DoGMeaT Mesaj tarihi: Şubat 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2015 bence fransayı ingiltereyi bırakmadan WRE oynamak bi hayli zor utanmasam italyayı da bırakacam ama ayıp olur diye sırf tutunuyorum italya,afrika ve ispanyayla devam ediyrum ben yoluma,yavaş yavaş güçlendim geri almaya başlıyacam yakında Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Şubat 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2015 ben normalde tuttum ama daha yüksek zorluklarda bırakmak gerekebilir evet. dlc ve daha kötüsü beraberinde yamayı bir hafta ertelemişler, offfff....... :X Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Şubat 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2015 amd li arkadaşlara sabır diliyorum bari beta çıkarsalardı patch'i,yahut şu amd fix'i şu paradoxtan biraz kopya ceksin,biraz iş ahlakı öğrensin CA ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Yabgu Mesaj tarihi: Şubat 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2015 beyler dlc ve yama ertelendi haberini var dimi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Şubat 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2015 DoGMeaT said: oyunun cok yapay bi zorluğu var AI'nin tek amacı,işi gücü bırakıp player'a saldırmak vatanını savunmasız bırakmak pahasına,pict'ler iskoçyadan kalkıp geliyor,viking iskandinavyadan kalkıp geliyor,vsvs ulan koca fransayı bıraktım,alın yağmalayın hepsi sizin olsun,ama yoook,illa italyaya girecez,orda senin ordularına kafa tutcaz. Western Rome oynayanlar kendini hemen belli ediyor dfhdfh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Şubat 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2015 ingiltereyi bırakmak için bir sebep göremiyorum, 3 eyaletli ve görece savunması kolay bir yer, ben jutler ile very hard oyun başı askerleri ile 20 birim ve 15 gemi ile adayı 15 turn civarında tamamen işgal ettim tabi adanın ordularını kıta avrupasın da yağma peşinde koşmasınında payı var ama zaten çoğu vasat adamları, beni orada en çok zorlayan londinium kuşatması oldu ki, o şehir kolay kolay düşmez, saldıracak kadar cahil olanları da biner biner keser sonra şehirleri alarak ilerlersiniz, york (?) da savunması kolay yapılabilecek bir yer, ayrıca üst zorluklarda veya her hangi bir zorluk için benim gördüğüm ile rakipler güçlenmesin falan diye şehirleri yıkmak gereksiz zira şehri bile olmasa o adamlarla gelecek zaten, bırakın orada oyalansınlar ayrıca orduyu dışarıda tutarken veya saldırırken, rahat ortamda değilseniz kamp kurarak ilerleyin kalabalık düşmanlara karşı savunmayı kolaylaştırır. süvariler daha bir ölümcül bu sefer ciritçiler bir işe yaramıyor dediniz dediniz onların önemi artmış artık, çok adam öldürüyorlar, boş bırakmamak lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Şubat 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2015 ingiltereyi bırakmassan sıkıntı şu: orda cok fazla ordu bırakmak zorunda kalıyorsun,en az 2 stack cünkü ordaki barbarları silip atsan bile 2-3 turn'de bir vikingler-saksonlar fln denizden adam çıkarıyor adaya,boş şehir bulurlarsa loot etseler fln hadi iyi,sack ediyorlar şerefsizler eytere diyip ordaki orduyu güneye çekmek daha geçerli olabiliyor çünkü para olmuyor ordu basmaya,ve her turn en az 2-3 full stack giriyor fransaya yahut balkanlardan italyaya doğru,hunlar gelene kadar stabilize etmen lazım bariz italya+ispanya+afrikayı,yoksa hunlar dövüyor,WRE oynamak sıkıntı çünkü herkesin amacı seni öldürmek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mart 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2015 ya oyunda roman empire açık ara facia kötü ai. doğu roma'nın yarısını 5 turn'de aldı sassaniler. altıncı turn'da sirakuz'a full stack çıkarma yaptı başında vassal kral, iki gemi + dört birimlik garnizonla hepsini yokettim lol tek birim bile kurtulamadı, savaş öncesi tahmin barında sarı kısım gözükmüyordu neredeyse 1'e 20 filan veriyordu ai. şimdi doğuya imparatoru yolladım büyük orduyla ama herifler 7-8 ordu gezdirip yokettiler resmen ere'yi, kurtaramayacağım tek orduyla çok net. casusları da sağolsunlar gene ilah yapmışlar, her turn bütün move'u harcatma spamliyorlar. imperium sistemini de nasıl bozdularsa hala 10 orduda kaldım, bir gıdım yükselmedi o noktadan. yetmiyor yani. iskoçya'yı yokettim şimdi bu sefer alamancılar daldı. irlanda'yı da yokedip oradan neredeyse herşeyi kaydırmam lazım. corruption illeti de öyle rezalet ki. bir de immigrant yüzünden midir nedir tax gelirim -%11 ile 15 arasında her eyalette. vergilerden 4700, mültecilerden 9000, ticaretten 13000 geliyor lol. onun 9000'i de doğu roma'dan, yıkılmalarını engellemem lazım yoksa turn başı karımın hepsi yokolacak ve bir de sağımda yeni cephe açılacak devasa ordulara. hadi batı roma zayıf anladım da ere'yi neden bu kadar öküz yapmışlar, 50 turn boyunca bir eyaletlerindeki isyanı bastıramadılar ben sıkılıp gidip öldürene kadar. bir tane yarım stack vizigot 3 tane şehirlerini raze etti geze geze. bir eyaletlik minorlar daha iyi oynuyor ere'den net. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mart 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2015 oyun oynadıkça kötüleşiyor ya. howitzer 85 ap vuran crossbowlar lmao. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Mart 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2015 adamı bağlı devlet yapıyorsun adam senle ticaret alaşması yapmıyor ve her turn - alıyor ilişkiler geçmiş mevzulardan, şu basit şeyi yapamadılar senelerdir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Mart 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2015 oyunda diplomasi yok sıfır ai yok gibi,bi planları yok,öncelikleri yok,ortada geziniyolar öylesine acil mod beklyorum ben,darthmod da olmuyacak artık zaten küstürdüler adamı,hayırlısı ayrıa bi şikayetim,menü müziği çok hoş tamam throat signingin hastasyız,ama onun dısında müzikler bi sıkıcı geldi bana,arada bi 2 tane güzel şarkı var ama çoğu sıkıcııı eski total warlarda daha gaz daha akılda kalıcı epik müzikler vardı ya,bari şu throat signingden daha fazla yararlansalardı şu vardı misal mtw2 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Mart 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2015 mtw2den sonra doğru dürüst müzik yok ki zaten bi napolyon'un menu müziği efsaneydi. bi de shogun2'lerin genel olarak dönemi ve kültürü yansıtıyodu. geri kalanlar hep darthmod'la gelenler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Mart 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2015 müzik şikayetim nostalji kafasından mı acaba diye bi dinleyeyim dedim,ama ilk medieval'ın rome'un müziklerini duydum sonra,lan SÜPER BE,bariz eskinin müzikleri daha iyiymiş,evet cidden napolyan empire da fln müzik bariz hatyırlamıyorum bile menü müziği dışında,ama eskiler bariz çok iyiymiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Law Mesaj tarihi: Mart 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2015 Feamer said: adamı bağlı devlet yapıyorsun adam senle ticaret alaşması yapmıyor ve her turn - alıyor ilişkiler geçmiş mevzulardan, şu basit şeyi yapamadılar senelerdir Rome 2 emperor editionu yeniden kurdum 1 küsür sene sonra, aynı sorun orda da var :). Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mart 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2015 empire öncesi müzikler şahane evet, hatta show tv haber bülteni viking invasion müzikleri filan çalıyordu lol. empire ile bozdular. feamer o da birşey mi, frankları subjugate yaptım, orduları sıfır ve tepelerinde full stackim duruyor. aynı turn pict'ler savaş açınca savaşa çağırmadığım halde isyan ettiler. halbuki -270 vs +420 vardı ilişkiler ama hala kırmızı surattalardı, yavaş yavaş değişiyor ilişkiler diye lmao. dokundum raze ettim. diplomasi bayağı facia maalesef. adamı puppet yapıp başa ben koymuşum zaten, nesini bekliyor yani. paradox'tan örnek alın biraz ya. wre'yi de yama gelene kadar rafa kaldırıp ere'ye başladım çünkü ere'yi sallayıp attı, iskoç ve irlanda'yı raze edip bıraktım ama howitzer crossbowmenlere karşı (gökdelen üzerinden aşırtıp her salvoda 20-30 adam almak priceless) 4-5 garnizoncu adamla kapışmak sinir etti imperium yükselmiyor. 