-Deno- Mesaj tarihi: Ekim 23, 2015 Mesaj tarihi: Ekim 23, 2015 eee ? yükledim geçen hafta 10'u, tamam iyi güzel de bugün ekran kartı driver'larını updateliyim dedim, temiz uninstall yaptım registry'lerine kadar, install fail oluyor? dosyayı kopyalıyor, devamı yok? abi ya. şaka mı.
kzpmaza Mesaj tarihi: Ekim 23, 2015 Mesaj tarihi: Ekim 23, 2015 optimus mu var pcde ya da laptopta? hem intel hem nvidia silip sadece nvidia yüklemeye çalışıyor olabilirsin. ayrıca registry e kadar temizlemene gerek yok, %90 o kadar temizlediğin için gerekli dosyayı görmüyor driver şu an. sürücüyü yüklerken clean install seçeneği var onu işaretlersen de olur. edit: hep bu ccleaner gibi programların gazına gelip registry temizlemek iyidir diyorsunuz.
-Deno- Mesaj tarihi: Ekim 23, 2015 Mesaj tarihi: Ekim 23, 2015 yok ya, setup başlıyor, dosyayı c'ye kopyalıyor, sonra işte nvidia ekranı geldiğinde uyumluluk kısmında hepsine fail çakıyor. napacam bilemedim. device manager'dan yapayım dedim, default şeye döndü.
kzpmaza Mesaj tarihi: Ekim 23, 2015 Mesaj tarihi: Ekim 23, 2015 tamam abi işte eğer intel driver ın yüklü değilse nvidia yüklemez driverı. ama önce onu bi söyle dekstop mu yoksa laptop mu? yani optimus teknolojisi var mı laptopta. device managerdan bak temiz uninstall yaptıgında eğer chipset driverların yüklü değilse standart VGA driverını yüklemez pc otomatik olarak o yüzden de yükleyemessin nvidiayı.
-Deno- Mesaj tarihi: Ekim 23, 2015 Mesaj tarihi: Ekim 23, 2015 gtx 770 kart. desktop kullanıyorum. valla steam'den falan bi destek iyi olur, eski driver'ları yüklüyorum onları da görmüyor. şu an pişman ettirdi yani. denoswn steam id'si, ordan bi konuşalım.
Fistan Mesaj tarihi: Ekim 23, 2015 Mesaj tarihi: Ekim 23, 2015 cuma akşamı windows 10 la mı uğraşıyonuz
-Deno- Mesaj tarihi: Ekim 24, 2015 Mesaj tarihi: Ekim 24, 2015 2 saat uğraştırdı ama hallettim dün gece. ekran kartının kutusunun içinden çıkan cd ile tekrar görüntü bağdaştırıcısını getirttim, ordan sonra driver'ı indirebildim. driver sweeper bişileri zikertti galiba.
Seele Mesaj tarihi: Ekim 24, 2015 Mesaj tarihi: Ekim 24, 2015 driver ile ugrasmana gerek yok ki windows hallediyor. kurcalamayin aga. birakin isini yapsin.
Bright Mesaj tarihi: Ekim 24, 2015 Mesaj tarihi: Ekim 24, 2015 DDU kullanmak lazm ekran kartı driverını değiştirirken.
bingildak Mesaj tarihi: Ekim 24, 2015 Mesaj tarihi: Ekim 24, 2015 seele doğru demiş, eskidendi abi windows yapamaz dur ben yapayım işleri. artık default temel şeyleri çatır çatır sorunsuz yapıyor. hiç kurcalamaya gerek yok. 5 makine upgrade ettim hiçbirinde 1 sorun çıkmadı.
Sam Mesaj tarihi: Ekim 24, 2015 Mesaj tarihi: Ekim 24, 2015 win10 yüklediğimden beri ekran kartı sürücülerini kendi güncelliyor, hiç bana fırsat bırakmadı. elleşmeye gerek yok cidden.
Rasmon Mesaj tarihi: Ekim 24, 2015 Mesaj tarihi: Ekim 24, 2015 Fistan said: cuma akşamı windows 10 la mı uğraşıyonuz kısmetse bu akşam format atıcam.
Editor Mesaj tarihi: Ekim 24, 2015 Mesaj tarihi: Ekim 24, 2015 ekran kartlarınız über ultra filan değilse yani Yeni çıkmış kart filan değilse bırakın windows halletsin. Ayrıca windows 10 ile uğraşılmaz 10dk da yüklenen işletim sistemi ve herşeyi kendisi ayarliyor
Marquezetto Mesaj tarihi: Ekim 25, 2015 Mesaj tarihi: Ekim 25, 2015 über mübere de uğraşmaya gerek yok ekstra bi durum söz konusu değilse
Editor Mesaj tarihi: Ekim 25, 2015 Mesaj tarihi: Ekim 25, 2015 Nasi bir kullani oldugunuza bagli o Casual or competitive
Fly Mesaj tarihi: Ekim 25, 2015 Mesaj tarihi: Ekim 25, 2015 cloud9'in gecen yari finallerdeki driver hamlesi yeni meta olacak gibi, twitchten bakabilirsiniz.
Killer Mesaj tarihi: Ekim 27, 2015 Mesaj tarihi: Ekim 27, 2015 update etcem de dosyalar mosyalar gider bişey olru windows bu diye güvenmiyorum. dosyaları yedeklemeye de üşeniyorum. bassam mı updatein beline
niggaknow Mesaj tarihi: Kasım 4, 2015 Mesaj tarihi: Kasım 4, 2015 arkadaslar elektrik kesilmesi sonrasinda pc de hardware ler calismamaya basladi. ses ve ethernet calismiyor. genel olarak diger sistem diagnostics calismiyor. event viewer fail ediyor. interface hafif bugli gibi. Yasayan var mi?
Shean Mesaj tarihi: Kasım 4, 2015 Mesaj tarihi: Kasım 4, 2015 benim grafik kartı nanay olmuştu. driver yoktu fps ler 20-30 da dolanıyordu yeniden yükledim de çözüldü. öyle dene sen de.
Saeros Mesaj tarihi: Kasım 6, 2015 Mesaj tarihi: Kasım 6, 2015 Killer said: update etcem de dosyalar mosyalar gider bişey olru windows bu diye güvenmiyorum. dosyaları yedeklemeye de üşeniyorum. bassam mı updatein beline ben de tırsıklıyodum ama arkadaşa sordum (ikimizde de aynı laptop var) bende sorun olmadı dedi gömdüm update'i fıstık gibi çalışıyo
Killer Mesaj tarihi: Kasım 6, 2015 Mesaj tarihi: Kasım 6, 2015 yaptım updatei mal driverlar kaldı tabi. skypeta falan mik çalışmıyo. sdf tek tek tükenerekten updatelicez galiba
-Bonesoul- Mesaj tarihi: Kasım 6, 2015 Mesaj tarihi: Kasım 6, 2015 adam gelmis hardware mevzusunu windows 10 konusunda soruyor
Öne çıkan mesajlar