Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Windows 10

ahmedinejad

Öne çıkan mesajlar

Xenocide said:

abi bişey sorucam. Ben N11'den 100 tl'ye win 10 pro keyi aldım. çalıştı, bi sıkıntım yok. lakin şu işi anlamıyorum. Microsoft'un sitede 900 TL olan key, neden bu sitelerde 100-150 tl arası?

Bazilari bunlari calinti kredi kartiyla topluca aliyolarmis.Kartin calinti oldugu belli olunca karta bagli yapilan tum alisverisler iptal ediliyo ya orada satilan keyde patliyo.

Birde msdn partneri olup zilyon tane open lisansin olursa heralde onlari boyle el altindan satiyolar gibi bir hikaye dolaniyo ortalikta.Orada da eger microsoft partneri olarak aldigin lisanslari 3. kisilere sattigin ortaya cikarsa partnerligini bitiriyomus.

msdn partner hikayesi sehir efsanesi gibi geliyo ote yandan.partnerligi almak bayaa kulfetli bir isken boyle bi riske girmek ne kadar akil kari olur?
Sosyal ağlarda paylaş

• 2 hafta sonra ...
anniversary update'i yükledim, file search tuşumu feedback hub'a atamışlar ve kaldırılamıyor. bir yamayla daha hayatımı zorlaştırdığın için teşekkürler ms.

ilk feedback'im "değiştirtin tuşu" oldu ama "got it" demişler zaten, artık ne zamana.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...