Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
eee ?

yükledim geçen hafta 10'u, tamam iyi güzel de bugün ekran kartı driver'larını updateliyim dedim, temiz uninstall yaptım registry'lerine kadar, install fail oluyor? dosyayı kopyalıyor, devamı yok?

abi ya. şaka mı.
Mesaj tarihi:
optimus mu var pcde ya da laptopta?

hem intel hem nvidia silip sadece nvidia yüklemeye çalışıyor olabilirsin.

ayrıca registry e kadar temizlemene gerek yok, %90 o kadar temizlediğin için gerekli dosyayı görmüyor driver şu an.

sürücüyü yüklerken clean install seçeneği var onu işaretlersen de olur.

edit: hep bu ccleaner gibi programların gazına gelip registry temizlemek iyidir diyorsunuz.
Mesaj tarihi:
yok ya, setup başlıyor, dosyayı c'ye kopyalıyor, sonra işte nvidia ekranı geldiğinde uyumluluk kısmında hepsine fail çakıyor.

napacam bilemedim. device manager'dan yapayım dedim, default şeye döndü.
Mesaj tarihi:
tamam abi işte eğer intel driver ın yüklü değilse nvidia yüklemez driverı. ama önce onu bi söyle dekstop mu yoksa laptop mu?

yani optimus teknolojisi var mı laptopta.

device managerdan bak temiz uninstall yaptıgında eğer chipset driverların yüklü değilse standart VGA driverını yüklemez pc otomatik olarak o yüzden de yükleyemessin nvidiayı.
Mesaj tarihi:
gtx 770 kart.

desktop kullanıyorum.

valla steam'den falan bi destek iyi olur, eski driver'ları yüklüyorum onları da görmüyor.

şu an pişman ettirdi yani. denoswn steam id'si, ordan bi konuşalım.
Mesaj tarihi:
2 saat uğraştırdı ama hallettim dün gece.

ekran kartının kutusunun içinden çıkan cd ile tekrar görüntü bağdaştırıcısını getirttim, ordan sonra driver'ı indirebildim.

driver sweeper bişileri zikertti galiba.
Mesaj tarihi:
seele doğru demiş, eskidendi abi windows yapamaz dur ben yapayım işleri. artık default temel şeyleri çatır çatır sorunsuz yapıyor. hiç kurcalamaya gerek yok. 5 makine upgrade ettim hiçbirinde 1 sorun çıkmadı.
Mesaj tarihi:
ekran kartlarınız über ultra filan değilse yani Yeni çıkmış kart filan değilse bırakın windows halletsin.

Ayrıca windows 10 ile uğraşılmaz 10dk da yüklenen işletim sistemi ve herşeyi kendisi ayarliyor
Mesaj tarihi:
arkadaslar elektrik kesilmesi sonrasinda pc de hardware ler calismamaya basladi.

ses ve ethernet calismiyor.

genel olarak diger sistem diagnostics calismiyor.

event viewer fail ediyor.

interface hafif bugli gibi.

Yasayan var mi?
Mesaj tarihi:
Killer said:

update etcem de dosyalar mosyalar gider bişey olru windows bu diye güvenmiyorum. dosyaları yedeklemeye de üşeniyorum. bassam mı updatein beline

ben de tırsıklıyodum ama arkadaşa sordum (ikimizde de aynı laptop var) bende sorun olmadı dedi
gömdüm update'i fıstık gibi çalışıyo
  • Yeni Oluştur...