bliksem Mesaj tarihi: Ekim 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2014 https://www.youtube.com/watch?v=84NI5fjTfpQ "It's like they jumped the version number and had it presented by a middle aged emo Thunderbird puppet to hide the lack of progress. Let's go back the a 90's starts menu, a search bar that matches a bog standard mobile phone, resize apps into windows like in the 80s, get task view and a linux desktop thing going on." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Ekim 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2014 Üff ne işsiz insanlar var. Windows 7 8 (ate) 9 diye hashtag açmışlar,yeni windowsu tartışıyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Ekim 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2014 Abi OSX'ten çarpmaya doyamadılar. Şimdi de multiple desktop vs. çarpılmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gallant Mesaj tarihi: Ekim 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2014 Leisure Suit Larry ye bagladi adamlar. Birde bu sunumlarda hoplayip ziplayan enerjik CEO modeli nedir yahu? Standup cilar bile daha adam akilli giris yapiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ekim 1, 2014 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2014 WP iptal olursa Microsoft'un mobil telefon tarafı biter tamamen, oturmaya başlamışken hem de. Benim anladığım WP ve W marketlerı birleşecek ki büyük oranda birleşmiş şu anda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Ekim 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2014 tek isim değişiyor işte ya aynı şeyin laciverti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Ekim 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2014 Borastus said: http://www.youtube.com/watch?v=wvsboPUjrGc http://www.reactiongifs.com/r/jgff.gif Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ekim 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2014 Abi o yasta kokainsiz sahneye cikan yok ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Ekim 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2014 4 words for you esh. I LOVE THIS COMPANY YESSSSSSS. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ekim 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2014 2 said: O codename i rahat olun Windows X olacak o "X de roma rakamıyla 10 zaten" dendi mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ekim 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2014 editör olduğu için denmedi güldük geçtik das Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ekim 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2014 ha pardon Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Ekim 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2014 ben de şeyi anlamam ya, her yeni gelen versiyon daha kasınç 20 sene önceki windozla bu aşşa yukarı aynı bılgısayarlar o zaman gore süper hızlı ama osx hızı aynı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ekim 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2014 o zaman niye xp kullanmaya devam etmiosun genç :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anhora Mesaj tarihi: Ekim 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2014 8 / 8.1 / 9 ne kadar hızlı çıkarmaya başladılar. 9'un 8'den bir farkı yok bence. 8'i adam gibi yapsalarmış ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ekim 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2014 9 yok zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
guden Mesaj tarihi: Ekim 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2014 windows 8 i sevmiş olan bir ben varım sanırım :)o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anhora Mesaj tarihi: Ekim 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2014 Evet dalgınlığa gelmiş 10 olacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Ekim 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2014 guden said: windows 8 i sevmiş olan bir ben varım sanırım :)o Dokunmatik ekran varsa fena değil ama fare ile işkence. Normal sevilmemesi. Dokunmatik ekranın yoksa seni s&m gecelerimize bekleriz. :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Ekim 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2014 Joe Belfiore's hair stylist was clearly part of the windows 8 design team. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
guden Mesaj tarihi: Ekim 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2014 ahaha vaperon (tu) ya valla meslekten dolayı herhalde tasarım kısmına çok odaklı kalamıyorum, başta beğenmesem bile geri kalanını sevince alışıyorum. metro ui tartışmasız sux, yeni teknoloji kısmı baskın geliyor bende. sadece enterprise kullandığımı da belirteyim geri kalan sürümler konusunda pek fikrim yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Ekim 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2014 https://pbs.twimg.com/media/By4GyZdCUAAWuL3.png Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Ekim 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2014 Şu preview'ı kursam mı acaba? Çok fazla mı bug'lıdır? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
guden Mesaj tarihi: Ekim 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2014 VM le kurup deneyeceğim ben, ama sistem olarak tavsiye etmem, ne olur ne olmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mahoolmez Mesaj tarihi: Ekim 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2014 7 de kaldım ben hala. 8 yükledim bir kaç gün dayanabildim kaldırdım. çok şey kaçırmıyorum herhalde. kaçırıyorsam da cahil ve mutluyum bozmayayım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar