up the "Ease of Access" menu enter image description here Check the box for "Type Without the keyboard". Once you click OK it will enable the On-Screen Keyboard ama 2012 de atılmış bu post. 10 da da vardır heralde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Ekim 20, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2017 7'de vardı. 10'da da vardır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ekim 20, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2017 yalnız sabah update yaptım ve sabahtan beri internet yan basmış durumda, hayırdır ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Ekim 20, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2017 bütün ayarları default hale getiriyor update. google dns'i falan ekle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ekim 20, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2017 dns falan değişmemişti de ben değiştirdim yine de denemek için ama hala kötü. heralde bende bişey var o zaman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ekim 20, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2017 Saeros said: yalnız sabah update yaptım ve sabahtan beri internet yan basmış durumda, hayırdır ya. flush, release, winsock... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ekim 20, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2017 bana üç nokta koyma öyle artiz misin sen hemen şuraya yönlendireyim seni: https://forum.paticik.com/read.php?62,8764422 sorun vodafone'da ya tamam, yurtiçi bağlantısı taş gibi yurtdışı yerlerde. arıyorum "ilgili birime bağlıyorum" diyolar ana menüye geri dönüyorum falan dfh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Ekim 20, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2017 son update'ten sonra vpn kullanmadan imgur'a giremiyorum nedense. dns de değiştirdim halbuki. alakası yokmuş tamamen silkertilmiş. teşekkürler türkiye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Ekim 21, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2017 Laurelin said: Safe Mode'a giriş için bir alternatif daha varmış: Windows loading ekranında zamazingo dönerken resete bastıktan sonra ikinci kez tekrar aynı yerde resete basarsan üçüncü turda boot menu ortaya çıkıyor. Orada safe mode seçeneği mevcut. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Ekim 21, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2017 iste her zaman cikmiyor o :D benim arizada hep bootta kitlendigi icin 50 kere filan bastim ki uefi kapayip denediydim beyinsizlik su resmen, bisi diil ssd ye hasar verdiricekler bole Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ekim 21, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2017 konami kodla da girersin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Ekim 21, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2017 alakasız bişi soracam. orjinal win8 den win10 a yükseltilmiş account var şimdi. Pc değiştirsem bu key yer mi yeni bilgisayarda? Microsoft accounta kayıtlı olmuyor diye biliyorum bu keylerin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Ekim 21, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2017 Yemesi lazım, win7 keylerini bile yiyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Ekim 21, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2017 verildimi bilmiyorum ama worth a try https://www.youtube.com/watch?v=mUbpEhTL6Fo&feature=youtu.be Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Ekim 22, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2017 sormaz key felan, donanıma kaydoluyor herşey Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Ekim 22, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2017 windows 10 icin tabbed explorer. http://en.ejie.me/ yuklemeden once birkac guvenilir siteden referanslara baktim, emniyetli gibi duruyor. hatta kendi sitelerinde mod referans vermis. https://social.technet.microsoft.com/Forums/en-US/d8205bcf-2da2-4fd8-9a8b-d5e2ec031512/tabs-in-windows-10-file-explorer?forum=win10itprohardware yuklerken yanliz tam bir malware havasi var, japonca yazilar mi dersin, beni tiklarsan bilgisayarin ebesini bellerim seklindeki butonlar mi dersin sadfa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Ekim 22, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2017 windows 10 icin tabbed explorer. http://en.ejie.me/ yuklemeden once birkac guvenilir siteden referanslara baktim, emniyetli gibi duruyor. hatta kendi sitelerinde mod referans vermis. https://social.technet.microsoft.com/Forums/en-US/d8205bcf-2da2-4fd8-9a8b-d5e2ec031512/tabs-in-windows-10-file-explorer?forum=win10itprohardware yuklerken yanliz tam bir malware havasi var, japonca yazilar mi dersin, beni tiklarsan bilgisayarin ebesini bellerim seklindeki butonlar mi dersin sadfa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Ekim 22, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2017 Nedir bu tabbed xplorer? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar