Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ocak 3, 2016 Genel Yönetici Mesaj tarihi: Ocak 3, 2016 Epey buyuttu sanal makineyi, bunun dahil oldugu bir iso bulayim ben.
senko Mesaj tarihi: Ocak 3, 2016 Mesaj tarihi: Ocak 3, 2016 GERGE said: Onu bilmiyorum ama bana cok sey katti. XP'den kurtuldum sonunda VM'de. Performans cok daha iyi ve 8GB yer kapliyor. kac ram verion vm'deki win10 a?
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ocak 3, 2016 Genel Yönetici Mesaj tarihi: Ocak 3, 2016 1,5GB kadar veriyorum. Eski oyunlar, MTGO ve ofis programlarina yetiyor rahat. Parallels 10 kullaniyorum.
Kanuni Mesaj tarihi: Ocak 5, 2016 Mesaj tarihi: Ocak 5, 2016 Lanet olsun! Updateden sonra dagildi ortalik, sifirlamak zorunda kaldim tum pc yi..
Silphatos Mesaj tarihi: Ocak 5, 2016 Mesaj tarihi: Ocak 5, 2016 bende çıkmıyor bu büyük update check edince
Bright Mesaj tarihi: Ocak 5, 2016 Mesaj tarihi: Ocak 5, 2016 Bu Flash Update'i herhangi bir sorun çıkartmadı. Büyük update'i de yaptı herhalde arada veya gerekmedi bilemiyorum ancak windows.old klasörü falan yok iki farklı cihazda da. Temiz kurmadınız mı ilk yüklerken, niye çıkarttı ki böyle sorunları size.
Kanuni Mesaj tarihi: Ocak 5, 2016 Mesaj tarihi: Ocak 5, 2016 Abi simdide install boot loop basladi?? Klavye dil saat secilen yerden sonra resetleyip tekrar ayni seyleri yaptiriyor... Hmmmm
Bright Mesaj tarihi: Ocak 5, 2016 Mesaj tarihi: Ocak 5, 2016 Install boot loop ne la, boot device'ı çıkarttın dimi veya boot priority'i değiştirdin resetten sonra?
Kanuni Mesaj tarihi: Ocak 5, 2016 Mesaj tarihi: Ocak 5, 2016 Download etti abi ne device i? Ucuncu kere reset yaptiriyorum aleti.. Hic basima gelmemisti boyle absurd olay.
Kanuni Mesaj tarihi: Ocak 5, 2016 Mesaj tarihi: Ocak 5, 2016 Yok acilmiyor alet bu ne yahu.. Devamli ayni sey, hi there lets get a few basic things out of the way olayindan sonrasini goremiyorum.. Home country app language keyboard time zone sordugu yer..
Bright Mesaj tarihi: Ocak 5, 2016 Mesaj tarihi: Ocak 5, 2016 Hiçbir fikrim yok ya. Stick'ten yüklemek varken download etmek falan ilginçmiş ama, bi stick'e atıyorsun sonra her cihaza ondan çatlatıyorsun formattan sonra.
Kanuni Mesaj tarihi: Ocak 5, 2016 Mesaj tarihi: Ocak 5, 2016 cepten yaziyordum anlatamadim tam. update geldi alete dedim yap,yukarda yazdim, sonra garip gurup olaylar olmaya basladi alette, dedim olmayacak bu sekilde sen kendini bir refresh et, etti, daha beter oldu, dedim bu sefer sen resettle herseyi sifirdan kur, kurdu guzelde oldu, ama nedense windows.old dosyasi silinmiyordu falan, ccleaner cektim, kasildi alet reset at dedim, sonrasinda alet hiiic acilmaz oldu loadingde takildi kaldi, zorla repaire geldim oradan tekrar reset attirdim iki kere daha, gene olmadi, bu sefer o dil secme ivir zivirindan sonra hep reset atti kendine simdi laptoptan usb yaratiyorum bakalim ne olacak.
Bright Mesaj tarihi: Ocak 6, 2016 Mesaj tarihi: Ocak 6, 2016 http://www.youtube.com/watch?v=yZGjhA0B_Ws
kizillelma Mesaj tarihi: Ocak 11, 2016 Mesaj tarihi: Ocak 11, 2016 https://www.youtube.com/watch?v=dGKwx-BFO0E
darkageman Mesaj tarihi: Ocak 11, 2016 Mesaj tarihi: Ocak 11, 2016 Gene beeen gene beeeen; Benim sorunum gerçekten acayip öncelikle belirtmek isterim. Bu tür şeylere çok takıyorum son zamanlarda. Bazen bilgisayarımı ilk açtığımda Windows ambleminden sonra Siyah bir ekran geliyor 5-7 saniye civari o ekranda kalıyor ondan sonra Windows açılıyor. Bazende şöyle oluyor Mavi ekran geliyor orada Windows simgesinin altında dönen nokta işaretleri dönüyor 5-7 saniye civari sonra açılıyor. Buna anlam veremedim. Neden kaynaklanır ? 3 kere temiz kurulum yapmışımdır her seferinde gene oluyor. Aynı sorunu yaşayıpta çözen varsa çok sevinirim. Not: Bilgisayarım normal halde test ettiğim açılış programıyla 5 saniyede açılıyor. 10 saniyede Windows kendine geliyor. Toplamda 15 saniyede açılması gerekirken bu Mavi ve Siyah ekran yüzünden 25-30 saniyelere çıkabiliyor. SSD: Corsair Force Lite LS SSD 120 GB 560 okuma / 535 yazma Windows 7'de bu sorunla karşılaşmadım.
Sorieno Mesaj tarihi: Ocak 11, 2016 Mesaj tarihi: Ocak 11, 2016 Bu arkadaş bende çok problem çıkardı. BSOD'ler üst üste geldi, speaker buzz'la böyle ZAZAZAZAZAZA diyip, envai çeşit hata koduyla. Daemon Tools vardı, onu sildim problem ondadır diyip, kar etmedi. Şimdi en son bütün ses driver'larını kaldırdım; HD Audio, Nvidia'nın kendi sound driver'ı, bi tek Asus Xonar driver'ı kaldı ve problem olmuyor gibi artık. Gerçi anakartın üstündeki HD Audio'yu da off edince BIOS gelmiyor. Bu nasıl bir sorun anlamadım.
darkageman Mesaj tarihi: Ocak 11, 2016 Mesaj tarihi: Ocak 11, 2016 Ben bu windows yüzünden takıntılı oldum abi.
kizillelma Mesaj tarihi: Ocak 18, 2016 Mesaj tarihi: Ocak 18, 2016 Intel's upcoming Kirby Lake Qualcomm's 8996, and AMD's Bristol Ridge will only support Windows 10 By Terry Myerson / Executive Vice President, Windows and Devices Group
pascalnouman Mesaj tarihi: Ocak 19, 2016 Mesaj tarihi: Ocak 19, 2016 surface phone win10 la gelcekmis diyolla
Bright Mesaj tarihi: Ocak 19, 2016 Mesaj tarihi: Ocak 19, 2016 Sorieno said: Bu arkadaş bende çok problem çıkardı. BSOD'ler üst üste geldi, speaker buzz'la böyle ZAZAZAZAZAZA diyip, envai çeşit hata koduyla. Daemon Tools vardı, onu sildim problem ondadır diyip, kar etmedi. Şimdi en son bütün ses driver'larını kaldırdım; HD Audio, Nvidia'nın kendi sound driver'ı, bi tek Asus Xonar driver'ı kaldı ve problem olmuyor gibi artık. Gerçi anakartın üstündeki HD Audio'yu da off edince BIOS gelmiyor. Bu nasıl bir sorun anlamadım. Uni Xonar driver'larını kursana ses kartına, Asus'un kendi driver'larının sorun çıkartıyor olma ihtimali yüksek, baya eski onlar ve güncellenmiyor.
darkageman Mesaj tarihi: Şubat 1, 2016 Mesaj tarihi: Şubat 1, 2016 Geçen günlerde Mavi Ekran yedim driverlardan kaynaklanıyormuş. Orjinal sitelerinden windows 10 sürücülerini indirdiğiniz halde yiyebiliyorsunuz ona göre yeniden yükleyin vs diyorlar veya Temiz kurulum.
LathspeLL Mesaj tarihi: Şubat 1, 2016 Mesaj tarihi: Şubat 1, 2016 Microsoft Edge kaymak gibi çalışıyor niye Chrome ve Firefox sanki 20 fps'de çalışıyor gibi gözüküyor? Neden Edge bu kadar smooth? Extension desteği olsa edge'e geçicem bariz.
stormeagle Mesaj tarihi: Şubat 1, 2016 Mesaj tarihi: Şubat 1, 2016 Directx 9 güncellemelerini yükleyebilen var mı? Hata veriyor. Google'a baktığında herkes aynı şeyi yazmış, bir kaç kişi çözüm yazmış ama işe yaramıyor. webdl şeklinde indirdiğin tüm güncellemeleri içeren directx kurulumunu yapamıyor win10 hata şu A Cabinet file cannot be trusted
Öne çıkan mesajlar