10 orduyla (tek province 5 tane adam saldırsa aynı miktarda orduları var zaten) batı avrupa'yı BÜTÜN DÜNYAYA karşı savunmaya çalışmak ve bu sırada gelirin %81'inin havaya uçması cidden sinir harbi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Yabgu Mesaj tarihi: Mart 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2015 Beyler kusura bakmayın ama Ottoman teması looplar da çok iyi bence Empire'daki. Bu arada hala mtw1 müzikleri dinlerim, hele credits muazzam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Mart 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2015 Medieval Total War OST - Arabian Battle [1] efsanedir, az savaş yapmadık :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Mart 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2015 http://www.twcenter.net/forums/showthread.php?680481-Magnar-Mechanics-Attila-Mods-(21-mods-released)&p=14366378&viewfull=1#post14366378 burda güzel mini modlar var,benim ilgimi çekenler: Reduced zone of control - This mod reduces the red zone of control around cities and armies by 40% (5 tiles to 3 tiles) Younger Characters - Reduces minimum spawn age of characters from 20 years old to 16 Stronger Stone Walls - Doubles Hitpoints for stone walls, gates and towers Slower Melee Combat - This mod reduces the speed of melee combat Better Children Mod - Greater chance of legitimate children, more children and get children faster Reduced Colonisation Costs Mod - Halves the base colonisation cost for re colonising razed regions Tower Nerf Mod - Tower range reduced from 200m to 150m and damage halved Garrisons Doubled - This mod doubles the number of units in garrisons bu sonuncusuyla ERE ve WRE biraz daha ayakta kalabilir,bu saydıklarımın hepsini yükledim,rapor vercem oyunun nasıl olduguna dair Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mart 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2015 yama çıkmış ama 1fps bile farketmedi benchmark ve hala yeni amd driver yok. amd, ca, tebrikler. bir daha da amd almam artık herhalde, 30$ fazla verir nvidia alırım yani şöyle sürünmeye değmez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Mart 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2015 shogun 2 de de nvidia8800 lerde sorun vardı, az küfür etmedim bütün zevki elimden almışlardı... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
atesbenicagiriyo Mesaj tarihi: Mart 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2015 şu iyimiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Mart 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2015 Law said: Feamer said: Rome 2 emperor editionu yeniden kurdum 1 küsür sene sonra, aynı sorun orda da var :). rome 2 de cozum duzenli rusvet, http://www.elllo.org/Assets/images/P1001/1037-460-Bribe.jpg burda bilmiyorum oluyor mu cunku sildim oyunu simdilik :p adam gibi bi patchlesinler seneye falan bakarim asd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Mart 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2015 çözüm olabilir, ama saçma olduğu gerçeği değişmiyor şimdiki sasani hükümdarı olan adamın, hem fiziksel bozukluğu var, hem bir kolu sakat, hemde ayağı sakat belki bilmem başka bir özeliği de varmı ama adama evlenecek kadın arar iken durmadan rededilince iç savaş çıktı sonunda, tabi başka politik iş bilmezlikler de yaptım, sonra hunlara bir şey teklif etmek için bakarken kız istemeyi gördüm isteyim bari dedim, 8700 altın verdim ortalama bir hun kızı aldım ama baya politik puanla gelmesi sayesinde adamın kellesinin de kurtardı kadın :) nereye geleceğim, ondan sonra hunlar ile aram biraz düzeldi, bende biraz hediye vereyim dedim, şimdi para gönderme olayı kalkmış hediye gönderiyorsun, az, orta, çok diye de 3e bölmüşler, bütçen yetmiyorsa azı dahi göndere miyorsun, 100-300 falan gönderme yok benim gördüğüm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Mart 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2015 iste romedaki gibi patchlerler ilerde aynisi ordada olmustu ilk ciktiginda diplomasi ticaret falan yerlerdeydi hep, zaa bakin super patch yaptik sizin icin demeyi bekliyorlardir, tabi o patchler dlclerin yapimi bitmeden cikmaz dfds *priorities*. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mart 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2015 yalnız bizans'ı sağdan soldan sıkıştırıyorlar ama faction trait o kadar op ki, erge dönergeci'nin para üreteni. kimsede bu para yok ki nereden geliyor bu faiz ahah. irlanda wre'yi italya'ya kadar sıkıştırmıştı, bizans entrikalarıyla komşularını düşman ettim ona, geçen turn yıkıldılar topkek. her turn kazancım harcayabildiğimden daha hızlı artıyor, tam troll phsyics. http://fc00.deviantart.net/fs70/i/2011/130/2/a/trollestia_science_by_csimadmax-d3g0v3y.png Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar