Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

CL 2. Hafta: Arsenal - Galatasaray 01.10.2014 21.45 @SmartSpor

serjuhan

Öne çıkan mesajlar

esc

escape said:

applev0dka said:

escape said:

applev0dka said:

escape said:

Oldboyzluk bir sey yok, bir takim uefadan sahte evraktan ve sikeden ceza aliyor, digeri de sikeden ceza aliyor, taraftarlari her maclarimizda sahaya atliyorlar futbolcularimiza saldiriyorlar, en les taraftar kendilerinde, galatasaray taraftari 1 kere boyle bir sey yapiyor ona da saldiriyorlar

Bunu neresinden tutarsan tut sacmalik.

gs taraftarının kaç tane cinayeti var araştır sonra gel leş de ok kib by

Ya kardesim once her uzdugumuzde sahaya girmemeyi ogrensin besiktas taraftari.
Saha disinda öldürülen adamlari kastedmiyorum ben tribunde yapilan barzoluktan bahsediyorum.

Surda galatasaray taraftarinin yaptigi hos degil evet ama bunu SİZİN ADAMİGİİİZZZ cok temizmis gibi taraftara sallamak hos degil.

Ultraslani ben de sevmem ama 3 buyukler icinde en az ceza alan taraftar/takim oldugunu biliyoruz turkiyede.

başarı geldiğinde ceza almamak kolay.

13. oldugunuz sezon aynısı oldu mu ?
samiyendeki son derbide sizi üzünce tribünde koltuk kaldı mı hepsi sahadamıydı ?
taraftar stadda taraftar, kapıdan cıkınca değil mi ?

gs yeni stada geçti o gazla başarı da gelince taraftar uslandı, gerçi o zamanda 70lik şişe attılar sahaya.

her zaman diyorum aynı evde doğan 2 kardeşten 1i gs'li digeri fb'li biri Beşiktaşlı digeri fb'li falan olabiliyor tonla var cevrede.

sen aynı evde yetişen kardeşlerin birinin gs'yi tutuyor diye üstün olduğunu idda ediyorsan hayatında başarılar dilerim.

hooooooooop 4

Gaz maz degil olay, carsi'nin ne kadar leş bir taraftar oldugunu bilmek icin ortalama bir kac yil turkiyede yasamak yeterli. Yani siz yeni stada da gecseniz, hakkiniz da yenmese, takim iyi de gitse, galatasaray ne zaman uzse ya da fb bu taraftar cirkeflik ve terbisizlik yapacaktir.

Sne daha iyi bilirsin kendi taraftarini.[/quote

]

evet çarşı ne cok iyi biliyorum.

Çarşı Van'a destek olmak için atkı,polar topladı diye ceza yedi.
Çarşı bu halkın yanında yer aldığı için ''darbe'' ile yargılanıyor.
Çarşı Iğdır'ın Aralık ilçesinde 2 tane okul yaptırdı. Ben de maddi olarak katkıda bulundum.
Çarşı sokak hayvanları için barınaklar kurdu.
Çarşı kendi topladığı odunlar ile kendi yaptığı köpek klübelerini ormana yerleştirdi.
Çarşı semtteki kapak toplama olayını organize edip Kazan'ın yanındaki meydanı akülü tekerlekli sandalyeler ile doldurdu.
Lösemiler için, okuma-yazma bilmeyen doğudaki kız cocukları için sayısız kampanyalar yaptı.

Çarşı bu yüzden sayısız ödül aldı, ana haberlere defalarca BÜYÜK YÜREKLİ İNSANLAR diye konu oldu. 3. sayfadaki cinayet haberlerine değil

Evet ben cok iyi biliyorum çArşı'yı, ne olduğunu, neler yaptığını.
Sosyal ağlarda paylaş

@darkrider

Ben uefa kupasi taraftari degilim, 6 7 yaslarinda Alisamiyen'e maclara giderdim o baska.

Ama sen tutturdun surekli uzak tarihi karistiriyorsun ben son 3 yildan bahsediyorum, sen 10 15 yil geriye gittin nerdeyse. Bu zamanimiza gore konusalim. Bu taraftar olay cikaracak olsa fatih terim'in son senesinde her macta kiyim kiyim kiyilan maclar yuzunden cildirirdi. Bir tanesinde fatih terim cildirdi zaten.

Sulu derbiyi karistirmaya gerek yok, o sene lig komple karisikti zaten :)
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...