Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
bu iso tool ile kurulum başladı ama türkçe çıktı bendeki win8.1 ingilizce iken, neden ki? değiştirebiliyor muyuz?

neyse en azından windows update gibi failed değil görünen o ki, aynı sorunu yaşayan varsa o iso tool'a basıp upgrade etsin.
Mesaj tarihi:
sabah kalktim, bilgisayari actim "updateiniz indiriliyor" dedi, kapadim monitoru egzersizi cikardim aradan. 11 de baktim update hazir yukliyekmi dedi, kk dedim gittim kahvaltimi ettim geldigimde yuklemisti. bizim cakal esnaf taktigi hap kadar yazilarla koymus custom settingleri, milletin sikayet ettigi herseyi daha bastan kapattim bitti gitti.

30dk dir filan kurcaliyorum, hizli sistem guzel vs de eye candyi minumum tutmuslar :( theme filan beklicem third party gene meh. win 8.1 de kalsaydim keske :D

zirt pirt otuyor bide notification vermeden, onu cozemedim. az kurcaliyim
Mesaj tarihi:
Windows update patlamıştır bendeki gibi, kontrol et failed updates arasında mı win10. Öyleyse iso tool kullnarak manual upgarde et.

sürücüleri kuruyor şimdi az kaldı sanırım.
Mesaj tarihi:
Lopeth said:

manuel derken direk buradan indirip mi kurayım ?

https://www.microsoft.com/en-us/software-download/windows10

key felan isterse?

Tool düğmesine basınca setup başlıyor, dosya indirmiyorsun belli bir yere. Key istemiyormuş diyorlar.

öte yandan benim install % 76da takıldı kaldı, cidden gördüğüm en sorunlu os upgrade oldu herhalde win10.

6 saat ve uykum çöpe gitti. Efsane os olmuş.
Mesaj tarihi:
Meraklılara ve kusursuzluk isteyenlere

http://www.maximumpc.com/windows-10-graphics-cards-and-motherboard-drivers-updating/

Ülkemizde bunun gibi tek kaynak hatta tavsiye olmaması dikkate değer.
  • Genel Yönetici
Mesaj tarihi:
E-imza'nin calistigi hakkinda onay almadan bulasmayacagim ben. Win 7'de bile calistirmak icin bin takla atiliyor Ankara Barosu sagolsun.
Mesaj tarihi:
bende $windows.bt'yi silip sunu yaptım

said:
What this error means is, your Windows 10 installation folder is unfinished and/or corrupted. Now, how do you fix that?
1. Go into "C:WindowsSoftwareDistributionDownload" and delete everything in that folder.
2. Now, run the command prompt as an administrator. Type in "wuauclt.exe /updatenow".
3. Go to your Control Panel > Windows Update and your Windows 10 should start re-downloading from scratch, hopefully without flaws this time.

upgrade'e hazır hale geldi
  • Yeni Oluştur...