Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
dün akşam inanılmaz bir şey gerçekleşti.

geçtiğimden beri çalışmayan bir programım vardı (başka w10 pc'lerde çalışan), arada permissionlar sapıttığı için video falan açamıyordum. hiçbir windows app çalışmıyordu (hesap makinesi bile). windows her restart'ta son açtıklarımı, taskbar sırasını, pencere konumlarını falan unutuyordu. dün bir update geldi HEPSİ düzeldi lan. hayatımda ilk defa böyle bir şey yaşadım. en kötüsü olması lazımken iyisi oldu :(

edit: hatta üzerine ikinci monitördeki taskbar'a da saat eklemişler, resmen istediğim her şey gerçekleşti bi anda sfdlkjsd
Mesaj tarihi:
Aynı şey bana oldu.

Ses ayarlarına girerken ses kartı enhancements problem çıkarıyo disable ediyim mi diyordu ben de ne anlamı var o zaman ses kartının diyerek reddediyordum şimdi düzeldi
Mesaj tarihi:
toggie said:

anniversary update diye bir guncelleme gelmis. win10 release'den beri en buyuk update diyorlar. fail olup duruyo bende. var mı bu sorunu yasayan?

phone'sa reset at telefona düzeliyor. diğerleri hakkında bilgim yok.
  • 2 hafta sonra ...
Mesaj tarihi:
Belki bi fikri olan vardır. Windows 10 kafasına göre yaptığı güncellemelerden sonra wifi modülünü baya sapıttırdı.

TPlink Archer T4UH kullanıyorum. Şöyle ki, bilgisayar açıldığında modemle olan bağlantı arada bir sapıtıyor. Yani ping attığımda 5-10 tanesi normal gidip arada bi tane 2000-3000ms oluyor.

Driver'ı kurarsam düzeliyor ama bilgisayar tekrar başladığında gene aynı sorun.

Baştan başladığında hiç driver bulamama gibi sorunları gördüm ama benimki gayet düzgün gibi çalışıp ping sorunu oluyor. Var mıdır bi çözüm gösterebilen?
Mesaj tarihi:
Bağlantı kopuyo gibi oluyo arada, mesela tam o pingin yükseldiği yerde denk gelirsem siteler falan sapıtıyor, live streamler, uzak bağlantı falan baya kötü özellikle.
Mesaj tarihi:
Kendi driverını yüklemiyor aslında, versiyon falan kontrol ettim.

Cihazın sanki bi açılıp kapanması gerekiyor, ama kablosunu çıkarıp takınca da etki etmedi. İlla driver kurdurtuyor bana. Kurulumu yaptıktan sonrada saatin ordaki wifi iconunda çarpı çıkıyor ama bağlantı normalleşiyor.
  • 1 ay sonra ...
Mesaj tarihi:
Ublock Origin artık geldi Edge tarayıcıya resmi olarak. Mağazada bulamayan aşağıdaki linke tıklasın. Hala beta ama enfes gelişme.

https://www.microsoft.com/en-us/store/p/app/9nblggh444l4
Mesaj tarihi:
şöyle bir sorun var,

format atıktan sonra, ana kartın sürücülerini yüklüyorum, sonra güncelleştirme ve güvenlik kısmından güncelleştirmeleri yapıyorum, ama 1607 nolu güncelleştirmeyi bitirmesine rağmen bir hata oluştu diyor, her hangi bir bilgisi olan var mı?
Mesaj tarihi:
dediğin update yıllık güncelleme paketi. önemli bir paket.

araştırınca bi sürü çözüm çıkıyor zaten google'da. $Windows.~BT ve $Windows.~WS klasörlerinin içeriğini sil, öyle indir. gene olmazsa windows'un sitesinde update helper var onu da kur. olmaz ise gene iso indirip yeni windows 10 dvdsi/usbsi yazıcaksın.
  • Yeni Oluştur...