Crawler Mesaj tarihi: Nisan 10, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2017 Creators update'i kurdum az önce, eski denetim masası uçmuş. Herşeyi yeni arabirime entegre etmişler. Şimdi iyi mi oldu kötü oldu anlamadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Nisan 11, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2017 CU bugün live'a çıkıyormuş. -Crawler- said: Creators update'i kurdum az önce, eski denetim masası uçmuş. Herşeyi yeni arabirime entegre etmişler. Şimdi iyi mi oldu kötü oldu anlamadım. Bence hem iyi, hem kötü. Çoğu ayar ekranından 2 şer tane olması kötüydü. Tek bir tane olması güzel. Fakat eski alışkanlıkların yerine yenilerini koymak yıl alacak. eski mmc konsollarının açmak için x.msc falan yazıyoduk. yeni ekranların böyle bir kısayolu umarım vardır. Gerçi her boku PS üzerinden yaptırmaya çalışıyor MS. Kesin PS ile de olacak her bi iş artık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kizillelma Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2017 Microsoft announces Windows 10 Fall Creators Update https://www.theverge.com/2017/5/11/15610610/microsoft-windows-10-fall-creators-update-features Bazı görseller gerçek ise Hintli amca hakkında söylenenler doğru çıkacak gibi Adım adım MacOs olmaya devam .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillJoy Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2017 alet güzel ama karşısında mac air var. aynı fiyattan 1k dolar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillJoy Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2017 ayrıca haftada 1 kernel hatasından dolayı mavi ekran alıyorum ben. sizin de başınıza gelior mu acep? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2017 yeni windows10 içine linux shell koymuşlar o çok tatlı olmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2017 O değil de tabbed shell geliyor. Tüm uygulamalara tab gelecek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2017 wanacry hedesi yuzunden updatelere bakiyim dedim creatori israrla gene yukledi ve sistem yeniden patladi :( 5 saat filan kaybettim rollback calismadigi icin neyseki formatsiz hallettim meh, 3. faili bu creator update in. sebebide nvidia driverlari imis sanirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2017 sonbahar güncellemesi sırf mobil aletlerinde windows kullananlar için gibi, neyse gene iyi öyle seçenekler olması. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2017 ucuz key nerede buluruz ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Komodo Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2017 editörü yemeseydiniz verirdi o bedave Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2017 Laurelin said: wanacry hedesi yuzunden updatelere bakiyim dedim creatori israrla gene yukledi ve sistem yeniden patladi :( 5 saat filan kaybettim rollback calismadigi icin neyseki formatsiz hallettim meh, 3. faili bu creator update in. sebebide nvidia driverlari imis sanirim update ayarlarında özellikle yüklemesini kapat diye bişi var onu aç creator update gelmiyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karatan Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2017 f.lux özelliği gelmiş hiç söylemiyorsunuz. varsa yoksa sorun :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2017 CU'dan sonra oldu sanırım, eskiden bi item'ı kopyalayıp yapıştırınca File_Name (1) yapardı. Artik File_Name_2 ile başlıyor. Şimdi denedim, olmuyor. Allah allah hayal mi gördüm bu sabah ben? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Promenader Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2017 1-2 haftadır oyuna girince her türlü arkaplan sesi kıslıyor böyle bir şeyle karşılaşan oldu mu ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2017 loudness equalization ayarın devredışı kalmış olmasın? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Promenader Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2017 ses ayarlarında o kısım yok sadece ses efektlerini engelle diye bi' tik kutusu var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2017 ses kartı kullanıyorsan, smart volume management'ı kapa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2017 Promenader said: ses ayarlarında o kısım yok sadece ses efektlerini engelle diye bi' tik kutusu var. control panel->sound->speakers altında aygıtı seçip properties'i açınca enhancements tab'i altında olmalı dediğim seçenek. win10'da var hala yani. tarifin onun yokluğundaki sesi anımsattı çünkü, oyunlarda dengesiz kısık gelirdi ses. bazen kapanıyor ses sürücüsü veya büyük güncelleme sonrası. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2017 hayda benim de başıma geldi bugün.... bende enhancements tab'ı kaybolmuş durumda ve bugün bi anda bütün sesler %10'a falan indi. yani ayar olarak değil, her şey %100'de ama duyduğum %10 falan. kafayı yicem.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2017 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2017 Annem Windows 10 lisansini kaybetmis, Windows 8'den guncellemistik. Bir yerden bulabilir miyim bunu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Promenader Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2017 Sam said: Promenader said: ses ayarlarında o kısım yok sadece ses efektlerini engelle diye bi' tik kutusu var. control panel->sound->speakers altında aygıtı seçip properties'i açınca enhancements tab'i altında olmalı dediğim seçenek. win10'da var hala yani. tarifin onun yokluğundaki sesi anımsattı çünkü, oyunlarda dengesiz kısık gelirdi ses. bazen kapanıyor ses sürücüsü veya büyük güncelleme sonrası. http://imgur.com/zjXCgUQ.png Xenus said: ses kartı kullanıyorsan, smart volume management'ı kapa. yok laptop. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2017 uğraşma bence http://www.ebay.com/itm/ORIGINAL-WINDOWS-10-PRO-32-64-BIT-OEM-GENUINE-LICENSE-KEY-SCRAP-PC-/162484684978?hash=item25d4d788b2:g:BZIAAOSwvihZAS4h Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2017 GERGE said: Annem Windows 10 lisansini kaybetmis, Windows 8'den guncellemistik. Bir yerden bulabilir miyim bunu? ben de 8.1'den geçmiştim, o durumda lisans için kod yok. anakartınızın id'ye bağlı. donanım değiştiyse ms live support ile görüşüp, faturayı scanleyip göstererek win10 kodu alabilirsiniz. Promenader said: http://imgur.com/zjXCgUQ.png garipmiş, başka neden gelmiyor aklıma. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cicibeybe Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2017 ZaugnaKhaldun said: ucuz key nerede buluruz ya abi paul's hardwarein galiba ucuz windowsa ilişkin bir videosu olacak youtubeda. Şimdi kafam güzel olmasa ben bulur koyardım :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar