Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Öne çıkan mesajlar

• Genel Yönetici
Mesaj tarihi:
Visual Studio'ya getirdikleri araçlarla iOS ve Android uygulamalarının Windows Phone'a portlanabilecek olması bence mağazadaki uygulama sayını biraz daha arttıracaktır, başarılı bi hamle :)
Mesaj tarihi:
Sam said:

quixef said:

Sen kimsin de senin üzerinden prim yapayım, bu ne ego yahu?

Ayrıca da kime prim yapayım? Sam e laf soqmamdan etkilenen qızlar eqlesin xD

Şu forumda Total War ve Kill la Kill hariç fikir beyan ettiğini gördüğüm her konuda yanlışsın, dikkatimi çekiyor. Olay bundan ibaret.

onu sana sormak lazım, zira nerede birşey yazsam hemen altında bitip öncesinde konuyla ilgili tek cümle yazmadan bana saldırıyorsun. herhalde kafayı benimle bozmuş, takıntılı birisi olmadığına göre belli ki pazarı var bu işin bile.

yanlış birşey görüyorsan yazdığımla alakalı birşey yazarsın bana dümdüz saldırmak yerine. en azından biraz çabala ki sırıtmasın bu provoke edilmemiş saldırıların.

Sana sayfalarca anlattık bu konuda bu Windows 8 konusunda neden yanlış olduğunu, aradığın fonksiyonlara nereden ulaşılabildiğini ama kendi bildiğini söylemeye devam ettin. W10 konusunda da aynen devam edeceğini görmek canımı sıktı. Bu kadar.
Mesaj tarihi:
evet ben de anlattıklarının yanlış/alakasız/yetersiz olduğunu anlattım. dahası konuştuğumuz web search fonksiyonunu içermiyordu. istediğim gibi eleştiririm, konuşurum ayrıca konuşulan konuyu. beğenmiyorsan ya görmezden gelirsin, ya da yazdığım konuyla ilgili cevap verirsin. bana saldırmana hacet de yok, hakkın da yok.
Mesaj tarihi:
Sorieno said:

http://www.theverge.com/2015/4/29/8513519/microsoft-windows-10-continuum-for-phones

Baya iyi.
Üşendim WP10 topic'i açmaya.

Şu baya iyi ya işinin %90ı excel ve mail olan benim gibi garibanlar için. Ubuntulu şöyle bi crownfund projesi vardı ama tutmamıştı, MS un çalışan bi prototip yapması bile güzel.

Hatta yeni telefon işini erteleyip bunu bekleyebilirim ben o derece. İstanbula gidip gelirken laptop hatta ultrabook vs. yerine telefon taşımanın gerçekten yetmesi hayaliyle beni bağladı şu anda
Mesaj tarihi:
@axedice
Ben şu görüntü aktarma işini tam anlamadım. HDMI diyor orada sanırım ama bu wp li telefonların hiçbirinde ben HDMI göremedim.
Yoksa MHL gibi başka bir adla mı anılıyor.
Keşke doğrudan HDMI olsa, işim o kadar kolaylaşır ki bir dk. durmam alırım bunlardan bir tane...
Mesaj tarihi:
beyler burayı okudum, googleda da araştırdım sorumun cevabını alamadım tam.

win 7 kullanıyorum okuldan lisanslı. win 10 technical preview beleş versiyonu var microsoftun sitesinde, bunu indirip kurabilir miyim, kurayım mı?

kullanmayın diyen kaynaklarda gördüğüm tek elle tutulur sebep 15 nisandan sonra iptal olacağı gibi bir şey? iptal oluyo mu şimdi indirip kursam sıfırdan?
Mesaj tarihi:
15 nisan eskisinin takvim burda

http://answers.microsoft.com/en-us/insider/forum/insider_wintp-insider_install/expiration-dates-for-windows-10-technical-preview/b979fd2b-f8fc-4e6b-a023-f018a0a44127
Mesaj tarihi:
buda burda dursun lazim olacak sonra:

How To: Remove XBox integration in latest Windows 10 build. (Including XBox overlay) (self.pcmasterrace)

This process should work for future builds as well as this is a standard process to remove metro apps since Windows 8.
Disclaimer: This should be a relatively simple removal of two Metro apps but I have not fully tested this and it could cause issues within Windows.

-Start an Administrative Powershell window

-Run the command 'Get-AppxPackage | Select Name,PackageFullname' (This will list installed Metro apps displaying the Name and PackageFullname needed to uninstall)

-Locate the two Xbox packages (Microsoft.XboxLIVEGames and Microsoft.XboxApp)

-Copy the 'PackageFullname' from one of these

-Type 'Remove-AppXPackage ' (replace
with the text you copied from the list) and hit enter

-Repeat step 4 & 5 for the other Xbox metro app

-Reboot and the Xbox integration will be gone from Full screen games and the Start menu
Mesaj tarihi:
Bir ara takip etmiştimde yakın zamanda ki haberlere bakmadım baya da şey yazmışınız okuyamadım.

Win10 şimdi lisansız kullananlarda bile upgrade olup offical kullanılcak deniyordu bir ara bu geçerli mi hala yoksa yanlış mı anlaşılmış ?

Yani bir nevi win10 u free dagiticak microsoft deniyordu. Bunun da nedeni muhtemelen 1. Home edition gibi kısıtlı içerik ve fazlasından para kazanmak. 2. De shop kismini adam akilli gelistirip (google play vs gibi) icine xbox oyunlarini da katarak ekstra gelir elde etmek (xbox oyunlari pc de oynanabilecek deniyordu bi de game pad alinarak)
  • 2 hafta sonra ...
  • Yeni Oluştur...