Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Windows 10

ahmedinejad

Öne çıkan mesajlar

CU bugün live'a çıkıyormuş.

-Crawler- said:

Creators update'i kurdum az önce, eski denetim masası uçmuş.
Herşeyi yeni arabirime entegre etmişler. Şimdi iyi mi oldu kötü oldu anlamadım.

Bence hem iyi, hem kötü.

Çoğu ayar ekranından 2 şer tane olması kötüydü. Tek bir tane olması güzel.

Fakat eski alışkanlıkların yerine yenilerini koymak yıl alacak.

eski mmc konsollarının açmak için x.msc falan yazıyoduk. yeni ekranların böyle bir kısayolu umarım vardır. Gerçi her boku PS üzerinden yaptırmaya çalışıyor MS. Kesin PS ile de olacak her bi iş artık
Sosyal ağlarda paylaş

• 1 ay sonra ...
Laurelin said:

wanacry hedesi yuzunden updatelere bakiyim dedim creatori israrla gene yukledi ve sistem yeniden patladi :(

5 saat filan kaybettim rollback calismadigi icin neyseki formatsiz hallettim meh, 3. faili bu creator update in. sebebide nvidia driverlari imis sanirim

update ayarlarında özellikle yüklemesini kapat diye bişi var onu aç
creator update gelmiyor
Sosyal ağlarda paylaş

Promenader said:

ses ayarlarında o kısım yok sadece ses efektlerini engelle diye bi' tik kutusu var.

control panel->sound->speakers altında aygıtı seçip properties'i açınca enhancements tab'i altında olmalı dediğim seçenek. win10'da var hala yani. tarifin onun yokluğundaki sesi anımsattı çünkü, oyunlarda dengesiz kısık gelirdi ses. bazen kapanıyor ses sürücüsü veya büyük güncelleme sonrası.
Sosyal ağlarda paylaş

Sam said:

Promenader said:

ses ayarlarında o kısım yok sadece ses efektlerini engelle diye bi' tik kutusu var.

control panel->sound->speakers altında aygıtı seçip properties'i açınca enhancements tab'i altında olmalı dediğim seçenek. win10'da var hala yani. tarifin onun yokluğundaki sesi anımsattı çünkü, oyunlarda dengesiz kısık gelirdi ses. bazen kapanıyor ses sürücüsü veya büyük güncelleme sonrası.

http://imgur.com/zjXCgUQ.png
Xenus said:

ses kartı kullanıyorsan, smart volume management'ı kapa.

yok laptop.
Sosyal ağlarda paylaş

GERGE said:

Annem Windows 10 lisansini kaybetmis, Windows 8'den guncellemistik. Bir yerden bulabilir miyim bunu?

ben de 8.1'den geçmiştim, o durumda lisans için kod yok. anakartınızın id'ye bağlı. donanım değiştiyse ms live support ile görüşüp, faturayı scanleyip göstererek win10 kodu alabilirsiniz.
Promenader said:

http://imgur.com/zjXCgUQ.png

garipmiş, başka neden gelmiyor aklıma.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...