bingildak Mesaj tarihi: Ocak 6, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2017 aldığın key "normal" key değil, bu yıllardır forumlarda satılan türden işte. patlayabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pulkas Mesaj tarihi: Ocak 6, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2017 Xenocide said: abi bişey sorucam. Ben N11'den 100 tl'ye win 10 pro keyi aldım. çalıştı, bi sıkıntım yok. lakin şu işi anlamıyorum. Microsoft'un sitede 900 TL olan key, neden bu sitelerde 100-150 tl arası? Bazilari bunlari calinti kredi kartiyla topluca aliyolarmis.Kartin calinti oldugu belli olunca karta bagli yapilan tum alisverisler iptal ediliyo ya orada satilan keyde patliyo. Birde msdn partneri olup zilyon tane open lisansin olursa heralde onlari boyle el altindan satiyolar gibi bir hikaye dolaniyo ortalikta.Orada da eger microsoft partneri olarak aldigin lisanslari 3. kisilere sattigin ortaya cikarsa partnerligini bitiriyomus. msdn partner hikayesi sehir efsanesi gibi geliyo ote yandan.partnerligi almak bayaa kulfetli bir isken boyle bi riske girmek ne kadar akil kari olur? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Ocak 6, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2017 satılan key nasıl patlıyor ki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ocak 6, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2017 "satılan mal geri alınmaz" diye patlıyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ocak 6, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2017 Xenocide said: abi bişey sorucam. Ben N11'den 100 tl'ye win 10 pro keyi aldım. çalıştı, bi sıkıntım yok. lakin şu işi anlamıyorum. Microsoft'un sitede 900 TL olan key, neden bu sitelerde 100-150 tl arası? cok temiz okutmuşlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ocak 6, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2017 kullanılmış keyi mi veriyor. hani 2 cihaz 3 cihaz limiti oluyor ya. 2-3 kişiye satıyordur belki ya da kendi de kullanıyordur sdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kizillelma Mesaj tarihi: Ocak 16, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2017 Windows 10 is about to get a high-performance Game Mode Previews will start introducing the feature this week. https://www.engadget.com/2017/01/14/windows-10-game-mode-is-near/ Oleeee.. Bakalım msoft bu kez başaracak mı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ocak 16, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2017 2x performance in game mode... yersen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ocak 17, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2017 inanak mi panpa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ocak 18, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2017 neyse en azından böyle birşey akıl edip yapmaya girişmeleri bile birşeydir. bu arada, anniversary update'in oyunlarla ilgili olan sıkıntısı çözüldü mü? kullanan biri varsa söyleyebilir mi? pek bilgi bulamadım güncel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Ocak 18, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2017 sıkıntı neydi, bilmiyorum ben. ona göre söyleyeyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Ocak 18, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2017 duzgun alt tab yapabilecez mi? alt tabın bu kadar zorlu olmasının sebebini bi türlü anlamıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ocak 18, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2017 windowed olmayan oyunlarda desync sorunu yaratıyo alt tab. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Ocak 18, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2017 gamedvr ile ilgili değil miydi o? kapatınca düzeliyordu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ocak 18, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2017 ben alt tab sorunlarimi nvidia kaynakli saniyordum. win kaynakli mi? her sey fullscreen windowed. bazen alt tab yapabilmek icin task manager acik birakmak zorunda kaliyorum. win + D daha iyi sonuc veriyor ama o da bir alt-tab degil tabii :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ocak 18, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2017 büyük ihtimalle windowed calıştırmayacak game mode oyunları. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ocak 18, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2017 PrudenT said: sıkıntı neydi, bilmiyorum ben. ona göre söyleyeyim fps düşüşünden şikayet ediyordu insanlar oyun oynarken, yüklemeyi iptal etmiştim o yüzden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Ocak 18, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2017 gamedvr sanırım işte bahsettiğin şey, kapanıyo zaten. gtx1080 benchmarklarıyla aşağı yukarı aynı yani benim aldığım fps Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Ocak 18, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2017 Ekran goruntusunu kaydetmem lazim, boyle malware falan icermeyen ufak guvenilir bir program var midir? fps, cozunurluk falan farketmez, word excel gibi seyleri okunabilir kaydetsin yeter. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Ocak 18, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2017 nvidia nın kendi programı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Ocak 19, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2017 http://www.howtogeek.com/183231/how-to-record-your-desktop-and-create-a-screencast-on-windows/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Ocak 19, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2017 amd kart varsa relive driverı var bu iş için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ocak 19, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2017 40% lık fps artışı oldu teşekkürler microsoft Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ocak 21, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2017 anniversary update'i yükledim, file search tuşumu feedback hub'a atamışlar ve kaldırılamıyor. bir yamayla daha hayatımı zorlaştırdığın için teşekkürler ms. ilk feedback'im "değiştirtin tuşu" oldu ama "got it" demişler zaten, artık ne zamana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Promenader Mesaj tarihi: Ocak 21, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2017 scorch said: abi gece auto update yaptı windows bugün bi açtım herşeyi resetlemiş 0 windows olmuş browserimi silmiş vs. sokarım böyle auto update e bunelan bağlı olduğun ağı tarifeli yapınca güncelleme yapmıyormuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar